Diğer Tekila'nın iyisinden anlayanları ankete alayım, sizce hangisi? Hayyikkk Takip Et Xper 5 Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ekleme yapabilirsiniz. .)Bence sıralama;Don JulioHerraduraJose CuervoEl JimadorOlmecabu arada kurt felan var diyorlar ulan denemediğim tekila kalmadı, içinden kurt felan çıkmıyor, aradığım kurtu bulamadım :D El Jimador Jose Cuerva Don Julio Olmeca Herradura Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl ulan hepiniz olmeca demeyin biriside çıksın herradura desin boşuna mı ekledik onları :D Tekila'nın iyisinden anlayanları ankete alayım, sizce hangisi? Cevapla Sıralama Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
KipriTçi_qız Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 59% +1 yıl Bence olmeca ama kurt murt hikaye :D 0 1 Yorumla Hayyikkk +1 yıl tabii ki hikaye kim uydurmuşsa, iyi uydurmuş :D bence köylü meksikalının teki uydurmuş bütün dünyaya yayılmış :D Yorumla
pukeclub Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı. Gran Centenario Leyenda Extra Añejo Tequila 0 4 Yorumla Hayyikkk +1 yıl bir defa birisi ikram etmişti karamel tadı aşırı yoğun Yorumla pukeclub +1 yıl Ben normalde sevmem ama icmisligim var tabi. Meksika'daki bazi tekilalarin icinde kurt, fare falan bile var. Sevmem yani, raki adamiyim ben. Yorumla Hayyikkk +1 yıl rakı ben bulsam bende içecem de kardeşim buralarda bulamıyorum :( Yorumla pukeclub +1 yıl Nerelerde? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence olmeca ama kurt murt hikaye :D
tabii ki hikaye kim uydurmuşsa, iyi uydurmuş :D
bence köylü meksikalının teki uydurmuş bütün dünyaya yayılmış :D
Gran Centenario Leyenda Extra Añejo Tequila
bir defa birisi ikram etmişti karamel tadı aşırı yoğun
Ben normalde sevmem ama icmisligim var tabi. Meksika'daki bazi tekilalarin icinde kurt, fare falan bile var. Sevmem yani, raki adamiyim ben.
rakı ben bulsam bende içecem de kardeşim buralarda bulamıyorum :(
Nerelerde?