helalllik meselesi bana çok saçma geliyor. sen her türlü gıcıklığı yap ondan sonra ayrılırken hakkını helal et. sktr gt ordan derim çoğu zaman kırmamak için tamam olsun diyorum ama yalan söylüyorum bana karşı iyi niyetli olan varsa zaten ona karşı bir hak öne sürmem ama sen işine geldiği gibi davran sonra hakkını helal et. yok öyle
Sen bir şey biliyor musun da sorguluyosn? Benim şu yaşıma kadar ne geldiyse hep hakszlk lardan sbep geldi. Kimseyi kırmamak için sustm. Giciklik yapmadım. Hep orta yol bulmak için cabaladm. Ben işime geldiği gibi davranmdm. Şu yaşadığım zorlukları bilmeden yargilayamazsn
benimde arkadaşım trafik kazasında öldü ölenleri hatırla onları unutma 1 hafta mezarından ayrilmadim elbet sende öleceksin senide anacaklar o yüzden bence al
Ben beni mahveden insanlara çok kırgınm. Onların gönlüne bir insanlık düşsün istiyorum ama en yakınım olan insanı kaybedince çok kötü oldum. Ölüm gerçekten çok yakın. Ve hiç ölmeyecekmişiz gibi yaşıyoruz. O yüzden insanlık bende kalsın alayım diyorum
ölüme her gün bir adım daha yaklaşılıyor ve sen bugün onu geç olmadan al olmadan ölebilirsin insan çok kolay olur kaldırımda yürürken ayağı takılır ve kafasını çarptığı taşa ve ölür o yüzden gidip hemen al
Bende bugün böyle bişey hissetdim neden acaba 😕bu kosturmaca nereye kadar bırak kalp kurmayı sevdiklerine zamn ayircak vakit yok hergün yorgun hergün kostyrmaca neyin mücadelesi diosun bazen sonrada yaşadıkça hayat devam ediyor azından kalp kirmayip sevdiklerine ya da seni sevenlere vakit ayırmalı aslında 😕
Ya ah ettiğim insanlar da var. Ne günahlar affediliyor aslında. Bunu paylaştım çünkü en yakınımda ki birini kaybettim. Arkadaşım ölmüştü küçükken. Bugün de annesinin haberini aldım. Kahroldum. Anneme sarıldım hemen verilmiş sadakası varmış. Gerçekten kimseyi uzmemek gerekiyor
İste yasarken bilmiyor insan. hic olmeyecekmis hic hesaba cekilmeyecekmis gibi davraniyor... kabir ziyaretleri bunun icin aslinda.. hicbirimiz allah degil o affederse ona makul gelirse yasananlar affettim gitti herkesi.. ama ya allahinda zoruna gitmis ise olanlar.. cok sevdigim bir laf vardir herkes anlar birgun yitirdiginin degerini ama gittikden sonra ama oldukten sonra... en acisida hersey bittikten sonra! allah kimseye pisman olup utanacagi seyler yasatmasin..
En İyi Cevaplar