Vücudunun tamamı ile oynanmış bir kadına asla kadın gözü ile bakamam bildiğin robot gibi bir şey yaşlanmaktan korkup hep bıçak altına yatan bir kadın tıpkı ajda pekkan gibi yalznı ajda pekkanın tek bir farkı var böyle kalça genişletip göğüs büyütmüyor sadece yüzü ile oynuyor oda :D ben bunla bir kere yatağa giremem ki lan korkudan orasını burasını tutsam patlıcak gibi :D
şahsen bende beğenmiyorum. Yün dolu yastık gibi doğal olmadığı belli.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
ztn doğal değil :D buyuk olduğu yetmezmiş gibi bir de şişiriyor ilginç :) sonra erkekler agzı bır karıs acık ona bakıyor :D çözemedim gitti siz erkekleri :)
yapay değil doğalda kadın bence iğrenç vücuduna bile makyaj yapması lazım geceleri kameralarda iyi göstermeye çalışıyorlar ama kocasını düşünemiyorum ıyyy
kıskanç? ahahah bunu kıskanmam ıcın kör olmam lazım :) bır de turk kadınından soz edıyor bana bana savundugun kısı tam bır turk dusmanı farkında degıl yazık sana :D
Yani, bende mi düşman olmalıyım :) İçinde kin, nefret, hasetlik besleyenler düşünsün. Ben insanların eleştirilmesine karşıyım sadece. Üslubun hiç tarzım değil yazık sana felan. Konuşmaya devam etmeyelim tatlım, hayırlı günler diliyorum sana :)
desene yapamıyorum dıye :) uslupmus :D hadi ama sanane gulum dıyen sensın nerden gulun oluyorum? :D Türkiye sizin gibi türk kadınları yuzunden ne hala geldı suna bak :o
Sanane, seni ilgilendirmez anlamına geliyor. Cidden öyle, seni ilgilendiren bir taraf var mı kadının vücudunda? Demekki üslupsuzluk değil söylediğim cümle :) Ülkeyi kadınları eleştirerek sen mi yüksek seviyelere taşıyorsun canım.
belli ztn senin gibi birinden ilginç bir insan olduğunu bekleyen yok ki ztn ilginç bir varlık olduğunu bekleyen cok ama :) bu her halınden belli :D ahahhaha hala guluyorum ya bana kımı savunduguna bak bır :) sana bır goz doktoru sart aaa bır de unutmadan bır akıl hastalıgında olabılır bence sen hıc bekletmeden bır doktora gorun :) yazık turk kadınının turklugunu lekelıyosun utanç verıcı :/
Bir insanın namusunu ya da namussuzluğunu tartışmak da mantık dışı. Bizi ilgilendirmez :) Namussuzluğunun bedelini ödeyen bizler miyiz? Dediğin gibi, neyse canım :) Ben gerilmedim ama sen biraz gerildin. Kusura bakma iyi günler :)
mrk edıyorumda gerılen ben mıyım senmısın acaba? ayrıca namussuzlugundan sanane sorda bırı bu kadına namuslu desın hadi :) ayrıca bu kadını savunman cok mu mantıklıkı bana kalkmıs mantıktan soz edıyosun ahahah cıdden gulunç :) konustukca batıyosun da farkında değilsin acı olan bu :D
Ben ne yazıyorum sen ne yazıyorsun :) Kinle, nefretle, öfkeyle besleniyor kavgadan nemalanıyorsun galiba canım :) Senin kalp fazla dayanmaz :D Namuslu veya namussuz beni ne ilgilendirir ki? Kadının namusundan söz etmedim, vücudundan sanane dedim. Yaradan öyle yaratmış veya estetikli. Özgür iradesi. Burda eleştirdin, noldu? Ruhu mu duydu hatunun :)))))) O hayatına bakıyor sen burda kuduruyorsun :p
kuduran kım acaba onu tıpkı bır ıt gıbı savunmaya gecen sen mı ben mı bence bunu ıyıce bır dusun olur mu :) ? ayrıca ben begenmıyorum ok? asıl bundan sanane kı kalkmıs bana yorum yapıyosun hı? bır de kalkmıs bana özgurlukten bahsedıyor :) Şu an sadece ekrana bakıp ahahhah dıye guluyorum ne dedıgını bılerekmı konusuyosun acaba? ahhh ne yazıkkı cok klişesin ya :D :P :P :D
olmaz mı tabı kı var afrodıt değil ya kadın ondan bın kat guzeller var unlerı yok neden? çunku onun gıbı bır yerlerını sısırıp acmıyorlar da ondan. Ah bır de bunun kamera arkası var... :/
En İyi Cevaplar