Nasil uyaricam bilmiyorum ama bunlari goren yok tek oldugumuzda yapiyor, sevgilisinden ayrildigi zaman mesela agladi bana sarildi sıktırdı cok garipti gidiklamaya calisiyo mesela. Kucukken baya samimmiydik buyuyunce de ayni devam etti ama simdi samimmiyeti artti diyecek birsey de bulamiyorum ama yanlis anlamaya basladim artik sakadan farkli birsey bu
Cevabın nedir?
+1 yılBiraz cek kendini ama davranislarinda birsey degismesin. sadece yanina oturma. yalniz kalma. Kardesi gibu goruyordur ama her ihtimali dusunemk lazim
01 Yorumla
Soran+1 yılYok canim kardesi gibi gormedigi besbelli
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiyeti ortada deyyusun
Bak demedi deme, 3 vakte kadar şey yapmaya kalkar o seni
Acilen sert şekilde uyar, net tavır koy46 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusunn yaa :/ uyardim sakasina diye gecistirdi
Cevap sahibi+1 yılZaten hep şakasına diye başlar.
Şaka ayağına bilerek yapıyor sapık
inan bana
Soran+1 yılBiliyorum canim benim boyle saka mi olur herseyin farkindayim sapik kopek
Cevap sahibi+1 yılNet tavır koy, tersle
Soran+1 yılTesekurler👍
Cevap sahibi+1 yılÖnemli değil canım
Kızgın olduğunu belirterek konuş. Eğer yine vazgeçmezse mesele büyümeden aile büyüklerinle konuşmalısın.
01 Yorumla
Soran+1 yılAile buyuklerine soylersem cok kotu olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapman gereken gifci.com/media/KrFcibRu9wx1nAfO/AJXbrMzS.gif
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam aklimda bulunsun:)
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
26Cevap
O yaşlarda meraklılardır popolara genelde erkek çocukları
11 Yorumla
Soran+1 yıl22 yasinda
Peki o popona vurunca rahatsızlıkmı duyuyosun ya da farklı bir his oluyomu sen genede dikkat et
14 Yorumla
Soran+1 yılYa kuzen sonucta bir goren olsa felan adimiz cikar sacma sapan hareketler. Kizdim bir kere takmadi gecistirdi
Soran+1 yılTamam sagol
Diğer konusunda 604 cevap paylaştı. Artik kocaman kiz oldum de yapma böyle de cocuk degiliz de anlamali bence
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen dur demezsen sonu kötü... Yanlız kalmamaya bak onunla
10 Yorumla
+1 yılYapma de niye derse rahatsız oluyorum de Yani açık bir şekilde ciddi söylemezsen daha zor olur
10 YorumlaAçık açık rahatsiz oldugunu söyle yoksa is daha ileriye gider dikkatli ol
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu bildigin sapkinlik. Bir daha popona vurdugunda sen de donup seyine vur ama ayaginla vur yani tekme at. Elinle dokunma orasina. Sert vur ama biraz ki kati bir sekilde uyardigini anlasin. Bir daha uzerinde tatmin olmaya cesareti kalmasin.
089 Yorumla
Soran+1 yılYok onu yapamam da uyardim bir defa sakasina felan dedi gecistirdi
Cevap sahibi+1 yılUyaridan anlamadigi belli. Zor degil ayagini salla zaten aci krizine girecek.
Soran+1 yılBen oyle yapsam karsilik verir diye aklima geliyor daha kotu olmasin
Cevap sahibi+1 yılHicbir erkek, seyine tekme atan kiza vuramaz. Korkup kivranir sadece. Tekmeyi atip cik odadan ve cikarken sakin bir daha el kol hareketi yapma diyip oyle cik. Bundan sonra cok rahat edeceksin.
Soran+1 yılSey zararli degil mi o ileride sorun felan cikmasin benim yuzumden yoksa yapabilirim
Cevap sahibi+1 yılHicbir risk yok rahatca vurabilirsin tekmeyle asla kisir kalinmaz. Kusursuz bir vurus yaparsan birkac saat calismaz en fazla o da dusuk ihtimal. Her erkek hayati boyunca tekme de yemistir, maclarda cok kez top da carpmistir ki top kadar acitan sey yoktur. Hepimizin seyi saglam merak etme olabildigince guclu vur.
Soran+1 yılTamam bunu yapicam sagol
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, uzun yillar bunun egitimini verdim. Uygulayip da basarili sonuc alamayan, sonucunu halledemeyen ogrencim olmadi. Sen de cok rahat edeceksin vurduktan sonra.
Soran+1 yılİnsallah dedigin gibi oyle olur
Cevap sahibi+1 yılDikkatli vurursan garantili yontemdir. Dogru sekilde ve tam olarak dogru noktaya vur, sakin hedefi sasirma.
Soran+1 yılSert vurucam emin ol😊 yok sasmam
Cevap sahibi+1 yılCok iyi vuracagindan eminim :) ayaginin ustuyle degil parmaklarla vur ve kalcadan guc alarak vur. Sakin pipisine vurma orasi acimaz. Direkt olarak toplara vuracaksin. Cogu kiz pipiye vurunca kivranilir saniyor ama cok acimaz, bacagina falan vurmussun gibi olur. Asagidan yukariya dogru vurursan hedefi tam 12'den vuracaksin. Soylediklerimi iyi ezberle ve simdiden ayagina saglik :)
Soran+1 yılBunu soyledigin iyi oldu bende yanlis yer biliyormusum😳 dedigin gibi yapicam:)
Cevap sahibi+1 yılAman diyim o en genel bilinen yanlistir sakin oraya vurma standart bir aci ceker ve gerekli mesaj yerine ulasmaz :) tum soylediklerimi eksiksiz uygularsan "oha ben bu kadar guclu muydum sunun haline bak" diyip bana tesekkur edeceksin :)
Soran+1 yılSimdiden tesekurler😄 ilk firsatta denicem:) buyuklere soylesem cok kotu olur kendim halletmem gerek
Cevap sahibi+1 yılSakin soyleme olay buyur, birdenbire sen suclu duruma dusersin iftira atiyormus gibi. Dersine iyi calis ve nokta atisi yap sana guveniyorum :) firsatin olursa sonucu soylersin haliya desen yaptim dersin :)
Soran+1 yılTamam yazarim 😊
Cevap sahibi+1 yılKolay gelsin simdiden :)
Soran+1 yılSagol yarin bize gelecekler yine yaklasir sana sonuclari yazarim
Cevap sahibi+1 yılTamamdir burda olcam yarin vurduktan sonra aksama girer anlatirsin. Sakin olursan dunyanin en kolay seyi ve emin ol egleneceksin bile
Soran+1 yılBakalim 😊
Cevap sahibi+1 yılSen kafanda prova yap, yarin iyi haberlerinle gelirsin hadi beklicem hoscakal tekrar ayaklarina saglik :)
Soran+1 yılKivranisini gormek istiyorum😊😊gorsuruuz:))
Cevap sahibi+1 yılO kadar hosuna gidecek ki aliskanlik haline getirip tekrar yapmak istemenden korkuyorum :) yarini atlat da uzun uzun konusuruz zaten. Belki derslerimden ornekler gosteririm ama onceligimiz yarin atacagin tekme :)
Soran+1 yılAnlastik😊😊 yarin gelsin bi:)
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle yarin ilk deneyimini kazan da sonrasinda teknikleri ogretirim kendi denemelerimden gostererek. Tum ogrencilerim her hata yapan erkegi cezalandirmis :D
Soran+1 yılHoca misin? Bana da ogrettt😊
Cevap sahibi+1 yılEvet 8 senedir bu konuda kadinlari egitip dunyanin en guclu ayak ve dizlerine sahip olmalarini sagliyorum. Elbette neden olmasin? Cok iyi birisin belli yani seni kirmam. Ayni sehirdeysek uygulamayla, farkli sehirdeysek videolarim uzerinden anlatarak egitirim :)
Soran+1 yılBikac video izledim yaparim ben bunu incelige gerek yok beceririm😊😊
Cevap sahibi+1 yılTam isabet vurdugun surece her turlu cok aciyacak zaten bunu bil ve rahat ol. Film sahnelerini baz alma o vuruslarin hepsi fake :D
Soran+1 yılHadi ya :D tepkileri ayni oluyodur ama demi😄
Cevap sahibi+1 yılTepkiler dogru evet :D herkes ayni sempatik tepkileri vermez ama cani tatli olan cok bagirir, nadiren aglayan olur ama cani sıkıysa cok komik kivranir :D diz atacaksan diz kapaginla vuracaksin onu da soyliyim. Sakin dizinin ustuyle atma hic acimaz :D
Soran+1 yılAglayan oluyor mu yuh😄 diz mi acitir ayak mi diz daha acitir galiba demi😊
Cevap sahibi+1 yılDiz beni bile kivrandirabilir :D aglayan cok nadir olur ama genelde kiz karsisinda aglamak istemeyecegi icin her erkek tutmaya calisir :D
Soran+1 yılBeni bile derken😄 tamam o zamam dizimi kullanicam😊😊
Cevap sahibi+1 yılBen hocayim maglum her erkekten daha az acir benimki :) dizini kullanmani tavsiye ederim cok daha fazla acitir :)
Soran+1 yılTamam hocam dediginizi yapicamm😊
Cevap sahibi+1 yılHic merak etme cocuk oyuncagi gibi olacak. Sakin diz atacagini belli etme. Son ana kadar hic anlamasin. Erkeklerin dogal refleksi vardie ve o yuzden cogu zaman otomatik egilirler ve diz bosa gider. Vurus anina kadar bunu hissettirme, hamle yapma. Mumkunse omuzlarindan tutup oyle vur ve diz kapaginla, kendini ileri atarak vur. Tum vucudunla ileri dogru git ve kapaginla toplari birlessin. Birden yuz ifadesine bak ve cektigi aciyi gozlerinde gor. O kadar rahatlayacaksin ki resmen desarj olacaksin :)
Soran+1 yılVaaao😄 anladim evet bu ifadeyi gormek icin can atiyorum😄
Cevap sahibi+1 yılSirf o ifadeyi seyretmenin zevkine varmak icin ek ders alan cok ogrencim vardi sen dusun yarin nasil egleneceksin :)
Soran+1 yılYarini sabirsizlikla bekliyorum😄 butun hincimi alicam😊
Cevap sahibi+1 yılEn iyi vurusunu yap. Unutma: omuzdan tut, kalcadan guc al ve diz kapagini yerlestir. Sonrasinda o buyuk bir keyifle olanlari izle :)
Soran+1 yılKalcasindan mi tutucam anlamadim orayi
Cevap sahibi+1 yılHayir omuzlarindan tutacaksin. Kendi kalcandan guc alacaksin yani kalcadan vurmak diye bir laf vardir. Kendini ileri dogru atarak vuracaksin yani dizin adeta ona girip cikacak oyle dusun
Soran+1 yılTamam anlasildi😊😊
Cevap sahibi+1 yıl1-2 kere deneme firsatimiz olsaydi anlardin cok basit hareket ama simdilik anlatmayla hallet. Muhtemelen ayni sehirde degilizdir cunku ilk sefer icin provasiz yapacaksin :)
Soran+1 yılZor olmasagerek:)) yapabilcegimi dusunuyorum😄hangi sehirdesin😊
Cevap sahibi+1 yılİnan cok kolay ama tek sorun ilk kez yapacak olman. Sorun degil ama cok basarili vuracagina eminim :) İstanbul sen?
Soran+1 yılBende İstanbul neresindesin?😊 bende guveniyorum sadece beklicem yarini:)
Cevap sahibi+1 yılAa harika o zaman mutlaka calisiriz desene? :) kartal sen? Yarin cok guzel gun olacak :)
Soran+1 yılFatih 😊 aynen oyle olacak:)
Cevap sahibi+1 yılGecen hafta Fatih'teydim atanacagim kuruma evraklarimi teslim etmek icin :) ogrencilik bitince aile evine dondum mecburen ve calismak icin uygun ev yok. Sende de yoksa parklarda falan caliscaz mecbur eheh :)
Soran+1 yılBende ailemle kaliyorum ki:))
Cevap sahibi+1 yılO zaman mecbur parklarda sahillerde falan caliscaz ama ayaklarin veya coraplarin kirlenirse bana kizmak yok bak? :)
Soran+1 yılTamam soz 😊😊😊☺
Cevap sahibi+1 yılHaha harikasin :) en kotu ihtimalle kirli corap getirirsin yaninda. Ayakkabini cikarirken degisirsin rahatca basarsin onlarla yere eheh :)
Soran+1 yılAyakkabiyla calisamiyor muyuz😄
Cevap sahibi+1 yılCalisiriz da ayakkabiyla teknik calisilmaz yani ayakkabi senin gucun degil dis faktor :D zaman zaman ayakkabiyla da calisiriz ama mumkun oldugunca corapla veya ciplak ayakla vurursan daha iyi gelisirsin :D
Soran+1 yılHaklisin hocam😄😄 elim cok hafiftir ama boyle seylerlen gelisirim galiba:)
Cevap sahibi+1 yılTum gucuyle vurdugunda dahi hissetmedigim ogrencilerimin 1 sene sonra beni tek vurusta yere serdigine sahit oldum. Kendine inanamayacaksin uzun calismalarimizin sonunda :D
Soran+1 yılCiddi misin 😳😳cok iyimis ya😄
Cevap sahibi+1 yılHeralde yani tum arkadaslarimi, onlarin arkadaslarini falan sayisiz kizi bosuna egitmedim yani gelisim seviyenin en zirvesine cikarmadan dersleri bitirmem ve zirveye ulastigini soyledigimde pratigimi kaybetmek istemiyorum dersen yine arada antrenman yapariz ama o zaman kisa surer cunku cok acitacaksin :D
Soran+1 yılSeri katil gibi dolasirim😂😂😂 ya ben vurdugumda hissedilmiyor dedigin gibi😅
Cevap sahibi+1 yılHaha tahmin ediyorum ama guzel bir diz atarsan yarin iyi bir sonuc alacaksin :D daha ilk derste bir seviye atlatcam seni :D
Soran+1 yılBen gelistiririm kendimi insalah😄 cesaret verdin tekme de atamicak miyim yaparim tabi be😄
Cevap sahibi+1 yılEgitime basladigimizda en ust seviyeye kadar cikacaksin ama yarin cok iyi bir diz at yeter kisa vadede :D
Soran+1 yılİnsallah tahmin ettigim gibi olacak😊😊
Cevap sahibi+1 yılTam tahmin ettigimiz gibi olacagini dusunuyorum ben de :) yarini atlat da bundan sonrasi bende zaten merak etme calismalara baslariz ilk firsatta :)
Soran+1 yılGuzel bir sekilde atlatayim da:))
Cevap sahibi+1 yılAynen yarin beklentimizi karsilayacak bir diz at da :)
Soran+1 yılDua et bana😊😊
Cevap sahibi+1 yılEtcem merak etme. Seni en iyi ogrencim yapmayi planliyorum, yarin yuzumu kara cikarma lutfen :)
Soran+1 yılAuyy insallahh yaa😄😄
Cevap sahibi+1 yılHaha yarin beni gururlandirirsan bu hafta baslariz ilk derse :D
Soran+1 yılGorcez😁😁😁
Cevap sahibi+1 yılYarin eglence vakti 😁
Soran+1 yılEveet😄kivranirken gorcee.😄 ama ne kadar sure sonra gecer öç alabilir
Cevap sahibi+1 yıl1 dk ile 1 sat arasinda sureyle zorlanir. 5 dk ile 2 gun arasinda hic agrisi kalmaz ama sen vurup yerde 30 saniye izleyip kac :D
Soran+1 yılTamam hocam:)))
Cevap sahibi+1 yılYarinki sinavi gecersen hafta ici derslere baslariz 😎
Soran+1 yılYarin bir hayirlisiyla gecsin dee😄😄
Soran+1 yılMerak ediyorum neler olacak😄
Cevap sahibi+1 yılCok eglenceli olacak aksam burada bir de beraber gulcez :D
Soran+1 yılAyyy evet😄
Cevap sahibi+1 yılHaha super olcak :D yalniz derslerden once nasil iletisime gecicez ya birimizin gizliden cikip mesaj atmasi lazim? :D
Soran+1 yılSen cik:)
Cevap sahibi+1 yılAl be tamam hadi takip edip mesaj at mesajlarin kapaliysa :)
Soran+1 yılGizlisin,😊
Cevap sahibi+1 yılAhaha pardon unuttum yakala :D
+1 yılfantazi mi yapıyorsun sen? 20 yaşındasın. buraya yazıp sormana bile gerek yok ! Tavrın net olacak.. Şakaymış... Sfz güzel kardeşim
11 Yorumla
Soran+1 yılNe fantaazisi kardes, benim durum belli uyardim takmadi aileye soylesem daha kotu olur karisir ortalik
+1 yılseni oyuna getirmke istiyor pic taciz ediyor resmen
10 Yorumlayasi kac mxlmxlmcslmximzimswimZkamajnxij wdcbubxoa ojac oqknowcdj
012 Yorumla
Soran+1 yıl22 yasinda
Soran+1 yıl20.
Soran+1 yılOha evet cidden
Soran+1 yılBabam yok ama olsa da soyleyemezdim akrabalar karisir hep lafimi ederler
Soran+1 yılGercekten oyle demek cok kolay ama durumun icinde olunca olmuyor hep yuz yuze baktigin insanlar birsey desem ortalik cok kotu karisir
Soran+1 yılBilmiyorum belki de ondan
kardeşin sayılır. fesat düşünmüyordur. fesatlaşma hemen...
06 Yorumla
Soran+1 yılFesatlasmamak pek mumkun degil bu durumda
Soran+1 yılAllah korusuun, uyardim taadi gecistirdi
Soran+1 yılTakmadi
Soran+1 yılCiddi evet. Bilmiyorum ne yapicam
Bırak yapsın sen de yap ona birlikte daha eğlenceli olur :)
05 Yorumla
Soran+1 yılBen karsilik versem durum bambaska seviyeye gecer eminim. Bunu yapmam
Soran+1 yılEvet normal kuzen iliskisi boyle de olmamali zaten farkindayim
Soran+1 yılYok ya boyle hareketler daha da sogutuyor
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen sert bir dille uyar bakalım birde milletin içinde boz bir dha aynı b-oklrı yiyemez. kardeşim şakayla karışık yürüyor haberin olsun.
03 Yorumla
Soran+1 yılHaberim var da bunlari kalabalikta yapmiyor ki tek oldugumuzda yapiyor
- +1 yıl
Bu durumun şimdiden tedbirini almazsan ileride Allah korusun.
Soran+1 yılO kadarina cesaret edebilir mi sanmiyorum ama Allah korusun. Uyardim ki takmadi
Diğer konusunda 14,6b cevap paylaştı. Sana yürüyor açık ve net.
13 Yorumla
Soran+1 yılKoşuyror
Soran+1 yılYok izin vermem uyarimi dikkate alsa bunlar olmazdi
Sertce uyar anlamadiysa ilgilenme yalniz kalma onunla
03 Yorumla
Soran+1 yılUyardim takmadi
Soran+1 yılKalmamaya calisiyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapma rahatsız oluyorum de
11 Yorumla
Soran+1 yılDedim gecistirdi takmadi
Ne yaptığı açık değil mi? Siktiri bas pezevenge
30 Yorumla
+1 yıldevir kötü kolla g*tü
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle
+1 yılErgenlikteyse aranıyodur seni bulmuştur
01 Yorumla
Soran+1 yıl22 yasinda
Gözü dikmiş nee diyim bilemedim
10 YorumlaDikkat et yavastan seni hazirliyor
00 Yorumla
+1 yılkuzenin sana hallenmiş
10 Yorumla
+1 yılYaş?
16 Yorumla
Soran+1 yılBen 20 o 22
- +1 yıl
Ee o yaşlardan sonra biraz mesafe olmalı nekadar kuzen olunursa olsun şeytan dürter ister istemsz
Soran+1 yılEvet buyuduk artik da iste
- +1 yıl
Belli et kız vs
Soran+1 yılKizdim takmadi ki gecistirsi
- +1 yıl
bir şekilde ayarla aç arayı
+1 yılpoposunu gıdıklatacak kuzen aranır :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsarilirken dayiyor sana aletini 😂😃😀😊
06 Yorumla
Soran+1 yılO kadari olmadi
Cevap sahibi+1 yılhadi o anlik heycan ile hissetmediysen 😂😂
Soran+1 yılBilmi
Soran+1 yılBilmiyorum ama gulunecek birsey yok😒
Cevap sahibi+1 yılzevkine bak bosver birileri ne diycek diye yasama sende istiyosan veriver sevinsin cocuk 😂😁
Soran+1 yılOyle sey olmaz asla😠
kuzenin sana ufaktan yürüyor bilgin olsun
014 Yorumla
Soran+1 yılUfaktan mi koşuyor kardeş
Soran+1 yılUçuyor hatta😳
Soran+1 yılO kadarina kalkisacagini dusunmuyorum allah korusun yinede
Soran+1 yılAllah korusun😒
Soran+1 yılHayir ya bir goren olsa neler olur ben soylemeye bile cesaret edemiyorum ki ortalik hep karisir hoslanmiyorum boyle davranmasi daha da soguttuyor ben ona o gozle bakmazken hareketlere bak
Soran+1 yılHoslanmadim diyorumm😡
+1 yılyetişkin bir kız olduğunu söyledin mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet uyardim takmadi
+1 yıluyar sertçe
14 Yorumla
Soran+1 yılUyardimm takmadi ki gecistirdi
- +1 yıl
o zaman senı arzuluyor
Soran+1 yılAcik belli bu
- +1 yıl
evet
+1 yılTaciz ediyor p ic
10 YorumlaNıyetı bellş kanks
10 Yorumlailginc qweweq
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEliyle vuruyo dmi?😁
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet ayagiyla vurdugu da oldu
- +1 yıl
Bildiğin fantezi yapıyor kuzenin uyar bence
Soran+1 yılUyardim ki takmadi gecistirdi
- +1 yıl
Sende onun toplara vur 😂😂
Soran+1 yılEvet biri daha yazdi yapicam ama bunu
- +1 yıl
Sonu pek iyiye gitmiyo ama hadi bakalım 😂😂
Soran+1 yılBilmiyorum nasil olacak cani yancak ama hak etto