Kolumdan tuttu biz artık kalkalım dedi arabaya binince başladı bağırmaya hakaret etmeye sonuçta haberim yoktu arkadaşının baktığını görmüş hıncını benden çıkardı bende biraz sert tepki verince daha üstüme geldi ve elini kaldırdı vuracaktı sakın dedim elini kaldırıp azarlayacak başka sevgili bul diyip indim ayrıldım şimdi yalvarıyo napayım öküz değişmez demi affetmeyim?
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 376 cevap paylaştı. her insanın zaafları vardır, güzel güzel konuşup yanlış bişey olduğunu anlatabilirdi, fakat bu tepkisini yanlış anlamaman gerek bu kadar tepki verdiğine göre demekki seni seviyor, çocuk haklı bazı şeyler istem dışı olabiliyor sana bağırmış evet ama bir düşünsene sana senin için bağırmış...
eğer farklı sebeplerden bahanelerin varsa bişey diyemem
fakat tek sorun bu ise bence şans ver, seni kıskanarak bu şansı hak etmiş zaten ;)04 Yorumla
Soran+1 yılAma el kaldirmasi bilmiyorum😒 zoruma gitti
Soran+1 yılDaha once vurmaya kalmadi boyle
En İyi Cevaplar
ben de aynı şeyi yaşadım ve şunu dedim
hayatım bak hiç karışmıyorum bir şeyine ama çatalın görünüyor birdaha bu olmasın çünkü biz erkekler istemsizce bakmaktan kaçınamadığımız yer dedim
oda eve gidene kadar eliyle göğsünü kapadı..
aslında bu hakaret edilerek söylencek birşey değil açıklayabilirdi01 Yorumla
Soran+1 yılİste bu sekilde soylemek var boyle bagirmak el kaldirmak var
+1 yılElini kaldırmış olabilir ama vurmamış sinirlenmiş sonuçta normaldir ve haklıyken haksız duruma düşürmüşsün bukadar basitleştirmeyin şu ayrıl barış konusunu git affet nolmuş
01 Yorumla
Soran+1 yılSakın demesem vuracak o kadar yani ki arabadan inince pesime gelmedi ben tek dondum madem kiskaniyor o elbiseyle o zaman beni tek birakmayacak bende sevmem soyle boyle dedi ayrilayim bilmemne ergenler gibi ama bu ciddi bir konu sozkonusu siddet yani el kaldiracak erkek yuzume bakmasin daha iyi
+1 yılelini kaldırmış la elini kaldırmasa neyse dicemde bir cacık olmaz bence ondan.
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim icinde oyle o an gozumden dustu
- +1 yıl
kızmasına felan abartmasına bişey demem ama onu yaptığı an biter benim için ama yine senin kararın.
Soran+1 yılBenimde bitti ki adam olsun bayana nasik davranilcagini ogrensin anca o zaman
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
38Cevap
bırak şu salağı ya. bir de soruyor musun napıyım diye. elini kolay kolay kaldıracağı başka bir kız bulsun. iyi yapmışsın. sen de dikkat etsene biraz dekolteli kıyafetler mi giyiyorsun
12 Yorumla
Soran+1 yılDemi ya
Sen olsan senin kendine ve sadece eşine ait olan bir varlığa merakla başkasının bakıp hayallenmesine hoşuna gitmesi vs sence diyorum hoşmu düşünsene sevgilinin organını görüp kızların hoşuna gidiyor 😠 benimle olsan o göğüslerini bile yok ederdim yazın bile kazakla gezerdin
09 Yorumla
Soran+1 yılYa tabiki benimde hic hosuma gitmez bu durum ki ben cok cok kiskanc birisiyimdir ama karsisindaki bir bayan seviyor madem nasil el kaldirir ya sakın demesem vuracak o derece yaklaşmis nasıl zoruma gitti bilemezsin
- +1 yıl
Onun yerine koyuyorum düşünüyorum ve mishalki sen benimsin sadece benim bunu sende bende mutlulukla sevinçle kabullenmişiz senin göğüsün ne 5 saniyeden fazla akraba hariç bir erkeğin gözüne baktırmazdım he ben böyleyim belki oda öyledir. Ben sevdiğim insanı gerçekten sever ona ne uyguladıysam kendime uygulattırırda uygularımda belki oda öyledir tokat atmasını o an benimde arkadaşım baksa herşeyden sevdiğim insanın özel biryerine onun gözünde buz senin yüzündede el izim olurdu
Soran+1 yılBir bayana tokat atmak ne kadar dogru sence? Ben bu konuda cok katiyim ya ne mana yani niye vurulur bayanlar allahin emaneti gelecegin anneleri ki ben bilerek yapmadim acip bilerek gostermedim anlatamiyorum galiba ya
- +1 yıl
senin orada diyeceğin şuydu özür dilerim bilinçli asla yapmıycağımı biliyorsun sadece senin olduğumu ikimizde biliyoruz gibi demen gerekirdi konuyu kapatır birdaha olmaz derdin dikkat ederdin zaten ona dikkat etmende sadece biriyle çıkıyorken değil hep yapman gereken birşey biliyorsun
Soran+1 yılBiliyorum tabiki. Ben bilincli yapmadigimi soyledim belirttim o uste cikmayi bagirmayi tercih etti
Soran+1 yılBilmiyorum ne olacak :) tskler gorus icin
+1 yılsevmese umrunda olmaz kıskanmış bende hoslanmam bu tarz frikiklerden seni sahiplenmiş daha ne istiyorsun sevdiğim kadinin bir yerlerinin görünmesi bende de tartışma sebebi kavga da olur önemli olan senin daha dikkatli olman sonuçta arkadasini yakalamış bakarken sinir bozucu ve üzücü
02 Yorumla
Soran+1 yılTam sinir bozucu da bende bilerek yapmadim bu haberim yokken oldu insanlik hali kizabilir kiskanmasi gayet dogal ki kiskansin zaten ama el kaldirmasi agrima gidiyor
- +1 yıl
hatayi sende anlamissin o da anlamış o anda gelişen durumlar uzatma sende dikkat et ciciklerini kapat öpüşün barışın hadi
+1 yılher erkek kıskanır normaldir bu öküzlük değil bu bir. ikincisi elini kaldırması öküzlük buna bişey diyemem
bu arada sen nasıl bir dekolte giydin öyle ya.. komple çıkmış dışarı tombul tombul memeler... dikkat et sende biraz03 Yorumla
Soran+1 yılKiskanmasina birseu demiyorum da el kaldirmak nedir ya acizlik.. Dikkat ettim zaten fark etmemisim
- +1 yıl
anladım... elkaldırma işi yanlış çok yanlış. kadına vurulmaz. bizden fizik olarak daha eksi durumdasınız yanlış anlamada bunu ben sadece doğal yaratılıştan bahsettim.
erkeğin kötüsü kadını kadının kötüsü bebeyi dövermiş bizde böyle derler
Soran+1 yılEvet bayana el mi kalkarmis yahu bide hayvan gibi benim iki katim hic hos degil hem gorunus olarak da resmen acizlik buyukluk aklima geldikce deliriyorun
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu uygun şekilde söyleyebilirdi ki bilerek olan bir durum değil bence tavrını koymalısın, çocuk değiliz sonuçta.
10 YorumlaDiğer konusunda 831 cevap paylaştı. Bence barismalisin fark ettiysen barismalisin dedim affetmelisin demedim çünkü haklı olan o. karışması, öyle bir durumda sinirlenmesi çok normal bende olsam aynı tepkiyi verirdim
02 Yorumla
Soran+1 yılKiskanmasi sinirlenmesine birsey demiyorum da el kaldirmasi sacmalik ya az ilerlese vuracak bu nedir sonucta bilerek yapmadim yanlislikla olan birsey
Bu kiskancliktan kafayi yemis. Tamam insanin zoruna giderde istenmeden olan bir sey icin insan sevdigine el kaldirmamali.
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinliklee
- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKeşke dikkat etseydin biraz ama insanlık hali olabilir yani... Ne diyeceğimi bende şaşırdım...
02 Yorumla
Soran+1 yılEttim de fark etmeden olmus iste
- +1 yıl
Neyse yapcak bişi yok canım, dünyanın sonu değil... Umarım eski haline döner ilişkiniz...
+1 yılBunun doğrusu nedir biliyor musun? Memeli hanım iyi akşamlar..
01 Yorumla
Soran+1 yılNeymis
Düzgün giyin biraz dikkatli ol çocuk haklı ben kolunu öyle sıksrdım ki kangren olurdu😎 Manyak seni
05 Yorumla
Soran+1 yılBen o seviyo diye oyle giyindim
Soran+1 yılDikkatliydim ben insanlik hali yablislikla olmus boyle tepki vermesi gerekmezdi
Soran+1 yılBak mesela o kendine vurmaya kalksaydi engel olurdum sakin ol felan derdim yatistirirdim ama o bana el kaldirmayi bagarmayi tercih etti okuz mayasi bozuj
+1 yılsende biraz dikkat et
bu tarz şeyler yüzünden cinayet işleniyor
yarın öbür gün arkadaşı senin hatunun gögüsleride güzelmiş derse cinayet sebebidir02 Yorumla
Soran+1 yılOyle de denmez heralde yuh yani
- +1 yıl
belli mi olur ülkede sapık kaynıyor
+1 yılAdamı tanımıyor mısın azıcık insanda mantık olur herifin fabrika ayarlarıyla oyna sonra üzülünce terket asıl afelmesi gereken taraf sensin hayım garı!
00 YorumlaBen olsam yalvarmam hakketmişsin birşeyi giyiyorsan dikkat etmesini bileceksin
03 Yorumla
Soran+1 yılO el kalkmayacak bu sebepten, ben bilerek yapmadim bunu sonucta
Soran+1 yılOlsun bende bilerek yapmadim sonucta
+1 yılSana laf demesin arkadasina soylesin , benim, hatuna arkadasim bakcak mevzu cikar ve kusura bakma da ben sevgilimi arkadas ortamina sokmam bile
09 Yorumla
Soran+1 yılOna laf etmedi ettiyse de haberim yok
- +1 yıl
Eminim etmemiştir. Seninde bir suçun yok elinden geldiğince dikkat ediyorsundur tahminimce. Ama arkadaşı olacak insanda dönüp bakmasın bakmamalı
Soran+1 yılEvet tesekur ederim ya cogu sucu bende buldu iyicie canim sıkıldi ben acik kiyafet giydiysem ona gore nasik dikkat edecegimi de biliyorum ki ettim de yanim eelim surekli gogus kismindaydi o da biliyor ve demisti yani ben bir kere haberim yokken olmussa nolmus yani hala hatirlamiyorum hangi sira unuttugumu beyefendi de benden cikariyo sinirini madem erkeksin git arkadasina bir tokat at ne bakiyosun sen demi yani sanane tamam gozu kayar neyse de fark etmisse benim sevgilim suc da onda 😒😒 cok canim sıkkın ya
- +1 yıl
Ya kıskanıyorsa uyarır daha dikkatli giyin veya giyinme diye , bak sen bile dedin dikkat ediyorum diye sen daha ne kadar dikkat edebilirsin ki? Elinden geleni yapmışsın sen , madem rahatsız olmuş arkadaş ortamına da sokmasın seni veya arkadaşlarını uyarsın. Senin durum biraz fiyasko ama sıkma kendini senin mutluluğundan önemli birşey yok hayatında
Soran+1 yılEvet kimse yuzunden uzulmek istemiyorum ben ya ve bayana siddet de cildiriyorum ki disarda gordugumde de uyariyorum cok gicik oluyorum gucu bu bayanlara mi yetiyor bu okuzlerin, aciz hayvanlar bunlar adam degil. Kalibina bakmiyolar iki kati olduklari kiza el kaldiriyolar pismahluklar😒
- +1 yıl
Adam olmakla erkek olmak arasında fark var , kadına hiç el kaldırılır mı? Kadın çicektir ya , bakılması sevilmesi gerekir.. Ne diyim allah iyileri ile karşılaştırsın...
Soran+1 yılAmin sagol seni de haklisin kesinlikle
- +1 yıl
Teşekküerler dikkat et kendine yeteer :)
Soran+1 yılSende😊
+1 yılaffetme sakın kaliteni koru biraz bişey yaptıysan arkasında dur ama yaptığın yanlışıda unutma başka biriyle ciktigindada aklında olsn
03 Yorumla
Soran+1 yılBen ne yanlisi yapmisim? Haberim yoktu sonucta
- +1 yıl
yanlış derken tecrübe olmuş işte unutma yani barisirsan yanls yapmış olursun ama
Soran+1 yılYok barismam
+1 yılBence haklıymış, dekolte giydiğin gibi hareketlerine de dikkat etmesini bilmelisin. Seni sevdiği için kızmış sonuçta
00 Yorumla- Diğer konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKiZmakta haklida dozunu kacirmis biraz el kaldirmak ne lan :D
06 Yorumla
Soran+1 yılKiskanmasina birsey demiyorum zaten, el kaldirmasi koyuyor
- +1 yıl
Aynen el kaldirmak nedir ya ofkesini kontrol wtmesi gerek
Soran+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
Ama ayrilmakta agir ol baris
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Baria baris
az bile yapmışş sen açık giyinirken hiç mi utanmadın...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO öküz dediğin Adammış.
Ama biraz aşırıya kaçmış.
İnsan sinirle herşeyi yapabilir.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİki can dostu kavga ediyorsa bilin ki bir kezban yüzündendir ama bunu kızlar bilmez yazık yiğit adamlara.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAffet kız yazık günah sevdiği ve kıskandığı için yapmış
02 Yorumla
Soran+1 yılVuracakti ama
Cevap sahibi+1 yılDemek ki baya kıskanmış kafan da büyütme bu kadar
+1 yılöyle adamla evlensen döver bu seni demedi deme
10 Yorumla
+1 yılAffetme erkekliğini sana göstermiş
20 Yorumla
+1 yıldaha kibar uyarabilirdi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYazık ya o öküzüde öyle kabul edicen artık kötü bir niyeti yokmuş ama el kaldırması kötü olmuş
00 YorumlaDiğer konusunda 12,6b cevap paylaştı. affedeceksin işte niye soruyorsun ki
02 Yorumla
Soran+1 yılYoo affetmicem
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıliyi yapmışsın, ayrıl gitsin.
10 Yorumladememkki siz birbirinizi tanimamissiniz.
06 Yorumla
Soran+1 yılDaha once el kaldirmamisti ben gelemem oyle babamdan dayak yemedim o kimmis
Soran+1 yılSon cumle guzelmis😊 yok ya istedigi zaman vuracaksa gitsin kum torbasi alsin o eli kaldirdigina pisman ederim hayvan herif
Soran+1 yılEvet oyle
+1 yılDegismez iyi yapmissin
10 YorumlaDiğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. Can çıkmadan huyda çıkmazmış derler
10 YorumlaKıskanmıs bunda bisi göremiyorum bence evlenin
00 YorumlaDiğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. Adam olan adam kızacak tabi kızım ne bekliyorsun
11 YorumlaSaçmalamış
10 YorumlaDiğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. İyi yapmışsın ayrıl.
10 Yorumla
+1 yılgöğsün mü gözüktü dekolte mi? sütyen giymedin mi
02 Yorumla
Soran+1 yılŞu an bunun ne onemi var?
- +1 yıl
hayır dekolte göründüyse o kadar sinirlenmemiştir.. ama sütyen giymediysen çıldırmıştr
+1 yılDikkat et biraz sende o adam da değişmez
00 YorumlaDiğer konusunda 14,6b cevap paylaştı. Degismez
10 Yorumla
+1 yılmemelerine bakan elemana git :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl😅gulduren tek gorus
Affetme
10 Yorumla
+1 yılben olsam döverdim 😂
04 Yorumla
Soran+1 yıl😲gucunuz anca bize yetsin
- +1 yıl