Üniversite de okuyan erkekle evlenilir mi? demek kadar saçma bir sorudur. Bana adam gibi cevap vermeni istiyorum. Şu anda bulunmuş olduğun yaşa kadar. Hiç kız arkadaşın oldu mu, onu öptün mü, onunla seviştin mi? Eğer cevabın evet ise bu soruyu sormaya ve yargılamaya hakkın yoktur. Şu anda söylediklerimi yapmamış olsan bile ki ilerleyen zamanlarda yapacaksın.. "Hayır ben yapmam" gibi bayağı bir cevapta veremezsin. Çünkü hemcinslerimin nasıl olduğunu bilmek için, anatomilerini çıkartmaya ihtiyacım yok.
216 Yorumla
Soran+1 yılOlmadı kardeşim olsaydı bu soruyu soracak kadar karaktersiz olmam. Büyük konuşma yaşım 23 bu yaşıma kadar temizsem bundan sonra da devam ederim
Soran+1 yılNiye bu kadar emin ve kibirli konuştuğunu anlamadım.
- +1 yıl
A a a beyler şurada bir virgül koymak isterim ki soruyu soran beyfendi büyük konusma diyip ardindan kendi büyük konusmus- bu zamana kadar temizsem bundan sonrada devam ederim diye. Büyük lokma ye büyük konusma derler buna. Evet bu kadar devam edebilirsiniz😊
Soran+1 yılArkadaş olmayan bişeyi varmış gibi büyük ve iftiraci konuşmuş ama benim durumuma büyük konuşma diyemezsin hanımefendi benim kendimden eminim sizin gibi iftiracilara mı yenilecegim
- +1 yıl
Aööfff herkese iftiraci demissin be. Buyuk konusmussun işte ileride nefsine yenilirsen hatirlarsin bunu. Hic bir zaman ne oldum dememeli ne olacagim demeli. Hic mi duymadin bunlari? Sen kimsin ki sana iftira atayim hem? Boyle diyerek sen yalan konusmus oluyorsun ben sadece gülüyorum 😁
Soran+1 yıl@MonaRosaLav sen kimsin ki sana büyük konuşayım. Yaptığınız edepsizlikleri bana iftira atarak mı temizliyorsun
- +1 yıl
Bana bak yobaz agzimi bozmayayim diyorum amaa sabrimi zorluyosun. Sen kac kuruşluk bir erkeksin ki burda herkes sana deger veripte adam yerine koyupta iftira atacak? Anca sen boyle millete iftira atarsin işte sayko kılıklı kanka seni. Def ol git ahlak yoksunu!
Soran+1 yıl@MonaRosaLav agzin bozuk olmasa ne olur karakterin
Ruhun bozuk önce onları tamir ettir bn yabazligimla gururluyum tabi sizin yabazliktan kastiniz her türlü sapık görüşlere aykırı olanlar
Soran+1 yıl@MonaRosaLav sen de git bir caminin önünden geç belki feyz alirda imna gelirsin kilise rahibesi seni
- +1 yıl
Ahahhahahahaha ben kuran bilen ve okumuş insanim, yaz tatillerimde kuran ogrenmek icin surekli camilere giden bir insandim lan yobaz. Senin gibii iftiracilarin yalancilarin allah belasini versin lan. Gunah alıyorsun nasil vereceksin bunlarin hesabini öbür tarafta cehennem atesinde kavrulacaksin.
Soran+1 yıl@MonaRosaLav deminden beri aldığınız gunahlarin yanında ne kalır ki bunlar iftiraya siz başladınız...
...- +1 yıl
Büyük konusma dedim ben sana bu iftira degildir ahh keske biraz okumuş olaydin da cumlelerin kelimelerim ne anlama geldigini bileydin. Bana iftiraci diyerek yalan söylemiş ve asil iftirayi sen atmış oldun. Madem bahsettigin gibi cok dindar bir insansin yaa o zaman vicdan muhakemen ve Allah la basbasa bırakıyorum seni. O herseyi görüyor unutma.
Soran+1 yıl@MonaRosaLav büyük konustugumu söyledin yani ilk yaptığın yorumda apsinte nin attığı iftiraya ortak oluyosun bu iftira değil de nedir vicdan muhakemesici
- +1 yıl
Soran+1 yıl@MonaRosaLav peki geniş kafalı hanımefendi eğer iftara attiysam Özür dilerim. Bana atılan iftiralara sinirlenip size de öfkeyle bn atmış oldum tekrar Özür dilerim burda bitsin. ...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılVurup geçecen aga evlenilmez onlarla
21 Yorumla
Soran+1 yılBende onu diyorum onune gelene vurdurup geçtikleri için evlenmem diyorum
Diğer konusunda 441 cevap paylaştı. Her seyin istisnası vardır gercekten. Yani haklısın bazı konularda üniversiteye henüz gitmediğim için yorum yapamam ama üniversite bitirip eline erkek eli değmemiş kızlarda var tanıdığım, gitmeyip her haltı işleyende o kişide bitiyor. kınama sakın gerçekten kişi kınadığını yasamadan ölmüyor
02 Yorumla
Soran+1 yılKinamiyorum. Dediğinde kesinlikle haklısın. Lise de pek serbest olmadığı için uni de serbest olduğundan dolayı bu tür şeyler orada fazla oluyor o yüzden dedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılAferim kardesim helal olsun
21 Yorumla
Soran+1 yılSağol kardeşim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ne alaka şimdi her üniversiteye giden bozuluyor mu içinde olan insan gitmesede yapar çok yanlış düşünüyorsun karakter meselesi bu ben sevgilimle üniversiteye başladığımda da beraberdim o okuması sürekli ya ima geliyordu zaten 1 saat yakındı hiçte sorun olmadi
Ve sözlüyüz!!10 Yorumlaya cok farklı bakmışsın olaya ama sen. üniversite okuyan namussuzda var okumayan namussuzda var tam tersleride aynı şekilde. ve ayni durumda üniversite okuyanin alninda namussuz yazmadigi gibi okumayaninda alnında yazmıyor yani demek ki alakası yok kesinlikle yok hemde.
00 Yorumla
+1 yılArkadaşı yanlış anladınız bence şunu sormak istedi. Bir erkek ne kadar namustan uzak bir geçmiş yaşasa da hayat arkadaşını namuslu ister. Burada bazı erkekler medeni geniş ve modern imajı vermek istemiş ama gerçekten sahici olun. Karınızın daha önce bir erkek tarafından şey edilmesi hiç mi zorunuza gitmez
00 Yorumla
+1 yılCahil cuhela istiyorsun ki, sana ilerde sikinti cikarmasin dimi rahat rahat yonetebil sesi cikmasin ne dersen he desin. Universite okumus kizlar da kollarini acmis seni bekliyordu bu sorun hepimizi derinden yaraladi😞
01 Yorumla
Soran+1 yılÜniversite okuyan koca bir cahilsin git önce ilkokulda zorla gectigin türkçe dersine çalış ahmak geri zekalli anguven soruyu okumaktan haberin yok.
Hem senin gibi üniversiteli cahili ne yapayım
+1 yılAblam son senesinde evlendi o dediğin şey kişiden kişiye değişir her kız aynı değil ki
06 Yorumla
Soran+1 yılYani evliliğe kadar gitti ne güzel. Ya gitmeseydi
- +1 yıl
Gitmesi gitmedi yani
- +1 yıl
Evlendiler 1 yıldan fazla oldu Allah bozmasın iyi anlaşıyorlar
- +1 yıl
Gitmesse gitmez
- +1 yıl
@Tralalalalal iki tarafta anlayışlı olduğu sürece bir de evlilik gibi ciddi niyet içerisindelerse gider hayli hayli gitmezse zaten gitmez
- +1 yıl
Yok kardes ben sana demiyorum soru sahibi ya gitmeseydi demiş ona diyorum
+1 yılNe alaka kız eğitim aldı diye hoppa ve namuslu mu oluyo
07 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu tekrar oku
- +1 yıl
Soruyu anladım bende diyorum ki okuyunca namussuz mu oluyor niye evlenemiyormussun
Soran+1 yılIlk yorumun namuslu mu olmuş
O yüzden dedim
Evet çoğunluğu öyle oluyor görüyoruz ve biliyoruz üniversitelerin halini- +1 yıl
Hiç alakası yok
Soran+1 yılNeden yokmuş görüyorum duyuyorum. Elbette temizleri var ama çoğunluğu iyi değil
- +1 yıl
Ne yani kızlar üniye gitmeyince namuslu mu kesiliyor namussuz olan hep namussuz bunun uniyle hiç bir alakası yok hatta üniye giden bulursan sevinmelisin eğitimli birisini bulduğunu icin
Soran+1 yılTabi ki namuslu kesilmiyor ama lisede üniversite gibi serbest olmadığı için bozulabiliyor. Bnde isterim eğitimli olmasını ama karakteri temiz de olmalı onceligim bu
senin zihniyetinde biri evlenmesin , acil kısırlaştırılman lazım.
82 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibilerle evlenmeye meraklı değilim
- +1 yıl
Hahhaha harikaaa😁😁😁👌
Diğer konusunda 404 cevap paylaştı. iş hayatımın 2.-3. yılı gibi evlenmeyi düşünüyorum ev, düğün vs. derken masraf hep :D karımın muhtemel hayalleri için geç evlenmeyi düşünüyorum
00 YorumlaNe tesadüftür ki 3 kızla çıktım 3 de tıp okuyordu biri beni bırakmadı diğer ikiside ilerde bırakacak cinsten di yani okuyan kızlarla zor
00 Yorumla
+1 yılNiye? Sen her şeyi yapacaksın , ama hayatına hiç bir şeyi bilmeyen birini alacaksın... O insanın seni hangi konuda tatmin etmesini bekliyorsun ki çekilir bir hayatın olsun?
16 Yorumla
Soran+1 yılBeni tanımadan neden konuşuyorsun iftira atiyon
- +1 yıl
Herşeyden kastım biriyle yatakta vakit geçirmek değil güzel kardeşim herkesin aklı seninki gibi niye hep orda? Sen arkadaşlarında yiyip içip gezip tozacaksın. Bu dünyanın bütün güzelliklerinden haberdar olacaksın , ama ailesinin hiç evden çıkartmadığı koruyup kolladığını sandıklarını garip kızları , '' temiz aile çocuğu '' adı verdiğiniz sıfarlara bürünüp kandıracaksınız öyle mi? Yok kardeşim yok , bu ülkede insanlar bölünür , topraklar bölünür , değerler parçalanır anca. Atom falan hikaye.
Soran+1 yılElime kız eli degmedi. Oldu mu şimdi ve hiç kız ortamim olmadı
- +1 yıl
Kardeşim kusura bakmada senin eline biri elini uzatsa havada kaparsık , gelmişsun burda keşişi oynuyorsun. Yapma dur ! gözlerim yaşardı.
Soran+1 yılEgon tavan yapmış senin. Bari kirlisin temiz olana saygı duy ya illa senin gibi mi olalım
- +1 yıl
Kir'den kastın nedir? Kirli olmak göreceli midir? Yaşın tahminimce 18'dir. Eline fırsat geçmemiştir. Gururuna dokunmuştur ve kan kusuyorsundur. Olsundur be :D
+1 yılüniversite okuyan aklı selim bir kızın da bu kafada biriyle işi olmaz zaten merak etme :)
41 Yorumla
Soran+1 yılbiliyor musun Hiç merak etmiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle düşünen çoğunluktaysa biz temizlerde okumayalım o zaman 😂
06 Yorumla
Soran+1 yılÇoğunlukta değildir. Sen oku ve böyle devam et kardeşim
Cevap sahibi+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılYola düzgün devam edebilirim İnşallah 😊
Soran+1 yılTemiz olduğundan eminsem ve guveniyorsam tabiki olur ama sende biliyorsun üniversite halini, o yüzden genel olarak böyle dedim sen üzerine alinma
Soran+1 yılInsAllah devam edersin yolun açık olsun
Cevap sahibi+1 yılAmin inşallah.
- Diğer konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılOkumuş biriyle evlenip de başını yakma o kızcağızın da zaten.
33 Yorumla
Soran+1 yılBenim başımı yakacak biriyle işim olmaz zaten
- +1 yıl
Sen onun başını yakarım diyor
Soran+1 yıl@Tralalalalal anladım ben mahsus öyle dedim. Benim başımı yakacagi için ben onun başını yakmam dedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizin mahalle aralarınızı da biliyoruz konuşturma şimdi
53 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyorsun hergün beni mi izliyon iftiraci edepsizligini böyle iftira atarak temizleyemezsin
Cevap sahibi+1 yılEn azından iğrenç derneklerinize gidip çocuk yaşta istismara uğramadım
Soran+1 yılHala iftiraci edepsizin tekisin. Yav hem kirlisin hem de bana dernekci deyip iftira atiyon sen nasıl biseysin anlamadım. Deveye sormuşlar boynun neden eğri diye deve demiş nerem doğru ki hesabı
NEREN DOĞRU SOYLESENE HERKESİN ÇORAP (SOKUGU) GİBİ :) :):-) :-)
Soran+1 yılYaz bitti okuluna git komiklik yapma
Temiz ama cahilinden bir kiz ayarlayalim sana 😂😂
17 Yorumla
Soran+1 yılKirli ama cirkefinden iyidir
Soran+1 yılKendinden mi biliyorsun
Soran+1 yılSanane sen niye bnmle gereksiz laf çabasına giriyorsun yarana tuz mu basıldı :-) :-)
Soran+1 yılYav He hadi git uyu yemedi mi :-) :-)
+1 yılGuncele bak onyargili yorum yapmayinmis senin yaptigin ne terbiyesizlik.
35 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu iyi oku bn hepsinden bahsetmedim önyargılsn hala
- +1 yıl
Tamam universiteli kizlar da senin teklifini bekliyordu zaten
Soran+1 yılBanane
- +1 yıl
Sen gercek misin ya zaten bu yobaz zihniyetinle kimse kabul etmez seni
Soran+1 yılGeniş mezhepsizini kabul edeceklerse yobaz olup kabul gormememyi tercih ediyorum
Okumaması mı gerekiyor?
18 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bişey demedim.
- +1 yıl
Üniversite okuyan kızla evlilik düşünmem diyorsun. okumayan kız istiyorsun. Okumaması mı gerekiyor deyince öyle bir şey demedim diyorsun. Bu durumda okumaması mı gerek diye sorduğum sorumun altına vereceğin cevap yukarıda yazdıklarınla orantılı olarak evet olmalıydı. Sence de öyle değil mi?
Soran+1 yılMadem doğru anladığın soruyu neden okumamasi mı gerekiyor diye soruyorsun? Soruda ne anladiysan o
Soran+1 yılYanlış anlatmışsin. Keşke hepsi de okusa ama namusunu da korusa diyorum. Yoksa okuyan kadınlardan niye korkayim ki
- +1 yıl
Namus ve okumak kıstas olamaz. Yani sorun yanlış. Kalıplaştırarak sadece okuyan kadınlar diyorsun. Bu cidden ayrımlaştırmanın ve ötekileştirmenin hat safasında bir durum. Sen tahsile bakacağına karakteri ve kişiliğe baksan, en azından bu soruya verilen cevapların 3/2 sinin olumsuz olmadığını görürdün. Çünkü genelde aklın yolu bir oluyor
Soran+1 yılBn evlenmiyorum sen de haklısın
+1 yılÇok saçma bir genelleme yapıyorsun bence
05 Yorumla
Soran+1 yılSence saçma bnce değil
- +1 yıl
Ünide ailesinden ayrılıp herhaltı yiyene var adam akıllı okulunu okuyanda. Çok fazla gençlik dizisi izledim heralde
Soran+1 yılEvet çok saçma gençlik dizisi izlemişsin katılıyorum
- +1 yıl
Izlemissin diyecektim. senin ekranlarda gördüğün gibi değil hersey. Çoğu kişi ailesine mahçup olmamak elinden gelenin en iyisini yapmak için sabah akşam Didinip okulunu bitiriyor sen burda saçma bir genellemeyle onlara çamur atıyorsun. Ailende ya hiç okumuş kız yok ya da okumuş ve be halt olduklarini görmüşsun ondan istemiyosun
Soran+1 yılSen mi anlamiyorsun bn mi anlatamıyorum. Namusuyla çalışanlara sözüm yok. Okumaya değil de gezmeye tozmaya eğlenmeye ve her halti yiyenlere lafım bunlarla mi evleneyim. Ayrıca benim hakkımda atıp tutma
+1 yılne alaka ne kadar saçma bir düşünce !
00 YorumlaÇok azdıysan kadavra bul
00 Yorumlailginc bir düsünce olmus ama katilmiyorum
00 YorumlaYobazlikta son raddesin
11 Yorumla
Soran+1 yılGeniş mezhepsiz olmaktansa yobazligi yeglerim
pf.. kaç yasındasın ya
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErken olur düşünmek için
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılboşver
00 Yorumla Hayır
10 Yorumla
+1 yılHayırlısı :D
00 Yorumla- Diğer konusunda 722 cevap paylaştı.
+1 yılGüldürdün
10 Yorumla Evet
00 Yorumla
+1 yılE ne alaka
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı