Bence cok tatlilar. Hepsini cok seviyorum. Türk Erkekleri gibi degiller. Hmm
Evet haklisin
Ingiliz erkekleri yakisikli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

ben iskandinav erkeği diyorum
lostinstockholm.com/.../alexander-skarsgard-5.jpg
www.countrydetail.com/.../sweden-men.jpg
onlari yarin sorcam. her aksam bir irk sorucam. erkekleri delirticem 😂😂
Christian bale❤
aynennnnnnn eig secicem senii
şu türk erkeklerinin yorumlarını okuyunca görüyorum ki türk erkekleri eziğinönde gideni özgüvensiz
s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...91601ebe9b.jpg
ben hala begeniyorum. oyshhh
yalnız bu herifin iq çok yüksekmiş. saygı duyuyorum bir yandan :)
ama ingiliz çemçük ağızlılığı diye de bir gerçek var
Cevap
52Cevap
Anket şıkların mükemmelmiş gerçekten 😄Böyle anketlere gıcık oluyorum😄Bunlar yakışıklı değil yakışıklı olanlarını koyarsak işaretlerin anketi😂😂
Gerçekten pek bir tatlılar ve de çok kibarlar, eee asil millet.
Haklarını yemeyelim şimdi. Genel olarak yakışıklı bir millet.
yalnız ünlü olmayıp yakışıklı göstersen okeyim biz neden rus diyoruz çünkü ünlü olmayıp taşlar sizin gibi kokmuyolar en azından biraz erkeğe saygıları var olanla yetiniyolar :)
Ne? Ulan metroya biniyorum önümdeki erkek mutlaka kokuyor ama bir kadından hiç öyle koku almadım türk kızları erkeklerinden her zaman daha iyi
Kesinlikle katılıyorum yakışıklılıktan ziyade o seslerindeki farklılık ve ingiliz aksanı beni benden alıyor
Burak Özçivit gibi türk erkekleri sana selam verse cinsel organın şelaleye döner
tipim degil
Erkekler olarak beğen butonun çökertiyoruz kendimiz ezdirmiyoruz arkadaşlar
static.teknoblog.com/.../...begen-buton-091213.png
Sen burak özçivit olda öyle gel kardeşim ayrıca beğenenler beyinsiz
Benim tercihimde ise İskandinav ülkelerin kızları çok güzel..
Hayalim Freja ama gerçeğim Feride.
Ben iskandinav soyundanım teşekkürler
En üstteki hiç yakışıklı değil diyerlerini de abartmışsın bnce sen azgınsın şu an 😄
Ingilizlerden daha soguk insanlar görmedim ben londrada
Amerikanlar, İtalyanlar bitti şimdi sıra İngilizlere mi geldi?
Yakisikli varsa bile en cirkin örneklerini secip koymussun valla tebrikler😂😂😂😂
Alex Pettyfer ve Sam Smith diyorum ve gidiyorum. :)
ingilizler gibi davranınca kaybettik, sizde bir böylesiniz bir böyle, en iyisi sert bir Türk erkeği olucan, kızın ağzına s. çacan kızlar pervane olur kesin
Başka Seçenek Yokki :ASD AS:FD ASD:FDA Bu nasıl Anket :D
Ya bir yürü git Allahini seversen ben ingilterede yaşıyorum yavşakların kendine ve ailesine faydası yok adamlar babasina annesine f*ck off çekiyor bu insanlarin neyi doğru sence Türk milletti Türk milleti aşk ile sev milliyeti diye boşuna dememiş atalar.
he yav
Neyi he yav doğrular bunlar?
Ne fark eder yakışıklı olanida vardir kotu olanida...
Turk erkegi seni foseptik cukurunda büzmüş ondan mi 😂😂 Türk gibisi yok kizim akliniza sokun
Bu dört adam yakışıklı oldu diye hepsi yakışıklı mı? Seçeneklerin de zorla yakışıklı yaptırıyor
en üstteki ingiliz değil İrlandalı yani Kelt Celt. Bence hiç yakışıklı değiller iticiler. Şu gördüğün hollvood oyuncularının yüzde 90 ı yahudidir. İngilizler içinde Braad Pit gibi bir kaç tanesi var. Gerisi yahudi.
irkcilari sevmem
ırkçı olan ben değilim abdnin sinema sektörü. siyasetçisinden yazarına kadar hepsi yahudi. Merak ediyorum çok mu zekiler? Irkçımıyım ırkçılara ve cahillere karşı evet.
https://www.youtube.com/watch?v=JJpykkXpJOM
İngiliz erkekleri salak oluyor biraz ciddiyim ama biraz yakışıklılar evet.
Her ırktan yakışıklı erkek vardır. Tek ırk için genelleme yapmak hatadır.
Joseph Morgan'i da ekleyebiliriz. Yakisikliliklarindan ote aksanlari fena <3
Joseph Morgan gerçeği var birde bu arada Jon bey sea
Haklısın türk erkekleri daha yakışıklı (thug life 😎😝)
Sen erkek görmemissin bence boş arayışlara kapilmissin
:)
Kız gibiler. Çok abaza kalsam kız bulamasam ingiliz z. kerdim
David Beckham' yakışıklı evet ;)
salak kızım mal mısın sen? iki şıkta aynı boka çıkıyor. senin ben zihniyetini...
ironi diye bisey var. anlamazsin
Senin zevkine ediyim ben gül gibi afrikali zenciler varken damarları teninin altindan mor mor gözüken ingilizler hee yürü git
sen erkeksin. hemen anladim. kizlari tavlamak icin mi kullaniyosun erkek hesabini harun abi? sapik
italyanlar kadar değil :D
Türk erkekleri yakışıklı şekerim :D
Beckham diyorum ve tartışmayı kapatıyorum :D
Hepsi gay kızım bunların.
1. kiz arkadasi rose leslie
2. bilmem
3. evli ve iki cocuk babasi
4. evli ve bir cocuk babasi
gidebilirsin simdi
Sen öyle diyorsan öyledir ;)
Bir de kızlarını gör
onlari bu aksam sorcam :) her gün baska bir irk
Ingiliz kizlari guzel degilki naptiniz ya 😂😂 amerikalilar bule alay ediyo. En guzeli keira knightley safkan ingilz.
Siz bence. Isvec kizlarini acin. Oyle muhtesem guzellikler yok. Cidden asiri guzel isvec norvec kzii
Guzel kizlar hep dogu avrupa ve iskandinavyada. Dogal kizil olunca aralarinda kendimi normal hissrtmistim. birde cogu dogal.
Ingilterede bu arada guzel yakisikli diye koyduklariniz hep irlanda veya iskocyalim
Misal serdar ortacin karisi
@Seremseremm Londra da bulundum. Kızları nefes kesici değil ama kesinlikle çok tatlılar, hoşsohbet girişken ve rahatlar. Bu yüzden ben güzel buluyorum
Iyide londrada i. gilzi mi kaldi 😂😂 cogu ya ielnadali isksocyali ya da baska ulkelerden gelmis insanlar.
Ama ingiliz milleti keisnlikle atatli. Yani olayi safece guzellikle yorumlamalri komik cok sevecenler kim hatta bunlara soguk diyorki dedim cunku dransizlar onlardan cok dha soguk
Birde kisisel bakimlarini yapiyolar fransizlar killi geziyordu hep. Ingilizler oyle degil.
bunlar yakışıklı ise senin gözünde problem var
Popoma iki kal göz çizsem onlardan daha iyi olur
Yunanlilar daha yakisikli
İtalyan tamam da bunlar nedir yav
Kızları bir başka güzel ama :D
onlari aksam sorcam. 👍🏻😂
Guzel kizlar hep dogu avrupa ve iskandinavyada. Dogal kizil olunca aralarinda kendimi normal hissrtmistim. birde cogu dogal.
Ingilterede bu arada guzel yakisikli diye koyduklariniz hep irlanda veya iskocyalim
Misal serdar ortacin karisi
Isvec norvece git bence superler
Iskoc ve irlandalilar guzelde ingilizler pek aaydugin gibibdegil zamaninda fransa ile kariisp esmerlestiler.
Iskoclardan kelly mcdonals var sarisin degil ama seker kadindir..
Yani her yerd guzel cirkin var ama oranlar farkli en azindan asil bir millet.
Bizim millet bakimsiz ya ciddiyim.
Ben aporumu kremlerimi yanimdan ekaik etmem kuafore giserim kitap okurum ama spora gitmemle bile alay eden kezban arkadaslarim bar.
Oturup evde pop buyutup pes ediyolar. Ha ingilzilerden tek tek incelersek boylesi var midir evet ama genel olarak kesinlikle daha iyiler.
bir italyan ve fransizlar kapisir bizim ulkeyle. Koltukalti killarini oren fransizlar vardi yahu. Ttabi cezayir fas asilli fransizlar cok gzuelsir.
Fransiz ve italyanlar tudkler gibi sadece uzun ve zayidlar.
Fasli ve cezayirlilwr genel. olarak guzdl gelmeyenilirde guzellsri efsane tabi sariain seviyosan baska da akseniz milletleri hep boyle.
Aynrn sarisin kuzey avrupalilar iyidir ya fransa italgya turkiye bunlar hem kara hem bakimsi geneli aguzellerimizde az bu uleklerin.
Daniel 😍❤
Evet İngilizler Türklerden yakışıklı.
Evet ama yukaridaki attiklarin degil
Türk yoksa ben de yokum!
Çok güldüm genellemeye.
Jon reyiz ayrı.
nerde eski Türk kadınları ya halinize acıyorum
rus kizlarina gelince iyi ama dimi 😂
ben Türk kadınlarının tırnağına değişmem hiç bir milletin kadınlarına
Ruslarda sizlerden güzel
Ah bir ırkın hepsini güzel yapan türk erkeği aptallığı sizde öyle birşey olmadığının farkındasınız
Keess
Sen kes çocuk
Git kizlarla oyna benle degil
Sus be
Kendini begenme
Ne alakası var şimdi
Artistik konusmalar yapiyorsun ondan
aksanları çok güzel sadece
Ukraynali kizlarda guzel azizim.
ben daha yakışıklıyım.^^
Aynen
Hayırlisi