Hakli mi sizce haksiz mi uzuldum biraz
Evet degmez
Deger sonucta bir kez evlenceksin
Dugunler sacma zaten
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
düğün elbette gerekli birşey. ama söz ve nişan için düğün salonu kiralanması tutulması bence doğru değil çok zengin değilseniz ki öyle de sanırım. nişan aile arasında bile yapılabilir şaşalı birşeye gerek yok nişan için. düğün işine gelince elbette ki masraf olacak bir düğün 50.000 den aşağı çıkmıyor altınıydı eşyasıydı vs. vs. düğündeki herşeyii şaşalı yapmak yerine olması gereken şeyleri şaşalı yaın yeterli olur
Haklı tabi, Hepi topu 4-5 saat sürecek gürültü patırtı. Millet oynayacak, eğlenecek diye sen niye binlerce lira harcıyorsun. Bana hep aptalca gelmiştir düğünler. O parayla en kral yerde balayı yaparım, en kral eşyaları alırım evime. Banane milleti eğlendirmekten.
bence de değmez
çok anlamsız geliyor
lakin bunu ortak bir payda da sonuçlandırmanız lazım
sen istiyorsan o istemiyorsa napcaksınız merakla bekliyoruz
Bende sarayda dugun istemiyorum ama en azindan biraz ozen gosterilebilir
haklısın
nikah yapın sonrasında yeterli arkadaş sayısınca göbek atmaya gidin
belki bu her iki tarafı da memnun eder
tabiki düğün önemli ama çok abartılmamalı o bir gecede harcayacağın paraları çok daha güzel uzun vadeli harcarsınız
Bende dugun salonunda olsun ama calgicilar tutulur pastabkola yerinr daha duzgun seyler olsun istiyorim
Cevap
21Cevap
Haklı. Düğün yapıp elalem göbek atacak diye borca girmekten iyidir. Düğüne az para harcayın, balayına güzel bir yere gidin. Evlenen sizsiniz, eğlenende siz olun.
Git o parayı balayında harca daha mantıklı. Milleti memnun edeceğim diye uğraşmayın siz eğlenin bence. Ben olsam öyle yapardım.
Su bir kere evleneceksin diyen gösteriş meraklısı kızlarla evlenmiyoruz beyler onlar evde kalsın 😂😂😂
Sonuç aynı evlenwceksiniz. bir ton borctan daha iyi si haklı bencede
Tabi cok fazla harcamayin sade bir düğün yapın oraya harciyacaginiz parayla ev eşyası alin
sende deseydin ya aşkımm bırak nişanı düğünü biz o parayı bal ayında yeriz
Haklı, düğün yerine dünya turu falan yapın bir katkısı olur en azından.
Tabiki haklı.
O parayı başka şeyler için kullanırsınız
sonuçta bır kez evlenyn. bıde ilerde kzın olursa ay benım olmadı onun olsun dıyen annelere donersn. alsın işi ne evlenmeyı bılıyr
Eğer kazancim iyi ve zneginsem Dunya nin parasini dokerim tabi kendim icin degil dugunler sacma bence zaten kizin mutlulugu icin..
saçmalama ya :D düğün candır.. yapacaksın sokak düğünü ya da bir yer kiralayıp :D açacaksın roman havasını sabahlar olmasın :D
Haklı ama para harcamadan bir şey olmuyor. Herşeyde zamanında yaşanıyor. Düğün için harcamazsanız tatile gezmeye ayırın bence vaktinizi ve paranızı)
O para size hayatta daha çok lazım çocuk için ev almak araba almak için çok daha fazla lazım emin olabilirsin
Ya bence çok saçma düğün, ben evleniyorum gerdeğe giricem diye millet niyw göbek atıyo?
insanlar hayatı boyunca bazı şeyleri tek sefer yaşar.
gelınlık gıymek düğün
bunlar özeldır bunun içinde para anlamsızdır para kazanılır ama o düğün tekrar yapılamaz o sevınç mutluluk yaşanamaz.
Formalitelere takılma, kalan parayı cebinizde bulundurun, ısırmaz...
fazla harcayıp pofpoflamaya gerek yok yanlış anlıyorlar ayrılıkla sonuçlanıyor kısacası kalkıyor totoları
Bilmem senin nişanlın 🤔
Sade bir nikah neyinize yetmiyor
haklı.. önünüzde bulursunuz o parayı
Nisan çok gerekli değil bence
düğün yapmak günah
haklı bende istemem
Evet değmez.
haklı tabikide
Haklı.
Evet degmez
haklı kanks
Bir kez evleneceksin