Soylu bir anglosakson tarzına herkes kavuşmak ister. Bende istiyorum herkes gibi. Vücut rengimin tamamı şu renkde. fotoyla çektim. ama yüce bir anglosakson beyazı.
Yok ya, iyi bir şey değil. Yani kaş ortasında 3-5 kıl olsa, almak zorundasın. Çünkü kıllar siyah ya genelde, belli oluyor hep. Elmacık kemiğindeki tüyler, burun üstünde... Hep sıkıntı... Para varsa lazerle kurtulursun tabii. Bir de, kas yapınca esmer tene daha hoş oluyor. Beyazlar acayip oluyor, ben beyazım. :D
Olabilirsin belki ama sana yaninda bir suru zararda verebilir her konuda o zaman bir b*ka yaramaz mutsuz olursun orjinalligini korumalisin bence beyaz olup ya sanayi olacagini esmer tenli ol orjinal ol
Var ama tehlikeli vitigloda kullanan ilaclari tum vucuduna surmelisin ama ozamnda sut beyazi olursun ve itici olur :3 Monobenzone kremleri %20 filan ama tehlikeli iste gunese karsi hassasiyet filan var i.ytimg.com/vi/n_zpQGIXoTk/maxresdefault.jpg
Pirinç sabunu veya pirinç'in nişastasını yumurta ile karıştırıp uygulayaiblirsin yumurta hem temizler peeling etkisi yapar hemde nişastayla beyazlaştırır..
Ay saçmalama , intihar ne ya.. Kızlara sor %75i esmer ten seviyor. Bunun içinse kendim sevmiyorum diyorsan da kendinle barışık olman gerekiyor yapacak başka birşey yok.. :/
kızların ne dediği pekde umrumda değil açıkcası kirli bir surattansa avrupai bir ten iyidir. keşke benimkilerde amele yanığı olsaydıda eski haline geri getirebilrseydsim :(
:( Salla bence sen kendini beğenmezsen inan mutlu olmazsın mesela ben 17 yaşına kadar aşırı kiloluydum ama kendimle barışıktım ve bundan dolayı sorun yaşamıyordum..17 yaşımın başların da nişanlıma aşık olunca zayıflama kararı almıştım. :) Herşeyin başı kendini sevmen :)
Pirinç ununun icine biraz limon sık biraz bebe yagi dok biraz süt biraz gülsuyu ekle krem kivamina gelince cildine sür 15 20 dk bekle sadece suyla yika
En İyi Cevaplar