bana itici geliolar mesela örnek olarak anoreksiya hastası olan Eugenia Cooney var kız youtuber ve 813.953 abonesi var bağzı zayıf kızlar güzel tabi ama bağzıları gerçekten itici kadın dediğin biraz kalçalı olmalı ya bnce daha çekici örneğin dani divine
Eugenia Cooney çok güzel bir kız youtube, twitter ve instangramdan aktif olarak takip ediyorum. Bana çok tatlı ve sempatik geliyor emo tarzında takılışıda çok hoş ergenlikteki halime benziyor. Soruya gelirsek zayıf kızlardan hoşlanırım kız dediğin hafif olucak bence bana daha sempatik ve sexy geliyorlarlar.
zayıf den ziyade ince bir fizik yapısı her he zmn dikkatimi çeker keskin yüz hatları falan kısasa kısa zayıf severim ama en yukarida ki samtanist gibi olmiycak orantılı bir zakiylik çekici bir fizik iyi olur
saglik açısından zayıflık iyi birsey ama bunu cok abartanlar var guzel gozukecem diye kemik torbasi oluyorlar güzelliği bir kenara bırakın resmen iğrenc.
çok zayıf olmamalı yani giydiği kıyafetler vücudunu kaldirmalı, üzerine oturmalı diyenlerdenim, daha şık duruyor Dani Divine zaten bu konuda iyi bir örnek
Çok zayıflar itici olabilir ama normal zayıflar iyi. Ama herkes zayıf sevmiyor herkeste dolgun sevmiyor. Herkesin alıcısı var işte çokta takılmamak lazım
hyr bunların fizikleri gayet iyi kızın ztn anoreksiya hastası olduğunu belirmişim hiçte saçma değil açıklamalarında kendini hasta görmediğini ve herşeyden yediğini söylüo ztn takip etmediğin için bilmemen normal iyi günler.
En İyi Cevaplar