ikinci fotoda bir çocuk gördüm Kahve falında çocuk görmek, kişinin ailesine bağlı olduğuna ve ilerleyen günlerde çok sevineceği bir haber alacağına işaret eder. Bazı yorumlara göre kişinin eline yüklü miktarda para geçeceğine ve borçlarını rahatlıkla ödeyeceğine delalet eder. Kısmetinizin açılacağına ve çocuk sahibi olacağınızı gösterir. Falda çocuk görmek, sıkıntılı ve üzücü bir haber alacağınıza da yorumlanabilir. Daha önce alışık olmadığınız bir karaktere sahip biriyle tanışacak ve tanışma ile birlikte hayatınız yavaş yavaş olumlu bir şekilde değişmeye başlayacak.
1
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet para aldim bugün. Peki yakin zamanda neler olacak? Panik atak hastasiyim 4 yil tedavi olacak durumum yok bu sene. Is hayatimi düşünüyorum cok endiseliyim. Baska ne goruyorsun?
son fotoda tabakta iki insan gördüm biri çok belli yan yan bakan bir kadın öbürü silik pek çıkaramadım: Kahve falında kadın görmek, bugüne kadar yaşadığınız olayları kendiniz için bir artıya çevirebileceğinizin ve hayatınızda artık önemli kararlar almanız gerektiğine işaret eder ve sizi teşvik etmektedir. Aşk hayatınızda eşiniz veya sevgiliniz ile finansal konularda sıkıntı yaşayabilirsiniz, daha dikkatli ve cesaretli hareket etmeye çalışmalısınız. Uzun zaman sonra yakaladığınız huzurun tadını çıkarmanız gerektiğine delalet eder. Falda kadın görmek, arkadaşlarınız ile aranızda bazı anlaşmazlıkların olacağına ve bu durumda yapıcı bir şekilde hareket etmeye çalışmalısınız. Enerjinizi oldukça yanlış alanlarda harcadığınızın artık farkına varmalı, yeni projelere başlangıç yapmalısınız.
Sizi yavaşlatan ve canınızı sıkan kişilerden uzaklaşmalı, kendinize bir hedef belirlemelisiniz. Aşk hayatınızda duygusal bir dönem geçireceksiniz, sevdiğiniz kişi ile aranızdaki bağı daha da güçlendirmeye çalışarak, hayatınızı daha keyifli bir hale getirebileceğinizi sakın unutmayın.
üçüncü fotoda tabakta bir ruh var. kollarıyla sanki dünyanı kuşatmış gibi ürktüm ondan Kahve Fincanında ruh Simgesi "Yüklü miktarda para demek eline baya bir para geçecek yakında"
dördüncü fotoda kahvenin ortasında kanatlarını açmış uçan kuşlar var Falda kanatlarını açmış kuş görmek, fal baktıran kişiyi, gelecekte çok güzel günlerin beklediğinin habercisidir. Geçmiş yıllarda çok sıkıntı çekmiş ve problemli bir hayat yaşamış olabilirsiniz. Ancak bu sıkıntıları siz değil aileniz ve çevrenizdeki kişiler meydana getirmiş ama yinede geçmişte çok yara almışsınız. Falınızda uçan kuş görmek, hemde kanatlarını açmış bir şekilde görmek, artık o günlerin çok geride kaldığını ve çok yakın bir gelecekte güzel günlerin kapıda olduğunun habercidir. Geçmişte katlandığınız tüm zorlukların ve sıkıntıların mükafatını bu dönemde göreceksiniz. Bu güzel günler, iyi bir kısmet olarak yorumlanabilir, hayırlı bir evlat olarak yorumlanabilir. Bekar iseniz, iyi bir kısmetle evlenip hayatınızın geri kalanını çok güzel bir şekilde geçirebilirsiniz.
ikinci fotoda ağaç dalına oturmuş köpek gördüm. Kahve falında köpek görmek; iki farklı anlama gelir. Eğer fincan içerisinde ağzı kapalı köpek varsa, size çok düşkün ve sözünüzden hiç çıkmayan bir insana yorumlanır. Bu kişi sadakati ve güvenilirliği ile sizin her zaman yanınızda olacak. Fincan içerisinde ağzı açık köpek varsa, bu sefer de düşmanın habercisidir. Sizinle tartışmak için zaman kollayan birileri var. Falda köpek görmek, sadık bir eş veya sevgili, sözünün eri olan bir dost olarak da değerlendirilebilir. Bu sembolü düşman yerine iyi dosta yorumlamak her zaman daha hayırlıdır. Kahve fincanında köpek anlamı, bazı fal yorumcularına göre dert ve kederden uzaklaşmaktır. İlişkinizde kontrolü kendi elinize alacaksınız ve daha baskın bir otoriteye sahip olacaksınız. Sevdiklerinizi koruma içgüdünüz artacak. Sevdiklerinize zarar gelmemesi için onlara daha bir sahip çıkacaksınız.
200 tl aldım bugün. Bakalım neler olacak :) dün ve gecen hafta mutfakta otururken beyaz kiyafetli uzun bir beden geciyo gibiydi sanki 3 kere gördüm onu. Ruh muh dedin o aklima geldi :D :D
Aynen :D okul hayatim ile ilgili birseyler goruyor musun? Cevremde beni kıskanan ve ugrasan kavga etmek isteyen cok. Bir de panik atak hastasiyim daha tedavi olmadim boyle bir sıkıntı var üzerimde bu haftalardir. Ruyalarim da bile zorbalik var. Ve bir adam var benim yanimda olan halimi hatrimi soran bu 3 ay gorusemedik kendisi ile. Iyi adam yardimci olan bir adam ne hissettigini bilmem onun ama abim gibidir kendisi şüphem var ondan
Bu adam arkadaşım gibi mi yoksa beraber bir hayat kuracagim adam mi? Okul hayatim nasil olacak sence? Aklin sana ne soyluyor? Ne goruyorsun ya da aklin sana ne diyor baska?
En İyi Cevaplar