Masada çarşaf ve biraz birisinde dökülmüş tütün benzeri şeyler var. Arkadaşın normalde sigara içiyorum yani marka sigara. Eğer marka içiyorsa o esrar. Yok tütün içiyorsa o tütün. Beyaz şeylere gelecek olursak muhtemelen uyuşturucu benzeri. Amaaa arkadaşınız biraz salakça tüm bunlar üstteki anlattığım gibi düşünsün diye yapılan bir saçmalıktır. O halde şekerdir. Eğer şekerse o halde arkadaşınız eşektir.
şimdi ortadaki sigara kağıdı öndeki kutu sigara tütünü desek o beyazların sigara filtresi olması çok olası sağda da var çünkü hemen öyle hap map ex mex diyene inanma
Daha önce kullandığın için neyin ne olduğunu biliyorum.. Ayrıca hap yani ecstacy olduğunu destekleyen diğer materyaller ise esrar sarmaya yarayan kağıtlar var ortada.. O iki mum arasında mavi kağıt arap çarşafıdır.. Esrar , tütün sararsın. Soldaki mumun yanındaki rulo kâğıtta aynı işlev içindir.. Alkol de var. Hali ile kafa yapıcı her şey mevcut ortada..
Yani masaya şöyle bir bakıyorum da ilk aklıma uyuşturucu geliyor çeşidi nedir bilmem Ağrı kisici filan olsa normal kabı olur dışarda üretilmiş bir hap ki bir posetin icinde
En İyi Cevaplar