Ceza Aldım :( :( ?

((LÜTFEN HEPSİNİ OKUYUN)) Demin Yemek Yiyodum Yatıcaktım Yere bir Parça Domates Döküldü Annemin Ayaklarındada Terlik Vardı Fark Etmedi Üstüne Bastı Bu Ziyanmı Olucak Dedi Yemek Zorundasın Dedi Yere Eğildim Ayağını Kaldırdı Domates Terliğin Altına Yapısmıstı Dilimle Çekerek Aldım Domatesi Zorlada Olsa Yedim Terliğin Altında Kalan Sularıda Dilimle Yalamak Zorunda Kaldım Birdaha Yapıcakmısın Dedi Annem Bende Yanlıslıkla Oldu Dedim Bu Seferde Bak Hala Konusuyor Ya Sevdin Galiba Terliğimin Tadını Dedi Bende Sinir Oldum Evet Dedim Zaten Terliği Tüm Gün Ayaklarında Kalıyor Ayakları Terleyince Terlik İpıslak Ter Oluyor Çıkarttı Terliğini İçini Bana Doğru Yaklastırdı Yala O Zaman Dedi Dilimi Topuk Tarafına Koydum Yavas Yavas Üste Doğru Çıkarttım Ayak Parmaklarının Olduğu Yere Kadar Yaladım Terliğe Baktığımda Yaladığım Yerler Tertemizdi Sevdiysen İyice Temizle O Zaman Dedi Kirli Yerlerinide Yalamaya Basladım Ayaklarının Tadını Ağzımda Hissettim Sonra Altını Cevirdi Kipkirli Olan Altınıda Yaladım Dilim İyice Kirlenmisti Ağzımdaki Ayak Tadiyla Annemin Ayaklarının Kiriyle Doymuştum Yemeğimi Yemeden Yattım Simdi Annem Sabahta Ayakkabılarımı Yalatırım Sen bir Erken Kalma Dedi Napıcam Simdi Ben
Ceza Aldım :( :( ?