İ20 güzel araba fakat otomatiği bildiğim kadarıyla 4 ileri olduğu için sorunsuz fakat çok yakar diye tahmin ediyorum. Ama Hyundai gerçekten güzel arabalar yapıyor. Bende dizel otomatik İ30 kullanıyorum ve çok memnunum. Size tavsiyem otomatik Opel Corsa larada bakmanız.
40krş yakıyor ufacık motoruyla o arabaya para verene kadar 10-14 bin tl fark ver dizel bir araç al bemzinli araba para babalarına göre ben kimler tanıyorum bmwsi var araba kapıda yatıyor ya da wolkeogen var benzinli kapıda yatıyor benzin ölüm demek bana bedava verseler almam çünkü en iyisi dizel hem cebim iyi hem gidiyor araba arabayı aldıktan snra benzin yok dersiniz millete eee o zaman neden 50-55 bin tl verip alıyonux o arabayı derler
Bana sorarsan tam bayan arabası şehirde kullanılacak araba hem kısa hatcback ekonomik yerinde olsam düz dizel alırım koklar sadece 1.2 motor alırım misal araba baya güzel. Şimdiden hayırlı olsun
düz vitesle uğraşmak istemiyorum o yüzden otomatik almak istedim normalde duzu de severim ama trafikte falan ugrasmak istemedigim icin otomatik dusunmustum
sifir dizellere baktim ama pahali ya 60dan fazla degil mi olmusken dolu olsun ekranli falan cam tavan olsun istiyorum cliolara baktim zaten ondan vardi bizde ama manuel otomatikleri nasil bilemiyorum cevremde kullanan da yok
Otomatik vites araba alacaksan 2 araba var 1. Mercedes 2. Honda!! Asla sorun yaşamazsın. Hyundai olarak otomatik şanzıman tavsiye etmem düz vitesin en dolusuna bak benzinli (benzinliye sonradan simit tüp taktırırsın stepne falan yer kaplar bagajın da fazla yer kalmaz bunuda belirtmek isterim) sıfır arabada alacağın yerle anlas cam filmini onlara çektir bedavaya
Valla aynı şekilde bende o fiyatlarda araba alacam Bayramın bitmesini bekliyorum , O fiyata Golf 6 1.6 tdi (dizel) otomatikleri var tavsiye ederim bende zaten ondan alacam bide sıfır arabay bulaşma , aldıkta 2 gün sonra 2-4 tl zarar ediyorsun , almışken temizinden 2. el al hem kalite hem yakıt tasarrufu (bu arada şehir içi 20-22 krş yakıyo) hem performanslı araba , tavsiye ederim :) bu arada göz atacaksan golf 6 ların model aralığı 2009-2012
Bayan için daha uygun araba ama bana göre fazla küçük (segmentinden dolayı) , yine 1.4 tdi (dizel) otomatikleri var 2014 sonrası üretilmiş onlara bak derim , yakıt olarak aşırı az yakıyor ama 2. ellerimde temizini zor bulabilirsin , bulursanız fiyatta sıkıntıda olabilir ama şöyle söyleyim 2 modeli karşılaştır , sonuçta 60.000 tl verecekmişsin , az para değil yani
O arabayla ilgili çok detaylı bilgim yok ama , benim görüşüm Renault sadece motorda başarı gösteren otomotiv forması , araba görünüş olarak çok havalı , motorda ve yakıtda sıkıntı çekmezsin ama şanzıman modelini bilmiyorum arabanın ama tercih edilebilinir
Rica ederim , bu arada biraz baktımda clio 4 1.5 dci ecd yede bak kullanıcıların geneli memnun görünüyorlar , olumlun yorumlar yapmışlar , işte sıkıntı olarak arka koltuk baş mesafesi çok dar gibi şikayetleride belirtmişler , ben yine detaylı bakamadım telefondan aşırı zorlanıyorum :)) , sen internette forumlardan araştır yine yorumları oku :) bilgi edinmiş olursun.
şehiriçi km başı 40 kuruş, şehirlerarası km başı 30 kuruş civarı yakar. Bence çok. Mesaj atarsan daha iyi araba önerebilirim, bende kendime araba baktığımdan baya hakimim şu aralar araba piyasasına
Manuel daha iyi i20 zaten çok az yakıyor vites modeli fazla farketmez ama süper marka olmadıktan sonra otomatik arabadan keyif alamazsınız alırsanız dediğimi anlayacaksın bak