Kadınların sık kullandığı bir marka olan Gratis birçok marka gibi kendi kartını çıkartarak sürekli kendilerini tercih eden kişilere belli avantajlar sağlıyor. Aslında kart sistemi sadece Gratis değil birçok mağazada bulunuyor. Bu kartlarda toplanan puanlar sayesinde birçok sürprize ve indirime sahip olunabiliyor.
gratis kart
Gratis kart başvurusu nasıl yapılır?
Gratis kart çıkarmanın birden fazla seçeneği var.
Gratis’in kendi sitesinden başvuru yaparak Gratis kart sahibi olunabilir. Bu linkten siteye giderek kart başvurusunda bulunabilirsiniz.
Telefonunuzun mesaj bölümünden “GRATİS KART” yazarak “7889” numarasına SMS ile başvurunuzu tamamlayıp Gratis Kart sahibi olunabilir.
Size en yakın Gratis mağazasına gidip kasadaki kişiye Gratis kart istediğinizi söylediğinizde sizi gerekli işlemlere yönlendirdikten sonra kartı teslim edecektir.
Gratis Kart ne gibi avantajları var?
Gratis Kart sahiplerine özel olan indirimler
Kart sahiplerine özel 1 alana 1 bedava gibi kampanyalar
Gratis kart ile toplanan puanların diğer alışverişlerde TL olarak harcanması
Mail veya SMS gibi iletişim araçlarından indirim haberlerinin verilmesi
Avantajlar ve hediye çeklerinin verilmesi
Bunlar gibi birçok avantajı var yani eğer Gratis mağazalarından sık alışveriş yapan biriyseniz Gratis Kart çok işinize yarayacaktır.
Gratis kartımı kaybettim ne yapmalıyım?
Gratis kartı kaybetme durumu eğer içinde puanınız biriktiyse oldukça sıkıntılı bir durum. İçinde puan olmayan birisi hemen gidip yenisini çıkartıp onu kullanabilir ama eski kartında yüksek puanlar bulunan birisi haliyle puanlarından olmak istemeyecektir. Burada yapılabilecek iki şey vardır.
İlk olarak Gratis mağazasına giderek orada bulunan görevli kişilerden bir tanesine durumu anlatıp eski kartınızda olan puanları yeni bir karta aktarmalarını isteyebilirsiniz.
0850 210 69 00 numarasından Gratis müşteri hizmetlerini arayarak eski kartta bulunan puanların yeni bir karta aktarılmasını isteyebilirsiniz.
Müşteri memnuniyetinin bozulmaması amacıyla puanlarını yeni kartına işleyeceklerdir. Puanlarının boşa gitmesi gibi bir durum olmayacaktır.
Ya hayır öyle değil mesela ben geçen gittim bayram indirimi vardı benden önce birinin kartı olmadığı için 80 tl ödedi kartı olsaydı 72 tl ödeyecekti karta özel indirim yapıyorlar yani birde
En İyi Cevaplar