Arkadaşlar merhaba; bir haç hafta önce keşfettim bunu affedersiniz klozetin üstünde otururken keşfettim :D adonisin altında her 2 bacağımda da kılcal damar çatlaması var yani öyle görünüyor uzaktan belli olmuyor ama yakından bakınca baya fark ediliyor bu nedir nasıl tedavi edilir neden olur? squat ta ağır kilo ile çalışmak etki eder mi? bazen çok belli oluyor bazen az bazen hiç :D fotoğraf bana ait değil benimki sol fotoğraftaki gibi ama daha az ve biraz kızarık yani pek belli olmuyor bende anlamadım :D anlayan anladı beni matematik dersinden çıktım beynim puf anlayış gösterin :D iyi günler dilerim :)
bacak çalışan insanlarda daha fazla görülebilir diye düşündüm sonuçta tekrar sayısını yükseltirsek pump artıyor damarlardaki kan yükseliyor kılcal damarlara giden kan da artıyor bide anterimandan çıkınca bakıcam değişim var mı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bugün de ben fark ettim aynı senin gibi klozette normal de böyle bir şey yoktu çok küçük ama görselde ki gibi değil.
bendede var
aynı yerdemi
evt bacaklarda.. annemdede vardı genetik olabilir
spor yapıyor musun?
evet
bacak çalışan insanlarda daha fazla görülebilir diye düşündüm sonuçta tekrar sayısını yükseltirsek pump artıyor damarlardaki kan yükseliyor kılcal damarlara giden kan da artıyor bide anterimandan çıkınca bakıcam değişim var mı
diye :D
hmm hadi bakalım 😅😅
bakalım bakalım :D iyi akşamlar