Ben çok geniş diye komples yapıyorum alnimda çizgiler var o ne

Sacini arkaya yatirma, sivilce icinse yagli sekerli seyler yeme kremler falan var. onlari kullan. sen kendinde boyle seyleri takinti yapma.
Yaaa bunlarimi takiyosun sivilcenden eser kalmicak emin ol alin genisligiyle zamanla degiscek kafani takma takarsan kotu olur
Değil ama takıntı haline getirdiysen perçem kahkül gibi yüzüne uygun modeller kestirebilirsin. Sivilceler içinse koş cildiyeye
Bence geniş alın daha güzel. Seninkinin genişliği de gayet iyi. Abartılacak kadar sivilceli de değilsin.
Cevap
21Cevap
Doktora görün geçer hepsi merak etme. Ayrıca pek çok güzel kadının alnı geniştir. Çok dert etme.
@beyaztenhatunu
Kalbim çok kırılıyor 😢herkes bir kahkulu kaldır diyor kahkul kullanıyorum kaldırmak istemiyorum zorla actiriyorlar alay ediyorlar komples yaptım
Aç ama kahkulunu ve umursama gülsünler ben lisede çok çirkin bulunurdum Şu an benim peşimde koşuyor beni aşağılayanlar. İnan bana. Kahkülünü aç sivilcelerini arttırma.
normal sorun etmeyin dar arinli cok itici oluyo dökülme olmadigi sürece iyi resimde kötü cikmis yagli sivilceli gibi cikmis okadar yakinda cekmissinki maske filan uygulayin ergensiniz daha gecer bu arada gözlerinizde cok iri bu yüzden uyumlu yani arninizla, sanslisiniz kahkül yapma gibi sansiniz var ne güzel iste yapin, kardesim iciniz güzel olsunda disiniz saten güzel olur, sizi seven böyle sevsin bunlar sorun edilcek birsey değil bence normal yani, seni kiskananlar öyle ucuzca seyler yapmis olabilir, ben mesela birini sevicek olsam öyle karektersiz alayci bir kizi asla tercih etmem cünkü bana ters, benim icin önce ic güzelligi gelir, sana söyle cok uzun deilde hafifinden kisa bir percem yakisabilir sorun etmeyin cocukmusun ya böyle sacma seyleri takiliyorsunuz siz :)
Gayet normal duruyor bence sivilceler için de fondöten sürersen kolaylıkla kaparsın
Yuh korktum gece gece gözü de baykuş gibi açmış 😳😳
normal ya sac stılı ıle ayar verebılırsınız bıraz bakım yap cıldıne
Normal alnın. Sivilceler de zamanla geçer, olmadı cildiyeye gidip ilaç alabilirsin.
böyle abartarak gostermissinki korktum söyle bir normal halini cek belki sivilce sana yakısıyor
Berbat görünüyor.
Cildiyeye filan uğra
@mardia
Kahkulle saklıyorum üzüntüden böyle oluyor
@mardia
Yanlışlıkla oldu😢
Bu neyin kafasi gece gece
sivilceli ama çok geniş değil
takma sadece makyaj yok diğerleride böyle
bu nasıl bir fotoğraftır arkadaş
O nasil foto. Acilirken korktum lan
@Hakan098