Boyunuz kac ve en kisa kiz arkadasinizin boyu kacdi:)))) bir analiz yspcam:)))
Uzun boylu mu kisa minyon tipli mi;))) ?
Boyunuz kac ve en kisa kiz arkadasinizin boyu kacdi:)))) bir analiz yspcam:)))

Ben 1.88 boyunda birisiyim.. Minyon tipli bayanları severim sadece.. yatakta harika oluyorlar.. ve bir yaz aşkım vardı 1.53 boyunda.. hâlâ aklımdan çıkmıyor bildiğin sindi bebekti.. o ince bel tutarak kalça dolgun dudaklar dik gögusler.. her pozisyonda seks yapardık.. offff
Bana bir farklı geliyor minyon tipli kızlar. İlgimi çekiyor ama neden bilmiyorum ama minyon dediğimde hobbit kadar olmucak yani biraz daha uzun olucak :D
Boyin kac:))
Ayy ya bosuna yakistirmiyo boyumuzu sizlerin yanina:))) meger bizimki takintiymia
Uzun Boyluya uzun boyu yakışır, kısa boyluya minyonluk. Herkes ayrı ayrı güzeldir
Sitenin erkeklerine hepsi +190.. nasilim diye soran hobbit ergenler kim o zaman
:)))))))
Cevap
61Cevap
şaka maka bir yana 1.92 yim kısa boylu baya kısa boylu ama tatlı bir sevgili istiyorum nasıl bir iştir bu delimiyim lan ben?
1.92 ook:(((
yemekte kimyon kızda minyon uzun kız sevmem kız dediğin minyon tatlı olur uzunlar çok itici erkeklerin çoğu minyon sever
Boyun kac peki
178
:))))) yaaaaa cok hoduma gitti
niye şaşırdın ki bu bilindik gerçek kız dediğin minyon olur tatlı olur. Uzun boylu büyük ayaklı kızlar ıy berbat kızda boy 158 160 olacak
Uuum boyli erkeklerin bunu soylmsi ok guzll ya:))
bunu söylemekten utanıyorum 1.55 ti boyum 190 allah kimseye orantısız sevgili nasip etmesin
:)))))) yolda zor oluyo dimi:))
81 boyum var ama mınyon severım de zaten 70 den fazla kız bana gore fazla uzun olur ve ayakları buyuk olmasın
kısa erkek kısa kızı , uzun erkek uzun kızı düşünür zaten. o yüzden sıkıntı yok bence ortada. en kısa sevgilimin boyu 0 cm :P
Şahsen ben benden uzun istemem. Böyle boynuna, beline sarılabileceğin bir seviyede olmalı.
1.74 o da 1.65 falan
185 boyum var. 155 di sanırım en kısa olan resimdekinden biraz daha kısa yani :)
Ayyyy cok guzel ya:))))
Tabi şimdi ayrıyız ama seviyosan eğer boyu fazla takma.
Her zaman şahsi isteğim kısa minyon kızdır bir söz bile vardır bunlailgili öprenmek istersen yszarım
kısa minyon olsun yanıma sığsın minnacık vücudu olsun kollarımla sarayın onu :)
"Sarayım"
Kız dediğin kısa olacak sarıldığı zaman kalbinin sesini dinleyebilecek
Minyonlara bayılıyom. Böyle yüzleri tombik tombik oluyo çok güzel. Ama böyle 1.65 falan olanlara. Daha kısası cık. Zaten 1.85 ben varım
Benim boy. takintim var kendimde boyum 1.85 kisa boylu kadinlar bencil olmaz yaninda daha ozguvenli olurum kisa boylu. kizlar onun icin 1.55 boy ideal :)
Abowww:)))) sana ölírum ya:)))
Tesekkurler boyunuz kac
1.58 :(
Uzulme ya bence cok iyi bende kisa hissediyorum kendimi 1.90 olmak filan isterdim cok ben bazen 1.90 kiz goruyorum tribe giriyorum ne bileyim 1.80 olsa 190+ ister filan cekilmez en iyisi 1.50-1.60 boy kiz olucak sadik olurlar overler deger verirler benim annemde 1.62 filan :) belli mi olur koca koca cocuklarin olur
O yuzren uzin bpylu kocam olsunn isterim:)))
Benim babamda 1.64 sjsjsj
Minyon kız iyidir en kisa kız arkadaşım 1.70 ti :-D
Hayin:)))) vicsnnsizc cvp bu
kısa minyon kız ile sevgili olmak isterim beni öpmek için parmak uçlarına kalksın yüksek yerler arasın isterim.
Ben 179 um ocak ayinda tanistkgim kiz 153 tu mutlu bir arkadaslikti
Ayyyyyyy:))))) seni cok seviyom ya.:))) teselli oldun vana
Mutluluklar
benim boyum 197 kaderimde karsima kac boyunda biri cikar bilemedigm icinde ayirt etme benim icin kalbinin boyu önem tasir
1.88 boyundayım bugüne kadar kısa kadınlar he daha çok ilgimi çekti ve kısalarla daha çok sevgili oldum.
AYY sizin bu dùsuncenize ölùrum ben ya
Benim için boyun bir önemi yok. Yani fark etmez. Önemli olan sevmek ve sevilmek değil mi?
Kadinda boyun o kadar sorun oldugunu dusunmuyorum 1.50ye 1.90 olmadigi sürece
fiziksel özellliğin ne önemi var ahlakın kalbin kısa olmasın gerisi fasa fiso ;)
Erkeğin boyuna göre degsir ben 186 yim 150. Lik kiz istemem yani
:( :( ya kiz cok guzel ve cekiciyse ve arsyi biraz topukluyla kapatirsa
1.60 dan 2 cm kisa :(:(
Topkluyla 1.70 oluyom ama :)))
:)))
Tam adamına denk geldi soru.
2.08 olaraktan bunu pas geçmeyi yeğeliyorum.
Seni oldurmek istiyom:)))
Merdivene ne dersin? :)
Boyum 1.81 en kısa kız arkadaşım 1.70'di en uzun 1.78, uzun tercih ederim çünkü uzun bacaklar hoşuma gider ama aşk bu belli olmaz.
Ben uzunum bilemem
Seni kiniyoruz:))))
0ben de artiladim:))) orantiladik:)) kesin kisadir
193 um hicbi zaman boyu sorun etmedim
En kisa kiz arkadasn kacdi
163 falan sanırım
uzun kızlar çok ıtıcı ya
kisayim ama..160 bacak boylu olan kizlar gordum isvecde hecde itici degil Aksine ole seksilerki hani bir soylenti vardi minyon esmer kiz seviliyor diye kuzeyde.. o tamamen yalanmis. Nereye gitseler gitsinler uzun sac dolgun vucut hatlari sutun bacaklar. ve guzel bir yuz ve kalp her zaman bizden cooooooook ondeler ama dogrusu hic onemsemiyorum onemli olan kalp.. kalp atacak haci iyi kalpli olcak insan:) Ama dogru budur yani sadece onlara saygi duyuyorum guzel at gibi bir cizik hersey degildir di mi? :) Allah onlara comert davranmis 😂☺
Ya cok tatli ama o :(
Kuzu uzun olsak daha tatli olur:))
Kısa ve minyon tercihim.
Boyum 1.95 tabikiside minyon
kesinlikle minyon yerim onu
sen 1.65 bir erkeği kabul eder misin?
194 cm boyu olan biri bunu nasıl cevaplasın :)
benım 1.79 kısa olması tercihimdir.
1.55 iyidir. Minyon candır.
At olsun , benim olsun
Balık etli vurdun mu ses çıkarsın
Kısa kızları daha çok seviyorum ya
Uzun baya uzun olsun yaa😂
çok kısada olmasın cok uzunda olmasın
Orta boy kiz iyidir 165 civari
178 im
Ohaaaa:)))), kizim kiniyorum seni:)))
✌😂
170 im 165 yeter
Orta boylu :)
Ben 1.80 sevgililerin hep 1.55-1.60 arası oldu.
Meme olsunda
:))))))
kısa boylu minyon..
Farketmez
Uzun.
gönüller bir olsun
1.70 iyi
Minyon :)
uzun boylu kızzzzz
Kısa boylu 👍
Tabiki minyon
Uzun olsa iyi sanki
Ikiside
Uzun boylu
uzun
Uzun boylu
Uzun boylu 165
7 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar