Burnumu ben küçükken abim koluyla yanlışlıkla vurarak kırmıştı ve dümdüz burnum bu hale geldi ve daha önce çok belirgin değildi ama bu aralar fazla belirgin olmaya başladı şekli çok mu kötü? Ve güldüğümde aşaya iniyor burnum bunu ameliyatsız felan düzeltme öneriniz var mı? Eski halini almasını çok istiyorum
Ya hayır burnunda abartılacak hicbir şey yok inan bana. Benim burnum bundan daha kötü ben de bir ara cok sorun ederdim ve ona takıldıkca hergün sanki daha da büyüyormuş gibi geliyordu ama sonra cok daha beter burunlar gördüm. İnan bana burnunun abartılacak, kafaya takılacak hicbir yanı yok
Benim burnumda böyle kırıklıkla falan alakası yok, karakteristik bir burun şeklidir. Memnun olman lazım aslında ama yadırgıyor olabilirsin bir kaç seneye alışırsın
fotoyu eroin imalathanesindemi çektin bu kadar sansürün ne gereği vardı ölü insanlar sahte paralar darbe hazırlı var sanki fotoda :D :D sansürden belli olmuyor
İnan bana burnunda hiç anormal bir durum yok. Dalga geçen olursa ki sen illa söylemişsindir burnuma böyle oldu diye onlarda bilerek bu durumu kullanmışlar bu devam ederse kahkaha at geç göreceksin bir daha bahsetmezler bile
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Burnumun kırıldığı hakkında kimseye söylememiştim ailem dışında arkadaşımın biri burnun çok komik duruyor demişti ki ben güldüğümde burnum şekli tam aşağıya gidiyor bende birşey demeden başka yere bakmıştım cidden piskoloji bozuyor bu durum
doktora git istersen o gerekli şeyi söyler benim de içten bir eğriliğim vardı gözle görülmüyodu ameliyat oldum belki sendede ameliyatlık durum olabilir en iyisi doktora gitmek
rica ederim :D ne burada ne de dışarıda sana karşı yapılan iğneleyici lafları da sakın dert etme, kimse mükemmel değil. İnsanlar çekemedikleri için , karşısındaki kişiyi eleştirir zaten..
En İyi Cevaplar