Ben bebeğimi engelli olabilir diye değil. kesesi gelişmedigi, kalp atışı olmadığı için aldırmak zorunda kaldım
İlk bebegini kaybedenler?
Ben bebeğimi engelli olabilir diye değil. kesesi gelişmedigi, kalp atışı olmadığı için aldırmak zorunda kaldım
Başınız sağ olsun, Allah onun ömrünü güzel günler için size versin.
Bizde iki çocuğumuzu aynı şekilde kaybettik. Doğumdan sonra üç gün yaşadılar ikisi de.
Ölen çocuklar cennet kapısında Anne ve babalarını bekler ve Allah'a yalvarırlar, Annem ve Babam olmadan cennete girmem derlermiş.
Allah size sabır versin kardeşim..
Amin, teşekkür ederim..
Allah rahmet eylesin.. Ama inan ki daha guzel olucak hersey uzulme.
Belkide Büyüyünce bir araba çarpması sonrası onu kayb edeceksin, o zaman daha acı olucaktı senin için. Allah seni üzmemek için belkide bunu hafif acıyla atlatmanı sağlamıştır. Irelide yeni Bebeğini kuçağına alırken kayb ettiğin özlemi de giderecen. Yeterki kendini üzme
Rabbim hakkında en güzellerini en hayırlılarını eylesin güzel kardeşim.
Daha 24 yaşındasın yine olur hiç üzülme.
Cennette sana dua edecek bir kalp var :)
Bol bol dua etmelisin ağzından duayı eksik etme ilaç gibidir başka çaremizde yok zaten kıyamam sana canımın içi :(
Cevap
1Cevap
bende bebeğimi kaybetmiştim ama benimki doğdu büyüdü kocaman kız oldu 19 yaşına geldi üniversiteye başladı 19 yaşındaki yeşil gözlü bebeğimi bende kırılan bir balkon korkuluğu vidası yüzüne kaybettim
saol sizinde
acını anlıyorum. üzüldüm. ama hayırlısı böyleymiş diyerek teselli bulabilmeni umuyorum. Rabbim tez vakitte sana sağlıklı ömrüne ömür katacak hayırlı güzel evlat nasip etsin İnşallah.
Allah yardımcınız olaun 😔 Yine olur üzülme Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 😔
Çok geçmiş olsun Allah inşallah sağlıklı hayırlı bebekler nasip eder size.
Zor bir durum bir çok kişinin başına geliyo üzülme olur bir daha bebeginiz
Üzülmenin anlami yok bunda da vardir bir hayır
Sen dua et daha beterini yasayanlar var yine bebek sahibi olursunuz
Allah'in izni ile
Evet biliyorum ama yenidennhamile kaldigin an unutuyorsunn hele bide bebegini kucagina aldigin zaman aklindan bile gecmiyor o kotu anlar
Iki kez yasamis biri olarak soyluyorum. Bunlari
Insallah hayirlisi ile alirsin.
Dua et bol bol.
Benim de doğum tarihim 27 eylül cok geçmiş olsun. bende 23 yaşındayım 5 yıllık evliyim 4 kez bebeklerimi kaybettim 5. Ayda erken dogum oldu ve öldüler 23 yaşındayım ve piskolojim bozuk yardımcı olur musunuz 😭😭
Ne diyeceğimi bilemedim
Çok üzücü bir durum yaa
Allah rahmet eylesin :(
O sucsuzt günahsız olduğu için cenletin en güzel yerine gidecek merak etme canını sıkma Allah sizlere uzun ömürler versin hayırlı aksamlar
allah daha hayırlısını verecek eminim
sen bebeğini engelli diye mi aldırdın
Ölmüşmüydü yaşama ımkanı varmıydı
Yaa 😢 Allah sabır versin. Allah yanına almış.
Neden aldirdiniz? Günah değil mi?
Allah sabır versin..
Basiniz sagolsun :(
geçmiş olsun :(
başın sağolsun.
Başın sağolsun 😓
Kötü durum..
Allah yardımcınız olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar