Bazı insanlara gerçekten otobüste deodorant vermek istiyorum. Tamam işe gitmiş, çalışmış olabilir ama bi' zahmet yanında deodorant taşısın. Kokusunu biz çekiyoruz sonra...
Otobüs neden kötü kokar? Neden burun direklerini parçalayacak kadar kötü kokar?
Butun gun yaninda niye tasisin deodoran, evinde dus alirsin dustan cikinca sikar evden oyle cikarsin. Oyle seyler temiz tende guzel kokar ve deodoran temiz tene sikilir, terleyince kokuyu onler. Zaten terlemis olan ve pis kokan tene sikarsan daha kotu bir sonuc alirsin. Hem otobuste terlese cikarip nasil sikacak ki. Pislendiginde pis tene sikilmalik seyler degil onlar, kotu kokuyo o zaman da. Bir de kimse terlemese de kotu kokabilir cunku cok kalabalik, nefes alacak yer yok, havasiz kaliyor, kisin falan pencere acayim desen donuyirsun soguktan.
Cunku dus alani var almayani var. Parfum kullanani var kullanmayani var. Disini fircalamayanlar. Terleyenler. Bunlar hepsi birlesince olum gibi birsey oluyor. Ancak kimse olmuyor.
Su olmayışı veya Evde sabun olmayışı ile hiç alakası yok :) :) İnsanların görgü ve kendine duyduğu saygı ile alakası var.. Çünkü bir duş ve saça bir sabun sürmek hepsi toplam 5 dakikayı geçmiyor.. Ama o zaman da Akşamları yediği bol soğanlı bol sarmısaklı yediği yemekten 5 dakika eksik vakit çalması lazım değil mi? :) :) :) :)
öyle durumlarda burnumu olabildiğimce boynuma getirip kendi parfümümü koklıya koklıya varıyorum sende öyle yap yazları ise burnumu penyenın ıcıne daldırıyorum :D
Çünkü Müslümanım diyip temizikle alakası olmayan bir sürü ahmak dolu ortalıkta.. Hafta da bir zorla banyo yapan hayvandan temiz koku beklemek oldukça zor.
Üffff sorma!!! Bide biyere kaçamadığını düşün? Ben hep tshirtimi burnuma kaldırıyorum. Milletin hiç umrunda değil, hayır da bir ter kokusu vardır doğal bide vardır leş gibi. Bayanlarımızda aynı bok.
En İyi Cevaplar