Elimle dokunduğumda şekil alan herkesin imrendiği çok beğendiği saçlarım şekil almaz oldu bakarmisiniz bayanlar/baylar?

Neredeyse bir 6 ay saçımı önlü arkali uzattim saclarim düz ve cok ince yumusak yapıya sahip cok da yakisti bagladim doğal bıraktım falan derken yaza uyumlu gitti ama önüme gelmesinden bıktım gittim bir tane kuaföre kestirdim ( kesen usta değildi çırak 13-14 yaşlarında) oturunca nede olsa kıl bisey olmaz dedim ama saçımı kestirdigimden beri saclarim sekil almıyor hala uzun dogal bıraktığımda agzima kadar geliyor teli ama saatlerce fön cekip sprey de siksam saçım güzel şekil almiyor basin arka tarafi uzun önü kisa sagdan bakinca Cagatay Ulusoy soldan bakinca Ajdar görünümlü iğrenç bir sey oluyorum ben gecen sene hep sacimi subay trasindan biraz daha uzun kestirirdim o zaman bile hemen sekil alir herkes bayılırdı simdi sprey sıkmaktan fön cekmekten 1 haftadir kafamda sac kalmadi, dogal bırakıyorum agzima gözüme giriyor sekilsiz bisey oluyor onumu goremiyorum yapsam yapilmiyor dagiliyor sprey sıkmaktan zaten saclarim avuc avuc dokuluyor 3. numara fikri sunmayin asla yaptirmam ama lutfen akil verin? Nasil sekil veriyim ya da gidiyim düzgün bir kuaförde dalgali biçimde mi kestiriyim? Du an taç takiyorum yoksa böyle mi kalsin?
Elimle dokunduğumda şekil alan herkesin imrendiği çok beğendiği saçlarım şekil almaz oldu bakarmisiniz bayanlar/baylar?

Sac modelleri icin 1'ncisi bu böyle yaptırabilirim.

2'ncisi bu arkalarim ve faullerim orta uzunlukta oraları aldirip onleri kisalttirdigimda saclarim duz oldugu icin bu sacta olabilir.

Son olarak Cagatayin sac modelinin aynısı Şu an sacima uyuyor biraz daha faulleri ve enseyi kisalttirmam önlerden aldirmam gerekiyor sizce hangisi arkadaslar?