Ben sırt çantasına alışkınım ama biraz baktım omuzdan takanlar vardı. Çoğunlukla ne takılıyor?
Sırt çantası
Omuzdan çanta
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ne çantası ya lise mi ora :D. Hiç görmedim çanta takan. Normal el cantası alırlar alısverıse gıdıyor gibi ^^
Kendin ol cici kız galiba üniversite ilk senen 😂😂
Evet heyecanlıyım 🙆🏼
ya bu sene herkes unv. kazandi galiba ya 😁
Sitede bu yaşta olan kişiler çoğunlukta olabilir😁
sen çift dikişçilerdensın heralde
o ne demek?
1. sene kazanamayıp 2. sene tekrar hazırlananlar
benimki biraz garip :D 1. sene kazandim Şu an gidicem ama seneye de tekrar hazirlancam
riskli bir o kadarda azım lazım hem okul dersleri hem ygs lys
okul derslerini bosvericem kalayim hepsinden sorun degil kaydimi sildircem sene sonunda, ya bu okula gitmesem surekli derslerden kalsam falan, sonra kaydimi sildircem ama 2. sene gideceğim unv. icin sorun olur mu, bir de sene sonunda kaydimi kolayca sildirebilir miyim
Hayır ilk senemde kazandım neden ki 😱
bu unv. ye niye gidiyorum derseniz de oldugum sehirden kurtulmak icin aile baskisi vs
kaydı sildirme kolay okul nereye gidiyon diye sormaz :D derste kalmanda sıkıntı değil ama atıyorum 2. sene de istediğin yer gelmedi buraya mecbur kaldın o zaman 1. sınıf tekrar girecek sana 3 sene kaybın olacak
bu sene hic calismadim, hic bisey bilmeden sinava girdim ve ekonometri kazandim :D pc muhendisligi kazanicam bu yil eminim
pc :d allah onun belasını versn :D bu sene ondan kaldım FF kocam yazmışlar birde ipineler :D göze girsin diye: D
😁 Allah kurtarsin
:D aminn nereye gittin bu sene
Çanakkale😁
gerçi şehirde güzelmiş bea :D kan kokar buram buram
Cevap
6Cevap
üniversite de sırt cantası takan kızı nah bulursunuz lan dürrükler :D
Bildiğin spor çanta değil daha şıkı
gö*tüm*e benzeyen ipli çantayı diyorsan uzak dur :D
www.google.com.tr/search Bunun gibi
bunlardan bahsediyorum bende ben begenmiyorum genelde böyle takan da 10 kızdan 1 veya 2 tanesinde var genelde büyük canta taşıyorlar
Tamam teşekkürler
kitaplık yeri olanlardan :D :D
Her ikiside var rahatına ne gelirse
Valiz taşıyorlar.
(Maksimum Gizlilik)
Ben kol çantası takıyorum
Panter
Omuzdan çanta
Çanta farketmez
Pazar cantasi😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar