Tayinim çıktı, Nereyi Tercih Vereyim?

Arkadaşlar zorunlu tayin etmek zorunda kaldım bazı sebeplerden dolayı. Yani dört hakkım var tercih için.
- İstanbul/ Adalar da Büyükada yı tercih verebilirim. Ama nasıl olur bilemiyorum. Hastahane varmıdır? Okul var mıdır? ne biliym işte yaşam nasıldır orada sizce? Aslında çok eskiden orda yaşamak istemmiştim, araba yok egzoz kokusu yok oh bisiklet fayton ne güzel! Ama acaba yaşalınacak bir yer midir ya, bilemiyorum lütfen yardımcı olun.

-İstanbul / Sultangazi de Esentepe Mahallesi. Taş ocaklarından dolayı her taraf toz diye duydum. Bide halkın çoğu görgüsüz gibi. Suriyeliler çok bide. Yaşam kalitesi çok düşüktür sanırım. Sİzce?

- İstanbul / Üsküdar da bir yer sahile yakın sanırsam ama hiç bilemiyorum o tarafları. Nasıldırki o Üsküdar?

- İstanbul / Kadiköy bu da sahil tarafında işte. Kararımı vermedim, ya bir yardım edin.
Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkür ederim can arkadaşlarım;
Tercihim uzunca bir beyin fırtınasından sonra ADALAR olarak verdim.
Yer Büyük ada da Büyük ada hangi adaya bağlı bilen var mı? Yani resmi mahhalle değil büyük ada hangi adanın içerisinde bilen varssa söylesin lütfen. Ev bile tuttum internet üzerinden Büyükada Hamidiye Caminin hemen yanıbaşında bir ev. Sizc evin yeri nsaıldır.*
Tayinim çıktı, Nereyi Tercih Vereyim?