Keske hepimizin birer tane olsa 😕

En kırmızısından...

Güneşin vurduğu yere uzanıp güneşin sıcaklığıyla yatacağız, ormanın tam içinde kuş sesleriyle, sevdiğimiz insanla birlikte, o bize kahve hazırlarken...
Ya ben bayılıyorum 😍😍
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Çok güzeller tam sanat işi Tlc kanalında bir adam var insanlara süper derece ağaçtan ev yapıyor ekibiyle hatta süsleme için sulama gerektirmeyen yosun getirmişti istanbuldan birileri ona birinin adı sametti diğerini unuttum ama şaşırmıştım bu ev için istanbuldan buraya kadar geldik demişti 😊
yaaa been de izliyordum ne biçim evler yapiyordu, bir escinsel cift icin harika deniz kenarinda dneiz feneri seklinde ev yapmisti 😍
Aaa onu izlemişsin şaşırdım şu an evet o deniz feneri bölümü güzeldi şeklini harika yaptılar ben inşaat mühendisiyim bide ahşap çok kullanışlı bir malzeme yalıtımını tasarımını süper yapıyorlar yüksekliğini stabilitesini falan ayarlıyor mütiş bişey birine 25 metre yukarı yapıyordu zemini yerleştirdi gezinirken baya sallanıyor dedi biride ağaç eve çıkmak için bisikletten asansör yapmıştı 😊😊
resmen fırtınaya falan direndiler, bir de muzisyene yapmışlardı Cee Lo mu ne gelmisti sonra o da harika otesiydi 😊
Aaa orda studio falan kurmuşlarda gözlüklü kilolu adam https://youtu.be/bKxodgpyGec bu adam 😅
Teşekkür ederim
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
cok guzel yaa keske olsa arada kacsak kafa dinleyip huzur bulmaya
Allahım... Bir ağaç ev, bir karavan, bir at 🙏🏻😌
Cevap
37Cevap
aynen eve bir giriyosun kertenkele akrep ciyan kulakan örümcdek sivrisinek sican fare sincap ne bok ararsan var :D yılanı saymıyorum da :D bir kere daha düşün yaşarım diyor musun
e bizim eve de kertenlele orumcek sivrisinek giriyo hem ben daha once akrep besledim np 😃😂 sican fare yilan bizi korkutmaz kocum fbddbdn fındık zamanı cektigimizi gorsen kanka oluyoruz artık, sincap zararsız sirin bir sey ya koynumda yatsin 😃😂
he sen laz uşa ::D amma o agaç eve kurt ayı da dadanır :D he illa da bana bişi olmaz dersen :D
allahın emri peyganberin gabriyle seni o eve gelin alam :D
ufff Boluda biraz sehirden ayril kesin ayi gorursun Kurtlar da ddndndndn amaaann
:D :D kurtlar bizden :D orda sıkıntı yok da ayı sıkıntı :D
Bir tane kanal vardı adını unuttum adamlar çok muhteşem ağaç evler yapıyordu.
TLC
aynen bende çok severim genelde karadeniz bölgesinde yapılır ağaç evlerden yağış bol ağaç çok yangın çıkma ihtimali düşük...
bizde betonların içinde yaşayalım böyle evlerde yaşamak varken..
TLC de sürekli yapılışlarini izliyorum cocukluk hayalim arka bahcedeki agaca ev yapmakti agaci kestiler :(
yaa 😕
TLC de hergün çıkıyor ağaç evi ustaları diye.
Bakıp hayaller kurabiliyoruz sadece, orman mı kaldı :/
Kuzenim çiftlikte çocuklara yaptılar çıkarken merdiven inerken kaydırakla iniyorlar.
Bazen tarzanlık yaptıklarıda oluyor tabi çocukların 😂
Çocukken çok istedim ama uygun bir tane ağaç bulamadım. Bir tane vardı aslında ama ceviz ağacıydı o da esneye esneye bir hal oluyordu dalları 😂
Küçükken hayalimdi. Yapabilicek her türlü şey vardı ama zaman yoktu. Hayal kaldı ya
En alttakini millet hobi için yapmış, ben o eve soba koyar evlenir orada yaşarım. :D
Küçüklüğümden beri 2 hayalim var bir ağaç ev birde karavanla dünya turu insallah olur
çokseverim ve dağ evi yaptirmayi planliyorum önunde bir su akacak varya ne dinlenilir orda
ağaç ev küçüklük hayalim ama o yanındaki Vos vosda anlatılmaz yaşanılır ikiside ilgi alanım elbet birgun
yapmayı ıstedıgım tek sey ama ormanlık alanda yasmak laızm bunun ıcın yoksa bu buyuklukte bır agac ev yapmak ıcın agac dıkemeyız :D
Şekli güzelde benle beraber yaşıyacak olan böcükler itici :D
ng kanalında ağaç evler programını bul izle tam senlik
Nası yapıldığını görmek istiyorum sadece kendim de yapabilmek için
TLC de farklı farklı projeler çıkarıyorlar izleyebilirsin.
@GazapİZMİR cnbc e nin yerine gelen kanal mı kanka
Aynen ta kendisi.
Akşam üzeri çıkıyor sanırım
@GazapİZMİR sağol kankam bakarım teşekkür ederim
Rica ederim başkan
Türkiyede olmaz avm yapabilmek için tepkide olmasın die yakıyorlar yanarız tepede
Bayılıyorum bunlara ölmeden önce böyle bir yerde yaşamak isterdim
çok severim tlc de bir program var çok güzel yapıyorlar
Ağaç evden bu kadar hoşlanıyorsunuz sonra erkekler odun diye sitem ediyorsunuz :)
Bunlar biraz basit çok daha harika olanları var.
tam fantazi yapmalık yer :D
abartılı buluyorum ve özenti
pek inandırıcı bulmuyorum
İlk resime bildiğin baka kaldım.
Ya! Müthiş müthiş ve tekrar diyorum müthiş
Bende bayılıyorum yaa harika
Benim vardi;(( ama kundaklandi;(
Güzel ama öyle bir dünya yok :)
Cok tatlilar
Keşke
Çok iyi.
Çok seviyorum ya
Yazın kurt kaynıyor aralığı
Severim hayalimdir
Ya müthiş
Olympos
Güzel olurdu aslında
Huzurlu gibi
güvenli değil bence
Harika
Çok güzel ya
Süper ya
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar