İstanbul ulda yaşıyorum , arkadas çevrem hep modern Türkler. ama sorduklarında muğlaluyım filan. Diyorum. kürdüm ve adıyamanlıyım demiyorum çok utanıyorum bu durumdan. çünkü biz Kürtler deyince aşiret namus davası cok cocuk yapma , kültürsüzlük akla geliyor maalesef :( :(
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yıladıyamanlımısn neden utanıyorsun ki bende adıyamanlıyım gerçi mersinde doğdum annem osmaniyeli babama adıyamanlı ama nedeğişirki bakış acılarını değşitrmessin insanalrın korkma utanma asla bu ülkenin taşında toprağında hereksin emeği var bazı hiç bir topluma dine sığmayan serfsi*** ler yuznden utanmana gerek yok seni aşağılayanlada zaten işin olamaz kendi benlğinle hür ol gurur duy
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl:D Haklısın ben olsam bende öyle hissederdim kendimi
Şey bide berdel davalarını atlamışsın. Ölen kardeşinin karısıyla evlenme olayıda var sizde -_-
https://i.hizliresim.com/kvpklJ.gif20 Yorumla
+1 yılKardesim benim Bunda Utanilacak ne varki yahu bundan Gurur duymalisin KÜRT TÜRK Kardestir göster onlara Kürtlerin nasil insan olduklarini ya kandirma onlari hem begenmesseler de bosver gitsin o zaman onlar için degmezmis zaten ✌✌✌👍👍😊
12 Yorumla- +1 yıl
bravoo
- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılUtanmakta haklısın. Ben senin yerinde olsam insan içine çıkamazdım.
47 Yorumla
Soran+1 yıl:( :(
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlama, seni suçlamıyorum. Ama insan ne yazık ki ırkını seçemiyor. Kürtler de kötü bir ırk, bu herkesin bildiği bir gerçek. Kürt olduğunu mümkün olduğunca gizlemekten başka yapabileceğin bir şey aklıma gelmiyor.
- +1 yıl
@gorüş sahibi sen nasil bir zihniyettesin allah askina ne demek kurtse vur gitsin insan dusmani degiller sonucta arkadaslik kurmaya calisan biri sonucta anlasabiliyorki aralarinda.
Cevap sahibi+1 yıl35 yıldır askere kurşun sıkan, daha birkaç ay önce ülkenin başkentinde canlı bomba patlatan ırk insan düşmanı değil demek :D :D Kürt ayrı bunlar ayrı diye gelmeyin bana, bunları yapan bildiğin kürt işte, kürtlerin normal davranışları böyle zaten.
Binlerce yıldır bırak devleti, daha 1 beylik bile kuramamış, 10 yaşındaki kızını 2-3 inek karşılığı 60 yaşındaki ağaya satan, eşşeklere özel bir ilgisi olan, kardeşinin karısı ölünce onunla evlenen, eğlence anlayışı düğünlerde silah sıkmak olan, pis işlerle parayı bulan, parayı bulunca mafya olan, evrim basamaklarında geride kalmış bir halktan söz ediyoruz bu arada.
Cevap sahibi+1 yıl@Sanalkahraman41 hayatımda bu kadar kötü bir Türkçe görmedim :D O kadar bozuk cümle kurmuşsun ki ne demek istediğini zerre anlamadım.
- +1 yıl
Yanlis dusunuyorsun gorus sahibi. Sorsam baris ve mutluluk milliyetcisi oldugunu iddia edersin ancak kurt baska pkk baska. Pkk ise sevabina sikarsin kafasina ister kurt olsun ister baska milletten olsun. Ama insan ise ayri bir konu. Kulturunu elestir ama kisileri genelleyemezsin. Genelide kisisellestiremezsin. Yaziya gelince telden bu kadar oluyor. Anlayis meselesi kusur arayan bulur
- +1 yıl
herkes dediğiniz kimler bunlar? kimler tarafınfan kötü bir ırk? senin gibi sadece öyle düşünüyor.. dünya tanıyor ve saygı duyuyor açta araştır
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
76Cevap
Neden utaniyorsunki? Ben kürt degilim ama kürtce türküler dinliyorum bangir bangir arabada falan .. diyarbakirli oldugum icinde insanlarin direk ne düsüncegini bildigim halde hemde😂 bence salla ve acik acik söyle. Banada mesela bazen gelip diyorlsr sen ne kadar modern konusuyorsun diyarbakirli gibi deglsn falan eee önyargili olmamak lazim tabo diyorum susuyorlar;)
13 Yorumla- +1 yıl
bravo hemşoma
- +1 yıl
@Tüpümdegilsin sagolasin kardas😄
- +1 yıl
Follow you Kardasss
Utanması gereken sen değil böyle düşünenlerken utanıyorsan aslını inkar ediyorsan ben bir Kürt olarak senden utanıyorum. Biz neysek oyuz. 7 kardeşiz mesela. Babamda Diyarbakırlı. Ama hiçbir zaman bana farklı gözle bakmadılar kürt olsun türk olsun. Senin arkadaşının gözünde değerin değişmemeli
21 Yorumla- +1 yıl
bravo hemşerime
Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Valla babamın mesleği gereği ve kendi mesleğim gereği kürtlerin ne kadar cahil ve iğrenç olduklarını defalarca görmüş oluyorum. Lakin aralarından 3-5 düzgün çıkmıyor değil. Samimi olduğum kürt arkadaşlarım var. Kaldı ki eşimin asla kürt olmasını istemem...
40 YorumlaBen kürt değilim, malatyaliyim, geçen sene tanışma aşamasında olduğum bir Edirneli kız sizin orda çok eşlilik var mı demişti, konu Kürtlük değilde biraz bilgisizlikten kaynaklanıyor, doğuya bakis ile ilgili, canını sıkma sen, kimseye de bişey ispat etmek zorunda değilsin:)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKurunun yaninda yaşta yanar.. Kürt olmandan utanma ama söylememen mantikli bisey istesekte istemesekte bizim icimize islenen bir sey bu :( Tipki 1950 lerde ne kadar issiz ipsiz sapsiz varsa Almanya ya isci olarak gitmeleri ve oradaki Almanlarin Turkleri ipsiz sapsiz 2. Sinif vatandas olarak gormesi gibi.
20 Yorumla
+1 yılişte en büyük sıkıntı bu..
sen ve senin gibiler, örnek olmalısınız..
kültürünüzle seviyenizle vatan sevginizle kürtlerin kötü insanlar olmadığını göstermelisiniz..
çünkü gerçek kürtler hiçbir zaman kötü insanlar olmamıştır..50 Yorumla:D kızım iyi misin benim gibi ırkınla şeref duy Zazayım <3 azda egoist ol çekilin hoşt de çevrene biraz kendine güven yeterli
37 Yorumla
Soran+1 yılAma Zaza ile kürt farklı biraz
- +1 yıl
Bak bukıza kulak ver
Soran+1 yılModa etilerde yaşıyorum adıyamanlıyım demek medeniyetsizkik gibi geliyor bana
- +1 yıl
Nerde yaşarsan yaşa ırkını inkar eden bizden değildir demiş hz Muhammed ayrıca adıyamanlılar çok dindarlar seni bilemem
+1 yılinsan kendinden atasından utanır mı hiç herkes ne desede sen kendini seveceksin atana da sahip çıkacaksın hangi ırk mükemmel ki senin ırkında mükemmel olsun türkiyede boş konuşan insan sayısı baya fazla her denileni kafaya takmıcaksın
00 Yorumla
+1 yılKürtler kültürsüz değil. Yemek kültürü, dans kültürü (halaylar) kıyafet kültürü aile adap kültürü var siz kürtlerde ve soyundan asla utanma
81 Yorumla- +1 yıl
bravo
seni anlıyorum ben olsam bende utanırdım çünkü normal şeyler yaşanmıyor. Güneydoğuda insan olmayan insan görünümlü yaratıklar yüzünden huzur kalmamış. Tertemiz kürtlerde var genelleme istemem ama çoğunluk öyle.
00 Yorumlapkk yi desteklemedigin sürece kardeşimizsiniz bunuda her yerde acik acik belirt utanilacak biseyde yok zamanla bizlere ayak uydurursun türk arkadas edinmeye caliş bol bol hemen uyum gösterirsin bir sürü kürt arkadasim var uyumluyuz
10 Yorumla
+1 yılKültürsüz? Emin misin? Bir kürt nobel kazanmadı mı? :)
Yalan söyleme bence doğruları söyle kimse seni yadırgamaz, ayırtmaz sonuçta insansın.12 Yorumla- +1 yıl
Sancar bey kürt değil. Kendisi "Gençlik uçuyor"adlı programda da türk olduğunu söyledi
Soran+1 yılO Türk milliyetçisi aziz Sancar nasıl kürt oluyor ülkücü adam
- Diğer konusunda 905 cevap paylaştı.
+1 yılBence yanlis dusunuyorsun. Kim oldugunu saklamayarak kürtler hakkindaki önyargiyi kır.
32 Yorumla
Soran+1 yılSende kürt müsün
- +1 yıl
Hayir ben Türk üm.
kimliksiz filmi aklıma geldi, güzel bir filmdi, ha öyle ha böyle olmaz ki, mesele kürtlüğünde değil, bu milletle bir beraber misin, vatanını seviyor musun, utanılacak birşey yok
10 Yorumla
+1 yılAslında uzun yıllar doguya olan ön yargının sebebi bu
yöneticilerin yeterince ilgi göstermemesinden kaynaklanıyor bu durum20 Yorumla
+1 yılNiye utanıyorsun ki ve onları senden üstün kılan şey nedir? Sen de diğer insanlar gibisin ve su ırk ayrımcılığı insanı bir yerden sonra gerçekten sıkıyor. Insanı bu kadar ayrımcılık yapmaları felan. Sanki kendi ellerine de bir şey geçiyor...
00 Yorumlaeğer samimi olarak kürtlerin yaptığı hataları kabul etmiyor sevmiyorsan Türksündür benim gözümde hdp ye oy vermiyorsan içten içe desteklemiyorsan farkın yok eğer onlardansan daha çok utan..
00 Yorumla
+1 yılSacmalama. Bende kurt kiziyim :) ama utanmiyorum. Cunku kotu insan degilim. Bu nereli oldugunla ilgili degil. Karakter meselesi. Cevren seni sevmeyecekse hic konusma daha iyi derim. Seni seven boyle sevsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöyle ters düşüncelere girme kendini kandırma seni kabullenen kabullenir olduğun gibi gerek arkadaşlık ortamında ayrım gayrım yapıyorlarsa uzak dur onlar öyle diye seninde öyle olman gerekmiyor da her yerin iyisi de var kötüsü de doğanın kanunu bu sadece doğulular biraz daha kıdemli böyle şeylerde
00 Yorumla
+1 yılYapma ilerde arkadaşın olmaz yalan en büyük ihanettir
30 Yorumla
+1 yılKimse ulusunu, kimliğini inkar etmek zorunda değildir. hele ki bir insan kimliğinden, ulusundan, ırkından, ailesinden utanıyorsa tam anlamıyla rezildir.
Ben senden utanıyorum.21 Yorumla- +1 yıl
bravo
Bence aslını inkâr etme. Bu utanılacak birşey değil.
Önemli olan senin kafa yapın ve dünya görüşün. ;)10 Yorumla- Diğer konusunda 951 cevap paylaştı.
+1 yılBende turkum ama bence utanilacak birsey degil takma kafana yoksa bu defa cevrendekiler aslini ogrenirse kurtler yalanci diye bir izlenim olusturmus olursun... Ustunluk diye birsey yok caliskanlik diye birsey var.
00 Yorumla
+1 yılSAÇ MA LA MA diyeceğim ama iğrenç bir ülkedeyiz, ben olsam bağıra bağıra söylerdim... Öyle sürekli dile getirmene gerek yok tabi. Sorduklarında söylemelisin bence.
00 Yorumla
+1 yılKürtlük türklük üstünlük değildir. Sadece basit beyinler böyle düşünür. İnsanlar iyi ve kötü diye ayrılır. Bu kadar basit
00 Yorumla
+1 yılUtanılacak bir şey mi bu?
Ben Türk'üm. Bundan gurur duyuyorum.
Sende Kürt'sün bundan gurur duy.
Soyundan utanma.
Tamam doğudakiler vs ne halt olduğu belli (İyileri tenzih ediyorum.) ama onlar ermeni israfı.00 Yorumla
+1 yılBende Türküm ama senin düşündüğün şey çok saçma. ben hiç bir kimseyi öyle görmem asla. özünü saklama bence kötü bir şey yapmıyorsun.
10 YorumlaDoğuda doğmak suç olsaydı en büyük suçlu güneş olurdu hewal keke kırman çine kuzu başi ez tırrım hırrım kere kuri keri kuzman başi ananızın a. mi kürtçem bitti :SS
00 YorumlaDoğru Kürtlerde cahil adetler var ama önemli olan onların da insan olduğu gerçeğidir. Yunus Emre'nin dediği gibi yaratılanı hoş görürüm yaratandan ötürü. (Ben Türk'üm)
00 YorumlaHdpkk yüzünden her kurde potansiyel pkklı gozuyle bakiliyor. Sen kendini biliyorsan irkindan utanma.
20 Yorumlautanmana gerek yok, insan olman önemli. teröre karşı tepkini koy yeter
00 Yorumla
+1 yılyapıcak bir şey yok. Kendinden sorumlusun kendini geliştir ve senin öyle olmadığını göster.
00 YorumlaTersten oku r ile ü nün yerini değiştir bak sen de artık bir Türksün
00 YorumlaHdp ye oy vermedikce her Kürt kardeşimdir. Utanmana gerek yok ayrıca zırvalamıssın sende iyicene
00 Yorumla- Diğer konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılKürt olmak neyse de ülkede olanlar göz önüne alındığında önyargıyla bakılması normal. Ama önemli olan insanlık utanma
00 Yorumla
+1 yılsaçmalama gururla söyle kürt türk farketmez ilk önce insanlık önemli ve utanma açık açık söyle herkese
11 Yorumla- +1 yıl
sana da helal kız
+1 yılGenelleme yanlış, ben de kürdüm. Ama kimseye önyargı ile yaklaşmadım, yaklaşmam.
13 Yorumla
Soran+1 yılKürt oldugumı söylediğinde ne tepki veriyorlar
- +1 yıl
her hebi
- +1 yıl
Şaşırıyorlar, senin gibileri varmıymış gibisinden
+1 yılAslında öyle olmadığını görseler ön yargılarıda yıkmış olursun olduğun gibi olmaya özen göster derim bence.. Çünkü önce herkes İNSANDIR.
00 Yorumla
+1 yılAdiyamalilar güzel insanlardır hicbir olayda çıkmaz oralarda . kurdu kötüleyen kötü göstermeye çalışan pkk dır. senin bir suçun yok. Ayrıca ist nin neresi densin.
00 Yorumla
+1 yılne saçmalıyon sen yaa çok çocuk yapma sende o zaman kalkıpta tüm bir ırkı silemezsin çamur atamazsın sen görgüsüzsün kültürsüz medeniyetsizsin o ayrı bir konu
00 YorumlaDiğer konusunda 699 cevap paylaştı. Aslını inkar etme ben de sevmiyorum ama kürdüz işte uyduruk bir millet gibi ama herşeyden önce Türk üm bu bayrağın altında yaşıyorum ve ona ÖLÜRÜM
22 Yorumla
Soran+1 yılKürtlükten sende utanıyorsun benim gibi bak
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılırkından da senden utanıyordur muhtemelen. kokenlerını degıstıremezsın ama sen degısebılırsın
10 Yorumla Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. yanlışa yanlış demek mesele; aslını inkaretmek değil!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok be ne alakası var , zaten kürtsün diye ön yargıyla yaklaşan oluyorsa bence ilk önce onlar utansın.
00 YorumlaNe alaka kultur farkliligi var sadece kultursuz degil kurtler bu insanin yetistirme tarziyla alakali birsey
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizde senin gibi aslini saklayan insanlardan utaniyoruz...
Aslini inkar eden bizden değildir...(hz. Muhammed s. a. v)30 YorumlaDiğer konusunda 580 cevap paylaştı. yoo ben severim kürtleri. Amerikadaki meksikalılar gibi.. yirim
00 Yorumla
+1 yılSaçmalama. Kendinden neden utanasin sen söyle laf atan varsa onlar utansin
00 Yorumla
+1 yılPkkyi teror orgutu olara kabul eden her kurt bizdendir
00 Yorumla
+1 yılSen ve senin gibiler yüzünden çekiyoruz ne çekiyorsak.
00 YorumlaDiğer konusunda 848 cevap paylaştı. hayır yemek yapmayı bilen namuslu gelenek göreneklerine bağlı kürt kızları aklımıza geliyor valla.
00 YorumlaAbi öyle cahillik mi kaldı allasen ya saçmalama.. Neyse 18 19 yaşından sonra öğrenirsin neyin ne olduğunu.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu konuda çok haklısın... özellikle kavgacı toplum yapısı olduğundan dolayı hıc anlaşamıyorum kürtlerle.. ama iyilerinide tanıdım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVay be demel bizi kandırdın. Muğla diye diye. Bölümün ne senin ve adın ne? Kesin buldum seni.
04 Yorumla
Soran+1 yılYaaaa :( :(
Cevap sahibi+1 yılBizimkiler bunu öğrenirse kötü olacak maalesef. Bizi kandırdın sen!
Soran+1 yılSen kimsin
Cevap sahibi+1 yılDuruma göre değişir.
Diğer konusunda 528 cevap paylaştı. Neden böyle düşünüyorsunuz. Herkes eşit değil mi bu ülkede...
10 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ne alaka bn de küstüm İstanbul dayım gurur duyuyorum sorun yok
00 Yorumla
+1 yılinsanın insana saygısı olmalı. kürt türk ne farkeder, Hepimiz Türküz, Osmanlının soylarıyız
00 YorumlaDiğer konusunda 314 cevap paylaştı. Hicbir milletin diğerinden üstünlüğü yoktur. Üstünlük takva ile olur. Sakin utanma geldiğin yerden
00 Yorumla- Diğer konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılneden korkuyorsun ki sen doğru olanı yap baktin olmuyor ayrıl yanlarından
00 Yorumla bence hiç bir zaman aslını inkar etmemelisin zaten dürüst iyi birisen sorun olmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (47)
Devamını Gör(92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem