Bu mu yakışıklı? Vallahi bazılarının zevkine hayret ediyorum. Çocuk gibi bir tip. Bu tipleri ancak ergenliğe yeni girmiş kızlar beğenir. Ki onlardan da aşırı zevksiz olanları beğenir, hepsi değil.
Yok be değil. Ortalama bir Kırgız erkeği bunu 10'a katlar çekik seven kızlara Kırgız kardeşlerimizi öneriyorum :D Kız olsam Kırgız bir erkek kaçırırdım ak.
Beni bile biseksüelliğe düşündürdüler. Coolluktan ziyade tatlılık var Kırgızlarda.
Hahahahah 😂😂😂😂 tamam tamam keyfine bak. Sadece ben erkek olarak görmüyorum bunları. Sende yeterince olgun değilsin o yüzden hoşlantın var bunlara. ileride anlarsın.
Sakalı bıyığı olmalı ve makyaj yapmamalı en azından. Ama tabi başka bir kültürleri var bu yüzünde onu bizim görüşümüzle değerlendirmek yanlışta olabilir.
güney kore erkeklerinin yaşadığı yerin özelliğinden dolayı bizim türk erkekleri gibi fazla sakalları olmuyor. Makyaja gelince bizim türkiyede çekilen dizilerde de erkeklere makyaj yapıyorlar (sahneye çıkan şarkıcılarada) kültürlerimizde de pek fazla farklılık yok (yemek kültürleri hariç) yine de kibar bir şekilde kendi görüşünüzü belirtiğiniz için teşekkür ederim.
iki sene sonra daha da artacak iki sene dizi ve filmlerini seyretmiyeceğim iyi bir üniversite yi kazanmam icin üniversiteyi kazandıktan sonra tekrar dizi ve filmlerini izlemeye devam edecegim. puanımı çok yüksek yapabilirsem koreye geçiş yapabilirim. şimdiden korece eğitimi alıyorum.
En İyi Cevaplar