Hocam illa 125 alacaksın ilk diye diyor bisiklette bile daha fazla hız yaparım ben scooter dan farkı yok ilk motor için 250 çok mu sizce anlayan var mı?
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Benim ilk motorum Harley Davidson Iron 883 dü yani 883cclik bir motosiklet, elbette motosiklet eğitimi aldım 125 ve 250 cc açıkcası öğrenme açısından çok yerinde cc"ler ama zaten motosiklet eğitimi almadan kullanmayacağın için 250 cc ve üstü ile başlamanda bir sakınca yok, dinleme kimseyi ^^Şunu da belirtmeliyim ki 125 ve 250 cc yüksek cclerden çok daha zor kullanıma sahip...
05 Yorumla
Soran+1 yılBana neden herkes saldırıyor kendinimi öldürcen diye sanki 1000 lik alıcam yarışa katılcam falan dedim.
Soran+1 yılAynen yarın bakıcam biraz sağol yorumun için harleyci abi
Soran+1 yılTeşekkür ederim
En İyi Cevaplar
hız tutkusu kötüdür maksadıyla söylemiyorum
eğer bunu scootere bile binmemiş birisi söylüyorsa
aldığı 250lik motora yazık eder
hele ki alacağı motor karenajlıysa çok üzülürüm gerçekten03 Yorumla
Soran+1 yılSiz heralde 250 alacam teker falan yapacam sanıyorsunuz sadece yetersiz diyorum
Soran+1 yılPeki tamam
- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYok degil 250 cc iyidir boşver 125 cc cidden tadi yok
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkes saldırdı bana kendinimi öldürcen diye yahu
- +1 yıl
Amaann.. Insanlara bakarsan motoru sadece olum makinasi görüyorlar. Tutku ulan bu. 💜
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
25Cevap
Bende şu an 150'lik pulsar var o bile yetiyor, kızlar dahada acemi oluyor zaten en ufak hamlede motorun ağırlığını bile kaldıramıyorsunuz napıcan yüksek cc'yi ufaktan alış bir hem o 125'lik motorlarda en kötü 100-120 arası görüyor zaten
010 Yorumla
Soran+1 yılKeşke cinsiyetle bakmasanız olaylara
- +1 yıl
Cinsiyetle bakma diyorsunda siz dahada fazla panik yapıyorsunuz kimse motorları sallamıyor çat şeridine giren mi dersin sıkıştıran mı dersin yüksek motor her türlü daha fazla tehlike yapıcak ki acemisin daha birde erkekle kadının gücü bir değil benim motor bile 150 kilo en ufak devrilcek gibi olduğu anda asıldın mı zor kaldırıyosun sen kaldırabilcek misin?
Soran+1 yılKaldırmak derken alt tarafı düz tutup üstüne bineceksin boyuna göre olduktan sonra yerden havaya kaldırmamı bekliyorsun anlamadım
- +1 yıl
Panik fren yaptın diyelim birden gidon kitlenir motor yan yatmaya doğru gider o anda yatmaması için sağlam yüklenip düzeltmen gerekiyor o an kaldıramıycaksın büyük ihtimal yan yatıcak bu tarz durumlar dengesiz zemin vs de'de oluyor ve düşük hızdaykende motosikletin ağırlığını her zaman daha fazla hissedersin bunlarda sorun olacak sende
Soran+1 yılYerde yatan bir motoru kaldırmanın pratik yolları var kaldıra bilirim
Soran+1 yılNe yapıyım ben bisikletmi alıyım napim
Soran+1 yıl250 dedim millet sanki hiç motor kullanmamış gibi öldürcenmi kendini diyor
Diğer konusunda 358 cevap paylaştı. Motor sevdası olup hiç motor kullanmayan ve ilk olarak 1000lik motor sürmeye kalktıktan sonra asfalttan ustura ile kazıdıkları bir arkadaşı hatırlattı bu yazı. Sen 125 ile başla öğren
11 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum zaten
Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Deneyimim olmadığı için tavsiye üzerine bende 125 lik ile başlamayı düşünüyorum. Hıza merakım yok lakin zamanla yetersiz gelicek diye söylüyor herkes...
03 Yorumla
Soran+1 yılYetmezki 1 yıl sonra 250 isticen bunun 600 e kadar yolu var 125 emin ol çok yetersiz
- +1 yıl
Aktif bir şekilde binme şansım yok ne yazık ki benim...
Mesela araba aldım. Mesleğim gereği min 3 ay marş basmıyorum :D Gelince uzak yere gidiceksem kullanmayı tercih ediyorum. Yürümeyi seviyorum. Bu aralar motora acayip sardım. Oda İstanbul trafiği çekilmez halde olduğu için...
Zaten fazla karada durmuyorum.250 ' likten sonrası bende gelmez büyük ihtimalle...
Soran+1 yılneyse yarın tekrar gidecem konuşcam bu konuyu
250 iyidir. ama kilon boyun falan da önemli. 1100'e kadar yolu var eğer kontrol edebilirsen.
Edemiyosan 250 bile sıkıntı yapar :) neticede araba gibi oturup koltukta sürdüğün bişey değil motorsiklet.02 Yorumla
Soran+1 yılAslında arabadan daha kolay gibi geliyor bana daha küçük parketme sorunu falan yok bir kaza yaparsan sıkıntı işte
- +1 yıl
sürmesi arabadan daha kolay değildir emin ol. arabada tamam kontrol edeceğin çok şey var fakat. motorsiklet sürerken de çok dikkatli olman lazım. hafif denge kaybında bir aşırı frende falan arabada bişey olmaz ama motorsiklette bunlar ölümcül olacak şeyler :) dikkatli olmanı tavsiye ederim.
+1 yılBence gayet normal ben 600 lük alabilirsem alacam ama. Yamaha R25'e anca param yetecek gibi duruyor daha biriktirmedeyim :D
04 Yorumla
Soran+1 yılR25 iyi ya 600f tabi benim gönlümde yatan ama cesaret yok bende
- +1 yıl
Valla bende de nakit sıkıntısı olmasa cbr 600rr alırdım ama R25 de güzel ama hızı ivmelenmesi sesi her yönden güzel.
Soran+1 yılR25 zaten alırsam onu alırım görüntüsü baya iyi
- +1 yıl
Aynen ama çok yakıyor muş diğer 250 liklere göre.
+1 yıl125 250 ucurum yok arasinda zaten sadece fark var ortasi 150 al sen
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum düşünücem
Diğer konusunda 303 cevap paylaştı. Ben 600RR la başladım ölürsün yapma dediler 7 aydır hala hayattayım çok abartıyorlar paran varsa 1000 lik al derim motor araç değil amaçtır benim için
04 Yorumla
Soran+1 yılBana herkes saldırdı valla öldürcen mi kendini diye ya millet ödlek ya da motor kullanmayı bilmeyenler yorum yapıyor ben anlamadım fazla
Soran+1 yılArabalara fazla yaklaşmıcan takip mesafesi var ya zaten hala öğrenmeye çalışıyorum motoruda hemen almıcam sağol yorumun için
+1 yılTabi sen 250 cc yle başla sonra dört ayaklıya bindiğinde biz taşırız seni
04 Yorumla
Soran+1 yılVay arkadaş ne 250 ymiş
- +1 yıl
250 den başlangıç motoru olmaz hele birde önceden hiç motor sürmediysen
- +1 yıl
bunun şakası yok
Soran+1 yılPeki tamam öyle olsun
- Diğer konusunda 18,9b cevap paylaştı.
+1 yılsenin bu kafayla yakında parçalarını otobandan toplarız
03 Yorumla
Soran+1 yılDeme öyle
- +1 yıl
o zaman hocanı dinle ve akıllı ol .
Soran+1 yılAman ona kalsa scooter alıcam 😄
Hızla alakalı mevzular değil. Güçlü motoru kullanmak her zaman daha zordur.
07 Yorumla
Soran+1 yılKursta kullandırttılar minicik bir şey beğenmedim
Soran+1 yılTamam peki 250 neden olmaz mesela farkı ne hocam 150 de hata Yı telafi şansı veriyor Dedi
Soran+1 yılPeki tamam ilk kez alıcam ve değiştirmek istemiyordum ama herkes bana tepki gösterdi aklımdaki dışı güzel görünen 150 likler araştıracam artık markalar aklımda zaten
Soran+1 yıl250 den fazla almam herhalde sağol yorum için
Al bir 200 lük kuba filinta motor yükleme yaptır 250 olsun bak bakiyim tutabiliyolarmı seni
010 Yorumla
Soran+1 yılAllah'ım sanki kendimi öldürcem dedim
Soran+1 yıl125 lik valla komik geliyor bana 250 lik alsam bir kaç hafta öğrenmeye çalışsam daha mantıklı
Soran+1 yılDüşünüyorum daha bakacaz artık
Soran+1 yılTrafikte o olayı istesemde yapamam zaten
Soran+1 yılÖyle gözüküyor evimden gittiğim yere kadar hız yapılmıyor en fazla 80 neyse kötü şeyler düşünmeyelim
ben doblo safe line 1.3 ile 200 ü aşıp göstergenin sonuna getirdim ama yokuş aşağaydı ve bayağı uzun ve meğiliydi
00 Yorumla
+1 yılBelli ki hiç motosiklet kullanmamışsın. Hocam dediğin adam bir şeyler biliyor ki sana 125cc diyor. Artisliğin lüzumu yok.
08 Yorumla
Soran+1 yılAynen hiç kullanmadım o yüzden ehliyetim var
- +1 yıl
Ben 6 senedir 4 mevsim motosiklet kullanıyorum ama ehliyetim yok 😄
Soran+1 yılUmarım bir gün yakalanırsın
- +1 yıl
Şehiriçi kullanmıyorum. Ayrıca ehliyet almakla kullanmak çok farklı şeylerdir :)
Soran+1 yılMotorunu bağlarlar söliyim ben
- +1 yıl
Motosiklet bağlanmıyor. Ehliyetsiz kullandığım için 1500 lira civarı ceza kesiliyor. Eğer ruhsat benim üzerime değilse bir o kadar da ruhsat sahibine kesiliyor. Tabi benim motosikletim ruhsatsız, bunun cezası birazcık daha ağır.
Soran+1 yılNe kullanıyorsun araştırma içerisindeyim önüme gelene soruyorum
- +1 yıl
150cc Kanuni Puma ve 135cc Mondial Drift. 100cc cup da kullandım. Amcamda ZX 6R vardı onu da kullandım birkaç defa.
Başlangıç için debriyajlı motosiklet kullan, scooter filan hiç bulaşma. RKS'yi tavsiye ederim.
- Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıl250 cok 125 liği haaafife alma taşıyamazsın bile motoru honda cbr 125 likler yeterli
07 Yorumla
Soran+1 yılYetmez kendimi biliyorum
- +1 yıl
hiç sürdün mü peki
Soran+1 yılKursta paso sürdürüyorlar zaten
- +1 yıl
tamam sürüyorsunda çoğu kursta 125 lık otor yok bile anca zebraları koyuyorlar
Soran+1 yılbindim ben halada ona devam ediyorum 250 liliği taşırım diye düşünüyorum
- +1 yıl
kaç yaşındasın? dönüşlerde taşıyamazsan sıkıntı büyük araba kazasına benzemez motor kazası dikkatli ol
Soran+1 yılHala devam zaten 24 yaşım
sen önce 125 lik öğren de sonra yükseltirsin. ağaca çarpıp ölücen hız yapayım derken
01 Yorumla
Soran+1 yılAsfalta yapışırım en fazla ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılne biiskletten hızlı gidecen ya gel yarışalım kaznaırsan sana söz 1200 lük motor alacam
03 Yorumla
Soran+1 yılNeyim ben motor yarışcısımı
Cevap sahibi+1 yılsen bisikletle ben 125 lik motorla yarısacağız sen dedin bisiklet daha hızlı diye eğer kzanırsan söz bak 1200 lük motor alacam sana
Soran+1 yıl125 lik motor ama 100 den sonra sallanıyor Nasıl iş
- Diğer konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılHonda Cbf 125 alda gor bakalım biskletmi degil mi
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet 600f nin yanında Bebek kalıyor
- +1 yıl
Dersenki butcem var ben motor hastasym surerim komalik olmam dusup cok gordum boynu kirilan ozman al 600 ya da 1000rr
Soran+1 yılZaten hedefim 600 ama ilk başlangıcımı 250 ile yapsam çok mu zorlanırım onu merak ediyorum
- +1 yıl
Hiz yapacam hemen otobana cikicam dersen kasar 250
Soran+1 yılBen ödleğimdir en fazla 80 Le giderim merak etme
- +1 yıl
He tamam ozman can baldan tatlidir tabi 250 al yetrr sana simdilk
hadi yap lan 125km/h hadi yap hadi :SAD
07 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Soran+1 yılKomik şey seni
Soran+1 yıl125 lik motor 100 km de sallanıyor be
- +1 yıl
:D:D
+1 yılBisiklerle 125 km/h yap sen görelim
00 Yorumla- Diğer konusunda 17,7b cevap paylaştı.
+1 yıl125 cbr honda 2015 modelleri ateş ediyor.
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır kim görse bu 125 lik der
- +1 yıl
git bir googleden bak tipine sonra gel adamı deli etme.
Soran+1 yılBakmadığım motor tipi kalmadı emin ol
- +1 yıl
motordan anlamadıgın şurda belli oluyor başlangıç nedir bilmiyorsun bile.
Soran+1 yılBak amacım başlangıç motoru almak değil sağol yorumun için ben milletin fikrini öğrenmek istedim
+1 yılmotor alma azraile davettir hele türkiyede
09 Yorumla
Soran+1 yılBana göre değil
- +1 yıl
4 kez kaza atlattım cok sanslıydım sonra sattım coopper vardı bende
Soran+1 yılBen baya düşündüm ya Cidde'n riskleri göz önüne aldım
- +1 yıl
sen bilirsin bence coopper tarzı al kullnımı kolydır yormaz seni
Soran+1 yılSpor severim öne eğilmeli tarzım değil öyle
- +1 yıl
öne egilmiyorsun ya arkana yaslanıyorsun :)
- +1 yıl
arka plan resmi yapacam şimdi ordan bak
Soran+1 yılİşte ben öne eğilmeli seviyorum
- +1 yıl
tam sıgmadı
+1 yıl200 luk de olur ama fazlasini alma
03 Yorumla
Soran+1 yılBen 1 yıla kalmaz sıkılırım tekrar değiştirmek istemiyorum
- +1 yıl
İkinci el al satarsin hemen. Sonra 600 luge gecersin
Soran+1 yılYok daha 😄
- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.