Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çevremden edindiğim izlenime göre bedeninde yara izleri olan insanlar bunu iki sebepten dolayı saklama ihtiyacı duyuyor. Birincisi, estetik olmadığına inanıyorlar. İkincisi, bu yaralar onlara maruz kaldıkları işkenceleri ya da kötü anıları hatırlatıyor.
Birincisinin nasıl aşılacağını bilmiyorum.
İkincisini aşabilmek için de uzman psikolog psikiyatr desteği alman lazım.
Estetik açıdan insanların farklı bakış açıları vardır, bu sebeple bir kadın bu yara izlerini itici bulmazken diğeri bulabilir.
Asıl mesele ikincisidir. Eğer bu yaralar kötü bir anı ya da şiddetin eseriyse, ruhunda açtığı yaraları kapatman lazım. Bir kadın bedensel yaralarını sorun etmese de ruhsal yaraların sorun olabilir.13 Yorumla
Soran+1 yılgüzel şeyler yazmışsın teşekkür ederim ama o kadar detaylı bilgi vermiycem üzgünüm
Soran+1 yılteşekkürler
En İyi Cevaplar
+1 yılGerçekten sorun değil. Şöyle bir örnek veriyim zamanında suratı sivilceden geçilmeyen leke dolu bir oğlana aşık oldum çıktık sadece suratındada değil kollarındada bolca lekeler ve sivilceler vardı. Ayrıldık ve hala onu seviyorum. Kimseyi takma boşver bırak insanlar senin o lekelerle istediğin gibi giyinebilme cesaretine hayran kalsın. Bilmiyorum yara izlerinin boyutunu verdiğim örnek küçükte gelebilir. Gerçektenn boşver
04 Yorumla
Soran+1 yıllekeler sivilce izleri benim bahettiğim izlerin yanında küçük değil komik kalıyor. kesik ve yanık izierinden bahediyorum
- +1 yıl
Fikrim değişmedi. Ayrıca bırak seni itici bulsunlar tanımadan buna karar verebiliyorlarsa onların sorunu sen sorun etmemeyi öğrenmelisin
Soran+1 yıltanımadan itici bulacak olanlar için korkum yok zaten, ama sevgili olduktan ben aşık olduktan sonra karşımdaki insan vücudumu görür ve bu ona itici gelirse diye endişe ediyorum
- +1 yıl
şahsi fikrimi söyleyeceğim. sevdiğim adamın vücudunda yara izlerinin olması onu itici bulmama sebep değil, onu yara izlerinden öperdim. ne olmuş yani izler varsa? kiminin ruhunda, kiminin bedeninde. karşında ki kişi de sana değer veriyorsa bunları umursamayacaktır.
+1 yılSevgilimin karnında kollarında bileklerinde kocaman jilet kesikleri var
Ve onu cok seviyorum öyle seviyorum
Sana Allah yasamana izin vermişken neden bir insanı bu kadar önemsiyorsun024 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum
- +1 yıl
Kendini nasıl biri olarak görüyorsun
Aynada sadece izlerin mi dikkatini cekiyor
Soran+1 yılçıplaksam evet
- +1 yıl
Yuzune ve durusuna bakmıyor musun
Kaslarına. kıllarına? bunlar bir erkeği cekici yapar
Soran+1 yılkarın kaslarımdan biri üzerindeki çaprazlama kesik izi, karın boşluğumdaki ufak ufak kesik izleri ve göğüs üzerinde bir yanık izi dikkatimi çekiyor
- +1 yıl
Resmini atmak ister misin
Soran+1 yılhayır teşekkürler
- +1 yıl
Sana yardımcı olmak isterdim
Kusura bakma
Soran+1 yılkusurluk bir durum yok farkındayım sen ve diğer arkadaşların yardımcı olmak istediğini ama şu an öyle bir özgüvene sahip değilim. bazen düşünüyorum vücudumda bu yaralar olmasa gayet iyi bir fiziğim var aslında diye ama o yaralar var işte. 4 yıldır spor yapıyorum ve spor salonunda az biraz vücut yapmış insanlar vücudunu sergilemek için en uygun kıyafeti seçerken bense aman gözükmesin diye en sergilememek için en uygun kıyafeti tercih ediyorum düşün artık sen böyle birinden fotoğraf atmasını istiyosun
- +1 yıl
Benim de kusurlarım var eger denk olacaksa bende sana gösteririm
Soran+1 yılamacım kimsenin kusurlarını görmek değil sadece karşı cinsten arkadaşlardan durum için düşünceleri almak istedim. eğer az biraz fikir edinmene yardımcı olacaksa internetten en benzeri fotoğrafı bulup atabilirim ama dediğim gibi kendi fotoğrafımı atacak bir özgüvenim yok, en azından şu an için..
- +1 yıl
Beni takip eder misin resmini atmana gerek yok
Soran+1 yıledemem elbette gizli olmamın ne anlamı kaldıki o zaman?
- +1 yıl
Engellersin sonra
Soran+1 yılhayır yahu neden engelliyim gayet olumlu yardımcı olmaya çalışan iyi bir arkadaşsın durduk yere neden öyle birşey yapayım. takip etmemi isteme nedenin nedir çözemedim açıkcası?
- +1 yıl
Konusuruz sonra bir daha konusmazsın
Soran+1 yılkonuşmak istediğin nedir?
- +1 yıl
Eklersen görürsün
Soran+1 yılkonuşmak istediğim özel bir konu olduğunu sanmıyorum teşekkürler
- +1 yıl
Peki.
İyi gunler😊
Soran+1 yılilgi ve alakana çok teşekkürler gerçekten ama gerçekten o istediğin özgüven bende yok kusua bakma
- +1 yıl
Estağfurullah 😊
Soran+1 yılteşekkürler, iyi günler
- +1 yıl
Sana da 😊
Kızlar Ne Diyor
+1 yılOlmaz... benim bacaklarım da yara izleri çok vardır mesela şort giyerim yine de.. herkes cins cins bakar ama olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılpeki teşekkürler
+1 yılbenimde yüzümde yarılmıştı 1 yıl sokağa çıkamadım ama iyileştim bence itici değil aksine doğal sen sen ol :)
07 Yorumla
Soran+1 yıliz kalmadı mı yüzünde?
- +1 yıl
hayır :)
- +1 yıl
hatta profil fotoma bakabilirsin :)
Soran+1 yılbaktım kalmamış o kadar derin bir yara değilmiş veya estetik oldun sanırım?
- +1 yıl
baya derindi yara evet estetik oldum ama abartmadım :)
Soran+1 yılşanslısınki estetik ile kurutarmışsın durumu
Soran+1 yılestetik için ne kadar ücret ödemiştin hatırlıyomusun?
Istersen sana yardımçı olabilirim. Eczaciyim. İstersen mesaj at konusalim
14 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim ama estetik cerrah olmadıktan sonra pek faydan olmaz
- +1 yıl
Eczacı mısınız benzer sorun bende de var yardımcı olabilir misiniz?
- +1 yıl
1xper im mesaj atamiyorum size siz atsaniz
Zaten gizlisin atsaydin da gorseydik nasıl yaraların varmis ki ruhunuda yaralamis.
13 Yorumla
Soran+1 yılhayır atmıycam teşekkürler soruma cevap verirsen sevinirim
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılNasıl izler bunlar? Bence itici degil. Yaşanmışlık demek.
16 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
- +1 yıl
Şimdi ne yazsam boş. Çünkü vücudumda iz yok olsa ve baksalar bende rahatsızlık duyardım seni anlayamam ama vücudunu sev. Kimse beğenmese de olur ama sen sev yani.. Çünkü sen onda hayat buluyorsun onunla yaşayıp onunla ölüyorsun. Allah insanın aklında fikrinde iz bırakıp zeval vermesin varsın olsun bir iki yara izin dert degil önemli olan ruhun yaralı ya da yaralarından kalan izlerle bezenmiş olmasın.. bakanları dert etme biraz insancıl olup biraz empati yapabilip rahatsız olabileceğini düşünebilecek insanlar olsalar durupta bön bön bakmazlar onlar nezaketten ar'dan adap'tan nasiplenmemiş insanlar. Bu soruyu sormasaydın bile olurmuş.. rica ederim.
Soran+1 yıl1 2 yara izi değil 8-9 kadar yara izi, bakan insanlara çok ağır eleştirilerde bulunmuşsun bilemiyorum belki ben olsam bende bakardım dikkatimi çekerdi ya da merak ederdim onları suçlamıyorum aslında
- +1 yıl
Kendime yapılmasını istemediğim seyi kimseye yapmam ben bakmazdım. Eleştiri degil o kişiler hakkında düşüncelerim bunlar.
Soran+1 yılanladım
- +1 yıl
İyi.
Bana itici gelmiyor. Aksine doğal bence. Mesela Hazal Kaya'nın alnındaki tırnak izi ona yakışıyor bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılben hazal kayanın alnında tırnak izi olduğunu bile bilmiyorum ama o kadar küçük bir izden bahsetmiyorum elbette
Gizli Üye(30-35)+1 yılyara izi derken? ne yarası detaylarıyla yazarsan yardımcı oluruz
07 Yorumla
Soran+1 yılyanık ve kesik izleri
Cevap sahibi+1 yılkesik derken amelyat falan mı geçirdin
Soran+1 yılhayır kusura bakma detay vermek istemiyorum genel hatları ile soruma cevap verirsen sevinirim.
Cevap sahibi+1 yılşimdi duruma göre değişir yani atıyorum bizim sınıfta piskopat bir kız vardı kız kendi kendini jiletliyordu eğer öyle bir durumsa insanlar seninle ilgili iyi düşünmez tabi hem izler itici durur hem karakterini çirkin youmlarlar mesela yani örnek verdim sadece ama amelyat kesiği falansa çok ta abartmamak lazım vs vs yani örnekler arttırılabilir
Soran+1 yılhayır kendi kendime yaptığım izler değil
Cevap sahibi+1 yılbence üzerinde durma bu kadar
Soran+1 yılteşekkürler
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu izler senin ozguvenini yerle bir etmis. Neden estetik cerraha girmiyorsun?
07 Yorumla
Soran+1 yılkarın boşluğumda göğüs kafesimde omzumda sırtımda çeşitli yerlerde yara izleri var sence hangi biri için gitmeliyim?
Cevap sahibi+1 yılGitmelisin gerekirse hepsi için. Tıpta çare tükenemez bir psikiyatriye bile gitsen seni bir arkadaşına yönlendirecektir. Bu seninki gibi bir durum değil ama kepçe kulak ameliyatı için istanbulun bir ucundan bir ucuna tüm devletteki doktorları gezdim arnavutköyden tut bayrampaşa ya bağcılara. sonunda manisada karşıma çıkan doktor sayesinde ameliyatımı oldum ve özgüvenim yerime geldi. Sende uğraş çabala en azından büyük olan izler halledilir ise diğerleri göze batmayabilir.
Soran+1 yılteşekkürler
Soran+1 yılgüncellemeye bakarmısın
Cevap sahibi+1 yıl60bin usd mi yok artik ya nasil olur eger bu izler dogustan olmasa bile yanik izleri falansa devlet karsiliyor zaten e tabiki sormak zorundalar sen neden soylemek istemiyorsun ki zaten gizlidesin mesela burda dahi soylemiyorsun
Soran+1 yıldevlet karşılamıyor maalesef. nedenleri paylaşmak istemiyorum teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılEger kendin yapmadiysan 3 psikiyatriste gidip rapor alirsan devlet karsiliyor ben tesekkr ederim.
Kol ve kaşdaki yara izi çok seksi ama sırt ve karındakini görmeden bişey diyemem
01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef görmen mümkün değil
+1 yılbu bir kusur değil, aksine bence ayrı bir hava katıyor. neden sadece kötü taraftan bakıyorsun?
00 Yorumla
+1 yılKarın ve sırt bölgendeki yara izlerinin sebebi ne?
112 Yorumla
Soran+1 yılsebepleri paylaşmıycam
- +1 yıl
Yara izlerinin hayatın güzelliklerine engel olmasına izin verme. Kim ne derse desin, bir kere geliyoruz bu hayata. Üzgünüm, benimde göbeğim ikiye katlanıyor ama ben hala bikini giymeye devam ediyorum. Belki birtakım insanlar için "görüntü kirliliği (!)" oluşturuyorum, ama ben kendimi bu şekilde daha rahat ve mutlu hissediyorum.
Soran+1 yılevet de sen göbekten biraz spor ve diyetle kurtulabilrsin ve plajda orda burda göbekli insan çok fazla görmek mümkün fakat kaç kez vücudunda yara izleri olan birini gördün?
- +1 yıl
Belki 10, belki hiç. Bunun ne önemi var? İnsanların ne düşündüğüne veya neler düşüneceğine neden takılıyorsun ki? Ne sen onlar için, ne de onlar senin için yaşıyor.. sen kendin için varsın, nasıl istiyorsan öyle yap. Hem biliyor musun? Tuzlu su, yara izlerine de iyi gelecektir. Gir gitsin.
Soran+1 yıltuzlu su sivilce tarzı olan izlere iyi gelir eskiden kalma yanık kesik türü izlere değil. gören insanların garipseyerek bakması azıcık sohbet etsen yara izlerinden birini gösterim "bu nasıl oldu" diye sorması takılmama sebep oluyor
- +1 yıl
Sorsunlar. Sende geçiştirici bir şekilde cevap verip geç.. Çok rahatsız oluyorsan, yüzücü atletiyle yüzebilirsin.. yandığın zaman kötü bir görüntü oluşturabilir ama.
Soran+1 yıldoğal halimde zaten kötü bir görünüm varken güneş yanığı için olacak görüntü he :) güldürdün teşekkürler :)
- +1 yıl
Çok fazla kafaya takıyorsun. Madem öyle, bir doktora görün? İzlerinden muzdarip olduğunu söyle.. Ben sana diyorum, çok takılma. Gir gitsin. Ne olacak? Ne kaybedeceksin?
Soran+1 yılteşekkürler
Soran+1 yıldoktora gözüktüm güncellemeyi okuyabilirsin
- +1 yıl
Öncelikle geçmiş olsun. Evet estetik cerrahisi masraflı bir dal yani herkesin bütçesine uygun olmayabilir, uzun da bir süreç. O zaman eğer sürece dahil olmayacaksan kendi önüne bakacaksın, insanların ne dediği seni tanımadıkları sürece önemli değil. Eğlenmene ve hayatın keyfini çıkarmaya bak..
Soran+1 yıldeniyorum
+1 yılGerçek sevgi kusurları önemsemez
06 Yorumla
Soran+1 yıldış görünüşünü beğenmediğin bir insana aşık olmayı bırak kaç kez kendisine şans verdin? kaç çirkin seni seviyorum dediğinde onla tanıştın vakit geçirdin?
- +1 yıl
Şuanki sevgilim benim tipine bakmayacağım konuşmayacağım biriydi arkadaşlarım onla çıkarsın belki dediğinde saçmalamayın ben ona bakar mıyım dedim ama konuştuktan sonra 3 günde sevgili olduk ve şu an gözümde onun gibi yok
Soran+1 yılve tabiki inanmadım
- +1 yıl
İster inan ister inanma senin kararın ama biz sevgiliyiz ve 1 yıl olmasına 1 ay kaldı :)
Soran+1 yılmutluluklar
- +1 yıl
Sağol sanada
+1 yılBnde var bakalim kocam napcsk 😂
03 Yorumla
Soran+1 yılnerende ne tür izler var?
- +1 yıl
İste vucudumda
Soran+1 yılne tür izler?
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbenimde izlerim var ve pek sorun değil
04 Yorumla
Soran+1 yılne tür izler?
- +1 yıl
yara ve kesik izleri
Soran+1 yılnasıl oldu?
- +1 yıl
geneli kedi tirnak izi veya benim tirnak izlerim bazilarinda yiyrildi ve iz kaldi diyerlerinde kendi kendimi kestim
Foto at böyle bilemeyiz ki.
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır teşekkürler
+1 yılBenim de öyle. Çok kötüye dövme yaptir üstüne
03 Yorumla
Soran+1 yılhem sağlıksız buluyorum hemde inancım gereği dövme yaptırmıyorum
- +1 yıl
O halde boşver. Bize sağlam bir kalp lazim. O bile yara içindeyken vücutsal kusurlara kör oluyor insan, yeter ki sevsin
Soran+1 yılpeki teşekkürler
+1 yılFaca atmadiysan bisey olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yıltabiki hayır
+1 yılJilet izi filan mı?
113 Yorumla
Soran+1 yılkesik ve yanık izleri
- +1 yıl
Söylemesi kolay diyeceksin biliyorum ama bence boşuna kafana takıyorsun. O izlerin gerçekten bir önemi yok. Özgüvenli ve rahat bir duruşun olursa onlar sana karizma bile katabilir inan ki. Yeter ki sen kendini öyle beğen, sonra üzerindeki bakışların da değiştiğini göreceksin :)
Soran+1 yılteşekkürler bayan polyanna :)
- +1 yıl
İyimserlik yapmak için söylemiyorum, aksine fazlasıyla kötümser bir insanım. Yani amacım moral vermek değildi, aksini düşünsem onu da söylerdim :)
Soran+1 yılinsana karizma katan birsürü kesik ve yanık izleri öylemi? güldürme beni :)
- +1 yıl
Bakış açısına bağlı o biraz. Birisi "vücudum anı defterimdir" demişti, sık sık gelir aklıma. Sığ bir insansa karşındaki onları sadece yara izi olarak görür, seni görmek isteyen bir insansa senin yaşanmışlıklarını anılarını görür.
Soran+1 yılkötü anıların olduğu bir defter..
- +1 yıl
Estetiği sadece maddi koşullardan dolayı değil normalde de düşünmemelisin bence. Kaygın sadece sevdiğin kadının bu durumdan hoşlanmamasıysa boşuna dert etme, sevgilin olan kadın onları emin ol rahatsız edici görmez.
Soran+1 yılbazı arkadaşlar neden estetik düşünmediğimi söyleyince bende bir sorguladım ve düşünür gibi olduğum anda da pişman oldum zaten :)
- +1 yıl
Bence de çok gereksiz. Peki izlerin oluşma nedenini sorsam haddimi aşmış olur muyum? :)
Soran+1 yılhayır estağfurullah haddini aşmak gibi bir durum söz konusu değil fakat görüşlere göz attı isen sebebini paylaşmak istemiyorum ve anlayışla karşılayacağını düşünüyorum
- +1 yıl
Evet şimdi baktım, ısrar etmiyorum tabi ki kendi tercihin. :)
Soran+1 yılteşekkürler
Hayır
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılHiç itici değil.
11 Yorumla
Soran+1 yılhatta çekici :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılİtici değil
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılGirmek lazim
01 Yorumla