Samimi yanıt veren herkese tekrar teşekkür ediyorum.
İstanbul'da domuz eti alınabilecek nereler var?
Samimi yanıt veren herkese tekrar teşekkür ediyorum.
Şu Haram Helal konusuna giren insanlardan NEFRET EDİYRUM İĞRENİYORUM.. AŞAĞILIK İNSANLARSINIZ HEPİNİZ.. LANET OLSUN ÖYLE KONUŞAN HERKESE.. KONUYU AÇAN KİŞİ HARAM MI HELAL Mİ DİYE SORMAMIŞ Kİ SİZE NERELERDE SATILIR DİYE SORMUŞ BİLİYORSAN EĞER İSTİYORSAN YAZ BİLMİYORSAN KAPA ÇENENİ.. HEM BİLMEYİP HEMDE YOK HARAM YOK NASIL YİYORSUN... SANANE ULAN ŞEREFSİZ? DOMUZ ETİ YEMEZSİN AMA ALKOL İÇERSİN GIYBET EDERSİN İNSANLARIN HAKKINI YERSİN YALAN SÖYLERSİN KİM BİLİR BELKİDE NAMAZ BİLE KILMAZSIN AMA DOMUZ ETİNE LAF EDERSİN.. AŞAĞILIK LANET DOMUZ SENİ.. BENDE SEVMİYORUM HATTA HİÇ DENEMEDİM BİLE.. GAYRİMÜSLİM BİR ARKADAŞIM MANGALDA YAPARKEN O GELEN EKŞİ KOKULU DUMAN YÜZÜNDEN HATTA MİDEM DE KALKTI.. AMA KİMSEEYE BİRŞEY SÖYLEMEDİM.. ADAM / BAYAN BELKİ GAYRİMÜSLİM SİZ NASIL İNSANLARSINIZ HEMEN HOCA KIYAFETİ GİRİP FETVA VERİYORSUNUZ O FASULYE KADAR BEYNİNİZLE !! LANET OLSUN SİZİN GİBİ İNSANLARA BE !!!
biz niye adam olamayız biliyor musunuz. Çünkü biz birimize saygı duymuyoruz. ben müslümanım.domuz eti yemem. ama bu başka bir dine mensup birine saygı göstermeyeceğim anlamına gelmiyor. sen nasıl müslüman olarak doğmayı seçemediysen oda başka bir dine mensup olarak doğmayı seçmedi. yani bence insanlar dinlerini seçmiyorlar. ne öğretildiyse ne gördülerse ona inanıp onun doğru olduğunu düşünüyorlar.yemeye bilirsin yanında yenmesinden rahatsızda olabilirsin ama saygı duymak zorundasın. o nasıl sana saygı duyuyorsa sen de ona duyacaksın. unutmayın ülkemiz islam cumhuriyeti değil sadece halkının büyük çoğunlğunun müslüman olduğu bir ülke her dine eşit yani.umarım sonzuza dek de öyle kalır...
+1
Kızlar soruyordayöneticilik yapanlar profil resmimin açık olmasını istemiyorum değiştirin
ayrıca domuz eti kitab ehlinin yiyeceği olduğu için bize haram değil konuyla ilgili fatmaçörekçihaniyf müslüman facemde ki paylaşımları okumanızı isterim varsa domuz satan. Ordan benimle ırtibata geçsin
şarküterilerde var
Fazla genel bir cevap. Her şarküteride bulunmuyor. Nerelerde var ve fiyatları nasıl?
Hmmm Teşekkürler. Fiyatlar hakkında bilgin var mı? Bacon fiyatı bizim pastırma/salam/sucuk ile kıyaslandığında nasıl mesela?
Özellikle Kurtuluş'a bakayım ben. Orada gayrimüslimler yoğun olarak yaşıyor. Ucuza da bulurum belki. Teşekkürler tekrar.
Şarküterilerin nerede olduğunu söylememişsin, yararsız bilgi kirliliği.
4 yıl olmuş soru yollanalı ama bir-iki cevap vereyim:
1- Migros sanalmarket (internet siparişi) aracılığıyla ucuza güzel bacon bulabilirsiniz.
2- Daha pahalı olarak MacroCenter bir opsiyon.
3- Sultanahmet civarında restoranlarda ve kasaplarda (Yunan mahallesi civarı) var.
4- Beyoğlı civarı kasap olarak önerebileceğim:
İdeal Salam'da Pork Ribs (!), sosis, vs neredeyse her şey var ve çok nazikler.
Irmak Caddesi Katmerli Sokak No.6/8 Yenişehir Beyoğlu İSTANBUL
0212 250 11 42 – 0212 297 06 08
Hafta içi: 09:00 / 19:00 – Cumartesi: 10:00 / 18:00
5) Yemeksepeti'nde aramaya "domuz" ve/ya da "bacon" yazarsanız pekçok Pizza restoranında bulunduğunu göreceksiniz.
6) Foursquare'de de aynı şekilde aranabilir.
Yabani domuz isterseniz ayarliyabilirim
Cevap
11Cevap
Domuz çiftlikleri var bildiğim kadarı ile İstanbul içersinde. Çiftliklerle iletişime geçebilirsin.
Abi o biraz kasar, çiftlikle miftlikle. Direkt son kullanıcıya ulaşmaktan bahsediyorum :)
Dostum aldırma kimseye... Yemek istiyorsan git al, kimse birşey diyemez. Afiyet olsun. Boş tenekeden fazla ses çıkar bilirsin.
Aynen kardeşim; teşekkürler. Ben alıp yiyorum zaten. Ama bu soru turnusol kağıdı etkisi yarattı. Sitenin gerzekleri bir bir döküldü sağolsun. Kaliteli insanlar zaten her türlü kendisini belli ediyordu.
tercih meselesi evet millet niye takılmış ki bu kadar ben ymiyorum ama yiyende beni ilgilendirmez. olay bu kadar basit
Dini boyutunun geçtim tamam... Pis şey yav nasıl yiyorsunuz. Hristiyanlar bile bunu kavradı artık. Bi söz vardı ama. Uymaz buraya şimdi.
özel hayat'ın ne olduğu bilmiyorsun her halde, her kişi özel hayatında serbesttir. cevap verebiliyor isen cevaplarsın. burası FOTOMAÇ gazetesinin yorum sayfası değil. isteyen içki tüketir veya diğer'lerinin haram dediğ şeyleri yemek ve yememekte serbesttir. pisliğ'in içerinde büyümüş olan bir tavuk veya ördek yediğin zaman pis demiyorsun. özel olarak sana sorulmuş bir soru olmadığından yorumlarını kendin için saklayabilirsin.
migrosta domuz eti ürünleri satılıyordu galiba carrefourda da vardır.
Teşekkürler.
Domuz eti nerden alabılırsın bılmıyorum ama , şilenin köylerinden domuzu komple alabilirsin.
Çiftlik domuzu mu yaban domuzu mu?
Yaban.
Kurban'da kesecek halim yok ya, napayım ben yaban domuzunu :)
Et olarak kesip satmıyorlarsa işe yaramaz.
Valla parasını verirsen et olarakta keserler heralde, vurup atıyolar yada çok ucuz fiyatlara gürcistana rusyaya ithal ediyolar.
Eyvallah, sağol :)
Çok önce sormussun ama bende Macrocenter 'da görmüştüm
Yemeeeeee sağlıksız birşey :S Müslüman olmayabilirsin ama sağlıksızzz
Hayvanların bağırsağı da sağlıksız ama "kokoreç" adını verdiğimiz yiyeceği yerken ben kimsenin birbirine "bak yeme, çok sağlıksız" diye önünden çektiğini hatırlamıyorum. Aynısı alkol için de geçerli. Emin ol yediğin işkembeden, ciğerden, yağ dolu sucuktan ve kavurmadan daha zararlı değil domuz eti. Onları yerken, ağzını tıka basa doldururken oh demeyin keyfine ama domuza gelince "çok sağlıksızzzzzzzz".
Biz dağlardan domuz avlarız ve bunun etini isteyeyene satarız. eyerki yaban domuzu yemek isterseniz sizde arayın sizede göndereyim gsm 5437111845
Domuzyagi. com da satılıyor ama siz gene de büyü yapmayın yanık ve yaralar için iyidir iyi
Pahaliymista nerden alabilirmis. Yeme. Ölmezsin herhalde yemezsen.
Sen bunu yazmasaydın ölür müydün.
Yaban domuz eti mevcuttur fiya uygundur toptan olarak ilgilenenlere duyurulur
ben toplu olursa temın edebılırım istediğiniz kadar
kaptanturk @hotmail.com
lütfen cevaabımı tekrar yayınlasınlar..kesinlikle dinle alakalı bişey yazmamdım ben...ispatı var...bana karşı yapılan bu haksızlığı kınıyorum.
Güncellemeyi okumanı tavsiye ederim.
böyle şeylere üzülme burcum boşver napsınlarsa yapsınlar soru ve cavap kaldırma moda oldu çok gereksiz soru ve ccevaplar varken onlar kalkmıyor bizimki kalkıyor
okudum..sana müslümanlıkla ilgili yorum yapmadım ben..sağlığın açısından fikir verdim..vermez olaydım..insanlık müslümalık veya hristiyanlıkla olmaz..kalpden gelir..kalpleri düzeltin olurmu...insanlara saygı gözterin fikirlerine...müslüman yada değil insanoğluna iyilik yaramaz bunu bir daha görmüş oldum..saygılar...ayrıca bir gün bir yerden domuz eti almış olsam adresini veriridim..mecburen cevabım alakasız olmuş olabilir...
+1
ne tür bir şey arıyorsun?
Bacon
Uğrayayım ben de oraya bir ara o halde :) Teşekkürler yanıtın için.
Peki fiyat aralığı hakkında bilgin var mı?
Çok pahalı ya; Şütte de o civarlarda satıyor, o nedenle uğramıyorum epeydir :)
Neyse, çok teşekkürler yanıtın için tekrar.
kardeş inancına saygılıyım da pis hayvan nasıl yiyorsunuz etini
Hayvanların neresini yediğine bağlı. Her hayvanın kendine göre yararlı ve zararlı tarafları var. Normalde son derece sağlıklı bir et.
Kırmızı etin de oldukça pis tarafları ve sağlığa zararları var. Şu anki domuzlar, steril bir ortamda ya da çiftlikte yetiştiriliyor.
Tavuk çok temiz hayvan sanki
nerede yetişirse yetişsin bana pis geliyor.
Katherinee, benimle evlen. Birlikte domuz etli yemekler yer, kırmızı şarabımızı yudumlarız.
Hayallerde yaşıyor bazı... Neyse gerisini söylemeyeyim.
Avlanmis domuz bulunur kilo ile satilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar