Diğer Sırf elini ısırdı diye papağanın içini yarıp kalbini söken bu cani hakkında ne düşünüyorsunuz? Kevsseer Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Elimi ısırdı gerekçesiyle evcil papağanın içini açan, kalbini çıkartıp Facebook grubuna fotoğrafını atıp, küfür etmeyin diyerek gülücükler savuran bu cani yargılansın.Kampanyayı imzalayın! Bu cani yargılansın!İmzalamak için tıklayın! Sırf elini ısırdı diye papağanın içini yarıp kalbini söken bu cani hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Facebook Soruları Kamp Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
adanali2401 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl ya hayvani serefsiz Allahin. verdi cani almak suctur bu hayvan bile olsa can almaktan yargilanmali sonucta bilinclii yapiyor yolda giderken carpsa hata deriz ama bole bilincli yapanlar cezalandirilmali 😡😡😡 1 0 Yorumla
first_class_aviator Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Kesinlikle yargılanmalıdır. Bu kampanya için imza koyacağım. 2 0 Yorumla
glbyz_ Takip Et Xper 2 Yaş: 29 , eic 63% +1 yıl Bildiğim kadarıyla daha ergenmiş. Bu o yaştayken bunu yapıyorsa yetişkin olunca ne yapar? Acilen bir doktora görünüp teşhis koyulması şart. 1 0 Yorumla
Düşünenkedi Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl İmzaladım tabiki. Ulan yazık günah bir de grupta paylaşmış. 1 0 Yorumla
HDRengo Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 451 cevap paylaştı. Direk imazaladım. Böyle şerefsizlerin nefes alması bile dünyanın kirlenmesine yetiyor. 2 0 Yorumla
bariss1002 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl İmzaladim ben hayatimda bir bocege bile kiyamazken bunlar varliklar. 2 0 Yorumla
bilgilibayannn Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Allah belasını versin, başka birşey demek istemiyorum. 😡 0 0 Yorumla
Ronaldinyo61 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Yargılanmasın tabi ki yuh ne yargılanması bu kadar mı insanlıkdan çıktınız bu adamın da parçalanıp kalbinin sökülmesi lazım adalet budur.. 1 4 Yorumla Kevsseer +1 yıl Senin gibilerde yargılanmalı! Yorumla Ronaldinyo61 +1 yıl Seni çakma hayvansever çokmu acıdın hayvan katiline senin gibiler olmasa dünya daha güzel olurdu.. Yorumla Kevsseer +1 yıl Çakma hayvansever mi? Siz katliamları seven yaratıklar olmasa dünya daha güzel olurdu! Şimdi sorsam müslümanım der! Müslüman insan merhametli olur. Yorumla KalpsizBey +1 yıl Islamda kısasa kısas vardir merhamet olduğu kadar.. Yorumla
bedirhan03 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Ggg mi Aog mu? 0 4 Yorumla Düşünenkedi +1 yıl Ggg Yorumla bedirhan03 +1 yıl @Düşünenkedi o mk ergenleri bu işi yapamaz. Prim amaçlı bir yerden kopyalamıştır fotoğrafı. Yorumla Düşünenkedi +1 yıl Atılan grup oydu sanırsam. Yorumla bedirhan03 +1 yıl @Düşünenkedi kafaya takmaya gerek kalmadı. Şimdi rahatca sitede gezinebiliriz. Yorumla
En İyi Cevaplar