Sevimli bir muhabbet kuşu almak isterseniz, hangi rengi alırdınız? 🐦🐥🐤🐣😊❤💕
Yeşil 💚
Mavi 💙
Sarı 💛
Beyaz 🍥
Gri 🐦
Gökkuşağı 🌈
Diğer ❤
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bizim kuş çok çirkindi ilk aldığımızda ama bütün kuşlar kaçarken o bizim parmağımıza geldi onu aldık. Yaklaşık 8 yıldır bizimle Allah uzun ömür versin maşallah çok alıştık
Sağ ol inşallah. Sen de kararını orada ver bence alırken dikkat et kuşlar sağlıklı mı dinç duruyorlar mı
Hımm Anladım. Alma bence :D
kafes hayatına hiçbir hayvanı mahkum etmezdim yerinizde olsam. o kuşun kanadı var allah uçsun diye yaratmış kafese kapatılsın diye değil.
Çok haklı...
Ama bu birkaç kişinin almamasıyla olacak iş değil ki... :(
elbette kimse bu hayvanı alıp kapatalım demez ama hayvanların özgürlük anlayışına uygun davranmak zorundayız. 4 duvar içinde yaşamaya müsait canlılarız biz, evcil hayvanlarımız kapalı yerde doğasına aykırı mekanlarda yaşamaya uygun yapıda değiller, onları anlamamız zor. illa alacaksanız evin içinde istediği gibi gezse daha iyi olur. dayımın kuşu vardı kuzen doğunca tüyü bebeğe zarar vermesin diye bize getirdiler. ben küçüktüm o zamanlar, kafesin kapısı çok zaman açık olurdu. konduğu yere kaka ederdi ama olsun :) ölünce ağladım anneannem bahçeye gömmüştü. kuş almayı ben de çok isterim çok güzeller ama almam.
Aynen öyle olmalı. Ben muhabbet kuşlarını çok seviyorum. Onlar için en doğrusunu, en güzelini isterim.😊 şu an beslemiyorum, durumum müsait olmadığı için alamamda zaten. Beslemeyi ve bakmayı isterdim. Ama siz bu konuda biraz düşüncelerimi etkilediniz ne yalan söyleyeyim. Bunu istediğim için kendimi kötü hissettim biraz. 😕
Ya benim hepsinden de oldu, ama artık almıyorum. İçin el vermiyor...
Yeşil ve Beyaz karışımı.. 😊
Cevap
9Cevap
Mavi, sarı veya beyaz 🙈 Çok tatlılar ☺️ Benim sarı kuşum vardı öldü 😞
Evet çok üzülmüştüm 😞
Ay hepsi çok tatlı hepsini alırdım, hepsi benim olsun 😍😍😍
Ya bunlarin pembesi var mı bir yerde gördüm sanki
bir yardimci olsanız? ?
Maviyi severim.. 😉
#Vesselam
Gri ve mavi ikisinide
Bende mavi var mavi alirdim 😂