SECDE 17
Secde Suresi 17. Ayet Size Nasıl Hissettiriyor?
SECDE 17
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hep duâmdır..
"Ey Rabbim! Eğer birgün ümitsizliğe düşersem; senin bana nasip ettiklerinin hayallerimden daha iyi olduğunu hatırlat.."
Bu duama cevap bu ayettir..
#Vesselam
ayet zaten herşeyi anlatıyor kimse başına gelebilecek ve kendisine müjdelenenleri bilemez yaşadıkça görür ve yaşadıkça anlar herşeyi mutluluklarda dahil...
(32/SECDE-17: Artık hiçbir nefs, yaptıklarına karşılık olmak üzere kendileri için gözler aydınlığı olarak nelerin (sayısız nimetlerin) saklandığını bilmez.)
Hiç kimse, kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez. Secde 17
Bu günümüzde kullanılan dil için en doğru tefsir 😊
şu an üzüldüğüm şeylerin gereksiz olduğunu hissettiriyor ve ilerde olacaklar için umutlanıyorum çok güzel bir ayet gerçekten Duha/3 te çok güzel
Evet Duha 1-2-3 en sevdiklerimden :)) Bakara 216 da harika
Cevap
3Cevap
Ayet anlatıyor.. hiç kimse yaşamadan kendisine ne mujdelendigini bilemez.. üzüldüğümüz seylerin saçma olduğunu ve umutlu olmamaiz gerektiğini anlatan.. umut veren , gerçekten çok güzel bir ayet.. Rabbime hamd olsun.
Rabbim gözaydınlığına ulaşmayı nasip etsin
Gün gelsin de bize de beyan olsun.
Bütün sureler güzel hissettiriyor.
Yazarsan zahmetsiz olur
İnsanlar kızlar soruyorda dolaşıp onca boş soruyu cevaplamaya üşenmiyor ama ayete bakmak zahmet oluyor.. Bu sinirimi bozduğu için ayeti yazmamıştım.
Kendisi açıp bakabilir yazacaktım evet. Çünkü hazırcı insanlar hoşuma gitmiyor. Vajinayla ilgili bir şey sorsam herkes gider bakardı.
güldüm
saçma geliyor müslüman değilim
Evet çok anlamlı
Ayeti bilmiyorum
Bakabilirsin
Ayet ne
Merak ediyorsanız bakın
Sen söyleye bilirsin besela
Bana yazacağına google'a yazsan bulmuştun. Ne hazırcısınız, güncellemeye yazayım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar