Bir kızı dövmek için sebep?

Arkadaşlar ben universite ogrencisiyim gecen sene soyle bir durum oldu (bayanım) türkiyeye yeni geldiğim için diksiyonum bozuktu ve ulkemde sevecenlik esastır sınof arkadaşlarımla tanıştım soru sordum neyse işte bu sınıfta bır kız var hakkımda atıp tutmuş gayet daha sonra bir ilişkim oldu erkek arkadaşım da okuldan son sınıftı baya dıkkat ceken bir tip bu sefer erkek arkadaşım hakkında atıp tutmuş baya baya bunu en yakın arkadaşından ogrendım tehdit ile :D ben gecen sene de konuştum soylentı suydu face paylaşımları sagolsun dogruladı bu benim sevgilimi gözüne kestirmiş ki şu an hala cıkıyoruz sozluyum ve ben onla cıkınca elim yüzğmde düzgün kıskanclığa gırmış ben bu kıza uyuzum gerçekten o zaman cok sakin kaldım Şu an net anlatamadım kendimi ama yani gerçekten tilt oluyorum sebep bulun bana haddını bıldıreyım
Güncellemeler
+1 yıl
Dipnot erkek arkadşaım hakında dediği şu giyinişi gereği arabası gereği okula kız tavlamaya kufur p-z--v-nklik yapmay gelıyormuş bende turkcemden dolayı mal gibiymişim bu tarz birley
Bir kızı dövmek için sebep?