Ayni akvaryumun icinde olmazlar mi sonucta denizde birlikte yasiyorlar
Ya da hangisi?
Ya da hangisi?
bir kere o hatayı yaptık biz, su kaplumbağası diğer balıklara saldırıyor. o yüzden tavsiye etmem. bu zevk size kalmış, ister güzel gösterişli balıklarla (akvaryum büyükse) doldurun, ya da bir tane Betta balığı alın, onun ihtişamını izleyin. ya da bir tarafı sığ diğer tarafı derin olacak şekilde akvaryumunuzu şekillendirin ve su kaplumbağaları besleyin :)
Tek betta olması gerekiyor.
Hatta çiftleşme dönemleri dışında yanına dişi dahi koyulmaması gerekiyor.
çünkü bulunduğu ortamın tek egemeni olmak istiyorlar. yine de yanında küçük neon balıklar, cüce vatoz ve çöpçü balıkları gibi küçük ve zararsız balıklarla bol bitkili büyük tanklarda yaşarlar.
şu an neler var? :)
var mı akvaryumun bir resmi?
masum gayet iyi açıklamış. Bettalar dominant ve hırçın balıklardır.
Ek olarak Betta beslemeyi düşünüyorsan ona özel küçük akvaryum alman gayet iyi olur. Zira büyük akvaryumlar onlara göre değil. Akvaryumun üstü açıksa bir de, atlayabiliyorlar.
@NarasimhaChi çok büyüğe gerek yok tabi ama fanus gibi küçüklere de hapsetmeyin. en az 5lt olması taraftarıyım. 10-15lt ideal bence. bir de doğal ortamda hissetmeleri için bitki de lazım, hem görsel olarak da çok güzel oluyor öyle
bettafishzidan.files.wordpress.com/.../...tank.jpg
Çok küçük akvaryumlara bende karşıyım.
Küçük derken aynı şekilde 5-10 litrelik akvaryumları kastettim.
Bol bitkili 5-10 litrelik bir akvaryum gayet uygun, evet ;)
günaydın, aradan 1 ay geçmiş, noldu naptın yeniledin mi akvaryumu?
üzüldüm :( e artık bir betta vakti gelmiş o zaman :)
balık yetiştir kaplumbağa büyüyünce canavara benziyor ;) bende var 10 yaşına geldi neredyse, aynı akvaryumda yaşamıyorlar tosba balıkları avlıyor :D
var tabi olmaz mı ( diğeriyle işimi olmadığı için tanınmaması için sansürledim :D :D :D :D )
https://i.hizliresim.com/D3Yn0Z.jpg
yoooo hiç zarar vermez nede olsa ablası sayılır tosbiş :D sadece kokluyor nereye gittiğini takip ediyor :D
öyledirler ablası ellerinden yalarlar :D :D ama tosba alma bak kocaman oluyor ;) akvaryumda balık bırakmıyor hepsini yiyor
Şu Kaplumbağası 🐢 aynı akvaryumda ikisi olmaz zaten. Biraz daha farklı oluyor ihtiyaçları.
balıklar çok çabuk ölüyor kaplumbağa daha iyi o yüzden. ama 2 tane almanı öneririm
balık beslemedim ama besleyen arkadaşlarım vardı o yüzden biliyorum. kaplumbağa 2 kere aldım. ilkinde tek bir tane almıştım 1 yıl falan yaşadı, ikinci alışımda 2 tane aldım 7 8 yıl oldu hala yaşıyorlar ama komşuya verdik onlar bakıyo baya zamandır. kıyma falan da veriyomuş ekmek falan yemin dışında :)
Cevap
14Cevap
bakabileceğini düşünüyorsan müthiş balık türleri var ama balık zahmet ister akvaryumuna sürekli bakım ister bitki ister vs
ben yetiştirmiştim balık ölüyo ama kablumbagadan dolayı değil :D
balık iyidir o kaplumbağalar her zaman öyle ufak kalmıyor
su kaplumbağası büyüyünce ne yapacaksın?
hep küçük kalmıyor maalesef onlar.
kambulbağa bakarsın ninja olur
Yılan besle yılan bunu istemiyor muydun
su kaplumbağası çok kokuyor bilgine
Şu kaplumbağası 😊🐢
su kaplumbağası
kaplumbağa al
Balıkk😍🐠🐟
balık
Balık 🐟
Kamlumbaga sürekli cikip kayboluyor ve gezmek istiyor. Akvaryumu yetmiyor
Yes
Kaplumbaga 😍😍
Balık
Balık
At yetiştir
Balik
Kaplumbag
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar