Ben agirbasli, çok fazla konusmayan, yerine göre konuşan bir kızım, şımarık ve ukala asla değilim. Ama anlamadigim şey neden bu özelliklerin tam tersi olan erkekler karşıma çıkıyor zıt insanları resmen çekiyorum neden böyle? Yıllardır her merak ediyorum
Cevabın nedir?
+1 yılBende senin gibi bir tipim. Çok fazla konuşmayan, yerime göre konuşan, ağırbaşlı. Peki neden zıt insanları çekiyorsun biliyor musun? Çünkü ağırbaşlı biri her kıza yanaşılmayacağını bilir. Çoğu zaman yanaşmak istemez. Kızlara karşı ağırbaşlı olan bir zaten kızlara doymuştur. Tam tersi olanlar ise henüz kızlara doymadığı için herkese yazabilir, bu yüzden sıkça onlara rastlıyorsun. Sana göre biride elbet denk gelicek ama o arada bu sık yazanlar yazmaya devam edicek
12 Yorumla
Soran+1 yılSeni gönülden tebrik ediyorum duygularıma tercüman oldun ayrıca bu kadar güzel aciklanabilirdi😂 öyle düzgün erkeklerde her kıza bakmaz doğru 😊
- +1 yıl
teşekkür ediyorum👌
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 18,8b cevap paylaştı.
+1 yılhayatında her insanı içine dahil etme... önce tanı karakteri kişiliği aynı benzer özellikte mi ona göre ilişkilerini kur... zıt kutuplardaysanız zaten uzak dur... yani karşılaşan senden kaynaklı değil sadece sağlıklu karar ver kişi seçiminde o zaman seni bulamazlar.. :)
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler EİG için..
+1 yılSen olman gerektiği gibisin bu çok güzel aradığın kendin gibi biriyse iste öyle ağırbasli bulmak zor artik..
17 Yorumla
Soran+1 yılAgirbasli olsun demiyorum illa. Ama Nerede p*c var o geliyo beni buluyor. Ben onlara o kadar zittim ki anlatamam
- +1 yıl
o zaman onlarin cewresindeki kizlarda kendileri gibidir sende farkli olunca ilgilerini cekiyosun demekki ;)
Soran+1 yılÖyle ama onları ben hiç mi hiç istemiyorum. Yani hayatım boyun cada istemiyecegimi çok iyi biliyorum. Kaderime boyun egmiycem😂
- +1 yıl
cıkar elbet karsina biri ya da zaten farkinda olmadan onlardan birine kapilirsin bellide olmaz
Soran+1 yılBu zamana kadar karşıma o tip lerden çıktı hepsinden nefret ettim. Zaten p*c tip den hoslanirmi bir kız yapima aykırı 😊
- +1 yıl
insallah yapina uygun bulursun o halde bol şans diyim bari ;)
Soran+1 yılTesekkur ederim😊
+1 yılSessiz soğuk olan daha çok ilgi çekiyor benm de öyle
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
19Cevap
Zıt insanlar bir birinden daha çok hoşlanırmis çünkü. Bende sert mizaçlı birisiyimdir genelde ama cana yakın hiperaktif kızlar daha çok ilgimi çekiyor mesela.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle değilim 😊 kendim gibi olmayanları hoc sevmem. Ama bana zıt insanlarda beni sever çok kötü bişey. Çünkü hayatımda o tip lere asla bakmam
işte nedense karşıma böylesi çıkmıyor
hayat işte hiç adil değil210 Yorumla
Soran+1 yılBu hayattan nefret ediyorum yasanilcak gibi değil
Soran+1 yılAynen bekliyoruz öyle ben artık herseyi zamana bıraktım
Soran+1 yılBencede bekledigime değecek se sonuna kadar beklerim
Soran+1 yılAllah korusun ya bence herkesin bir kısmeti vardır öyle düşünme 😊
Soran+1 yılHahahahaha😂😂 bak işte aramanlada olmuyorsa demekki daha zamanı gelmemiş
+1 yılÇünkü öyle erkekler genelde özgüven sahibi oluyor, senin belirtmiş olduğun erkekler utangaçtır daha çok
111 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru 😊
- +1 yıl
Çünkü kendimden biliyorum gerçekten kızlara yaklaşamıyorum
Soran+1 yılO yüzden o agirbasli
sessiz sakin kizlar yalnız kalıyor veya pis tip lerle oluyor lar. Şimdi diyeceksin ki ben reddediliyorum agirbasli oturan düzgün kızlara teklif ettiğim zaman ama ya o kız öyle bir kız değilse 😊😊- +1 yıl
Kendimi beğenmiyorum, bir başkasının da beğeneceğini düşünmediğimden yaklaşmıyorum bu da bahanem oluyor :)
Soran+1 yılGüzellik çirkinlik meselesine katılmıyorum herkesin dengi yokmudur sonuçta 😊😊
- +1 yıl
Zannetmiyorum olsa olurdu 21 yılda demek ki bir yerde sıkıntı var :)
Soran+1 yılBenimde 19 yıldır yok 😂😂 ama çirkinlik veya güzellik olduğunu sanmıyorum bazı insanlarda bizim gibi işte pek şans olmuyor. Sıkıntı değildir belkide çok güzel temiz bir insanla karsilasacaksindir kim bilir belkide ondan böyle o yüzden Allah ondan başkasını yasaklamistir kim bilir 😊☺
- +1 yıl
İnan zerre umudum yok ama Allah büyük belki de karaktere değer veren birileri vardır :)
Soran+1 yılHerkesin kısmeti var kafanı takma. Benimde kimse yok ama bir gün çıkacak biliyorum çünkü herkesin bir kısmeti illa olur geç evlensen bile
- +1 yıl
Öyle tabi nasip her şey. Öyle güzel hayallerim var ki her gece kurduğum inşallah bir gün gerçek olur. Bunları hayal ederken bile gözlerim dolması.. Kötü bir yandan güzel.
Soran+1 yılBende aynı senin durumundayım😂😂 ne yapıcaz bilmiyorum valla
- Diğer konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen yolunda devam et ağırbaşlı erkekde bulur takılıp kalma
10 Yorumla Banada öyleleri geliyor rahat ol problem snde degil
028 Yorumla
Soran+1 yılAma yıllardır bu böyle yani hiç mi denk gelmez benim gibi yemin ediyorum kismetim kapanmış gibi 😂😂
Soran+1 yılBana biri büyü yapmış buna yemin edebilirim takın zamanda baktircam zaten hersey olabilir inanıyorum 😂
Soran+1 yılAy gercektenmi 😔 böyle dedin ya iyice şüphe ettim baktircam valla
Soran+1 yılTanıdığım biri var zaten bizim akrabamiz hemde 😊
Soran+1 yılÖyle yapıcam yakında 😊
Soran+1 yılKim carptiysa gelmisini geçmişini neyse ya sustum 😂😂😂😂😂
Soran+1 yılÇin çarpsa çoktan geberip gitmem gerekmiyomuydu yoksa benmi yanlış biliyorum 😂😂😂
- +1 yıl
Yanlış biliyorsun beni carpmışlar bir tanede değil bir sürü hepside erkek kafayı yeme durumuna getiryrlar insanı yvs yvs hissedebiliyrsn bunu banyodan cok korkardım allaha sükür hepsini yendim temizledi hoca ve bunlar en son temizlenmesse senden tecavüz ve ölüme kadar gidebiliyor sonuç ben söyliyim yaşadım yani
Soran+1 yılGece gecede korktum 😄... Neden banyoda n korkuyodun ne alaka
Soran+1 yılO izlenilme duygusu küçükken de bsna hep olurdu. Zaten kaç defalarca cin görmüş bir insanım 😂😂😂 böyle olmamdan doğal bişey yok 😂
Soran+1 yılKüçük boylu böyle bir gidip bir geliyo sim siyah bişey 😂😂 birde oda ya girince hissediyosun mesela yatakta uyuyunca her yerin karincalaniyo veya ayağını biri çekiyor sanki. Sabah uykudan uyarınca ekinde kına gibi küçük turuncu bir iz oluyo kaç defa başıma geldiğini bilirim
Soran+1 yılHahaha korkak seni 😂😂😂 bak hemende nasıl korktun altına yapcan😂😂 bu dediklerim yüzde yüz dogrudur şaka değil
Soran+1 yılOnlara musallat olsa onlar cin lere cin demez başka bişey derler beynimizin yarattığı bir oyun falan derler veya psikolojik bişey. Ateistlere acidim şu an musallat olsalar diyosun insan bu kadar acımasız olmamalı😂😂
- +1 yıl
Aynen bunlar piskolojik derler beynimiz oyun oynuyor bize derler valla yok mu tanıdık ateist falan musallat edelim basına snra allah allah diye haykırmaya başlarlar ateistlere uyuz oldugum kadar kimseye uyuz olmuyorum benim kabile gitmese musallat ettirirdim onlara Allah’ın varlığını göremeyen kör ahmak topluluğu sinirlendim kızım ya 😣😣
Soran+1 yılHahaha😂 ben ikisinede inanıyorum gerçekten cin diye bişey var metafizik bir olay. Hemde beynimiz oynuyor buda psikolojik bir açıklama
Soran+1 yılOndan dolayı kismetim kapalı olabilir yakın zamanda baktircam zaten 😂😂
Zit kutuplar birbirini cekermis de ondan
113 Yorumla
Soran+1 yılInanmadim başladım. Gerçi onlar beni istiyor ben istemiyorum ama
Soran+1 yılInanmaya başladım
Soran+1 yılOnlarda bana bakmaz bu sefer sen olayı bilmiyosun 😂
Soran+1 yılBurçlarla ilgisi yok kader bu. Burçlara pek inandığım soylenemez
Soran+1 yılHaklısın. Bana öyle tipler geliyor ki hani tipine baksan bunun ne olduğu belli ya zaten diyecegin tipler 😂 durumumu düşün yani
- +1 yıl
Sana yine geliyomus bana hic gelmiyo yani zit falanda gelmiyo aslinda sempatigim dir de sokakta orda burdada sirtarak gezemem yani oyle oluncada boyle tek kaldim isim allaha kaldi benim ben allaha braktim allah gonlumuze gore birini cikarsin mutlu olacagimiz bizi uzmeyecek :)
Soran+1 yılAmin. Zaten benide öyle çok begenmiyorlar yani 😊
Diğer konusunda 27,4b cevap paylaştı. İkiniz suskun suskun birbirinize mi bakıcaksın böylesi daha iyi senin için
03 Yorumla
Soran+1 yılSuskunum demek istemedim yerine göre konuşurum gereksiz konuşmalar yoktur bende. Ayrıca suskun bir erkek istiyorum demedim neyse 😊
Soran+1 yılAmin 😊
+1 yılbir düşün tipe cepteki cüzdana mı bakıyon önce diye.. sonra bize sorarsın
025 Yorumla
Soran+1 yılBana gelen teklifler hep o tür insanlardan geliyor. Anlamadin sanırım iyi tipler gelmiyor
- +1 yıl
seni parasyla etkilemeye çalışanı değil, sözleryle gözleriyle, bir bakışıyla sevglsni gösterene şans ver bnce
Soran+1 yılÖyle biri olsa.. Ama yokki 😊
- +1 yıl
vardır mutlka. bakmayı bilmiyon bence
- +1 yıl
ama benim gbi kızlara güvenmeyen biri olrsa işin zor
Soran+1 yılOnlar gelip hoslandigini söylemiyor bu durumda pekte yapıcak bişey kalmıyor 😊
- +1 yıl
zaten söylemedğimz için sevip mal gbi kalıyoz.. kimisi soyler sefasını sürer, sevende susar cefasını çeker
Soran+1 yılAynen. Ondan dolayı güzel kızların yanında çirkin adamlar var 😂😂
- +1 yıl
ama o güzrl kızlarında burnu havada oluyo.
- +1 yıl
bak mesela arabam evim işim var ama hoşlandğm kızlara bunu asla söylemem. önce beni ben oldğm için sevsinler isterim. ama oyle bir kız çıkmadı daha karşıma
Soran+1 yılHerkes ev arabaya bakıyor valla 😊 seni sen olduğun için kimse sevmez heleki konu evse
- +1 yıl
daha geçen ay bu yüzdrn ayrldm birinden
Soran+1 yılNeden. Sakın sen benim evime bakıyorsun ondan dolayı ayrilmak istiyorum dedim deme😂 ev konusunu kabul et her kadın ev ister yani hayatın gerçekleri
- +1 yıl
sevmemeşti. sadece para için benleydi. zaten geçen ay ayrldım geçen hafta nişanlanmış 😄
Soran+1 yılBak o zaman bişey diyemiycem hemende nişanlanmis ayıp ya neyse hak etmiş iyi yapmışsın. Ama biriyle nisanlanmasaydi kotu olurdu senin için. Haklı duruma düştun şimdi
- +1 yıl
sevilsem ev falan zaten sorun değil
Soran+1 yılAma zaten sevmiyomus. Ama söyle bişey var eve bakıyo diye sevmiyo diye düşünme. tamam sevgi önemli bişey ama sevgi de nereye kadar dünyada yaşıyoruz sonuçta
- +1 yıl
ben önce seveni arıyom. o bana sevgisini versin, ben dünya kısmını tamamlarm çok şükür.
- +1 yıl
sohbet için sağol iyi geceler 😊
Soran+1 yılSanada 😊☺
- +1 yıl
bu arada gizli kullanıcı olman iyi oldu. yoksa mesaj atardm 😄
Soran+1 yılEe yani 😂😄
- +1 yıl
kafa dengisin. sohbetin sarıyo
Soran+1 yılHmm 😊 böyle düşünmen iyiymiş
- +1 yıl
🙏 sağol 😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılkader arakadaşıyız, olmayacak kişileri sevmek diye bir huyumuz var nalet olsun :)
00 YorumlaZit lar birbirini çekiyor
10 Yorumla- Diğer konusunda 656 cevap paylaştı.
+1 yılaynen benden´de o kadar
10 Yorumla
+1 yılAl bendende o kadar
111 Yorumla
Soran+1 yılSende merak ediyosun dimi benim gibi resmen zitlari çekiyorum üstüme
- +1 yıl
Zıt ne kelime yanında sıfır kalır aynen
Soran+1 yıl😂😂😂😂 varya acayip şanssız biriyim Allah sonunu Hayır eder inşallah
- +1 yıl
Bazen olmaz hayat istediğini sunmaz sunsada uymaz ya zaman yanlıştır ya mekan belkide insan
- +1 yıl
Bende şanssızım zaten aynı kaderi paylaşıyoruz:)
Soran+1 yılBende öyle kimse benim kadar değildir :)
- +1 yıl
Belki bende senin kadarım
Soran+1 yılBilmiyorum cevremdekiler o kadar Şanslı ki sasirirsin ondaki Şansın yüzde 1 i bende yok
- +1 yıl
Seninle sağlam bir dertleşmek lazım
Soran+1 yılAynen 😂😂😂😂👍
- +1 yıl
O zaman dertleşelim:)
Iyi ler hep yalnız malesef
10 Yorumla
+1 yılAynı benim durum :D
11 Yorumla
Soran+1 yılÜzüldüm 😂
Ee onlarda senin gibi biruni ariyor ondan
03 Yorumla
Soran+1 yılKullanmak için arıyorlar ama
Soran+1 yılEn iyisi 😊
+1 yılSen seçemiyorsun tipe bakıyorsun belkide
010 Yorumla
Soran+1 yılOnlar gelip benden hoslandigini söylüyor yani öyle tipler. Bende gidip erkeklere senden hoşlanıyorum diyemeyecgime göre
- +1 yıl
Öyle tipler fırlama oluyor tipi vasat olup kalbi güzel olana bak farkı gör
Soran+1 yılTipi vasat olup kalbi güzel olanlar bana bakmıyor 😔😔 öyle bir tip gelse tam benlik hemen kabul ederim ama yok iste
- +1 yıl
Gelirde sen görmüyorsundur
Soran+1 yılYok gelmiyor. Hoslandigini söylemedi hiç iyi bir erkek hepsi fırlama p*c
- +1 yıl
Seçimlerini iyi yapmalısın bundan sonra
Soran+1 yılOrtada seçilecek bir insan evladı olsa yapicam da 😂😂😂 neyse
- +1 yıl
Merak etme çıkar 😊
Soran+1 yılInsallh☺😊
- +1 yıl
İnşallah☺☺
- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılParatoner gibi çekiyon demekki
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya nasıl gider bu şey hiç bilmiyorum çok sanssizim