Nefret ediyorum bu kadınlardan. İntikam almak istiyorum bir tanesinden 😈
yardım ve önerilerinizi bekliyorum
yardım ve önerilerinizi bekliyorum
Kolay güvenir ve pohpohlanmaktan hoşlanır, samimi davrandığınızda size hemen inanır.
Yüksek bir egoya sahiptir ve zayıf noktası da budur. Gururunu kıracak şekilde birşey yaparsan amacına ulaşırsın.
Yükselenim aslan :) kendimden ve tanıdığım aslan kadınlarından yola çıkarak yazdım.
Başka birine tercih edilmek yani ben aslan burcuyum ve benim o biri bana bunu yaptıgında her zaman özgüveni en üst düzeyde olan ve hep güler yüzlü olan ben bile kendimi haftalarca toplayamama neden oluyor
Hm kilit nokta özgüveni yani
Yengeç misin? :D Ne yapar ne eder hesabını sorarsın diyeyim öyleysen yok değilsin kusura bakma :D
Daha da fenası
Akrep im 😉😈
Yok be yengeç kadınları bildiğin ezik tipler
Hep güçlü insanların gölgesinde hep onlara bağımlılar 😄
Öyle bir dayanakları yoksa sus pus pısırık oluyorlar 😅😅
Yaa sen öyle san işte herkes öyle bilir masumane felan :D Anlaşılan tanımıyon dışardan öyle gözüküyorlar iç dünyasına bir inde görürsün eziği :D Bir yengeç erkeği olarak diyorum ki kin ve intikamda yengecin üstüne yoktur . Buna kesinlikle emin olabilirsin istersen bir yengeç erkeğine yanlış yap bak kaç misliyle karşılık geliyo :D :D
Egosudur. Egosunu yerlebir edersen hedefine ulaşmış olursun
Egosu var evet
Kendi isterse arkadaş oluyor geri kalan herkese standard davranıyor
Cevap
11Cevap
Aslanlar gözde olmayı severler.
Bulunduğunuz ortamda sen ön plana çık bak Nasıl gıcık oluyor😊
Hm uzun uğraş olacak ama denemeye değer 😊
Bence dene😊
Aslan bir arkadaşımdan yola çıkıp yazdım ç😊
Benim zayıf noktam güzel erkekler ve para. İfşa etmiş olayım.
Onun dediklerini yap hep en dostu sansın ayak uydur hep sonra bir anda darbeyi vur orası sana kalmış dertmi konuşursun değişip ne yaparsın bilemem
Bizden lamassin intikam canim ;) alirsan aslan burcu kadinlari kincidir sana geri doneriz
Aslan burcundan intikam alamazsın, onların sezgileri çok güçlüdür
Çok zeki ve kurnazlar ve çok güzel masumu oynuyorlar buna kanaat getirdim
Ama intikamı alıcam 😈 kaçışı yok bunun
Çok kıskanç oluyolar ve üste çıkmak isterler hep o yüzden altına almayı bilceksin :D
Aslan burcu kadınları çok basit ve zayıf karakterlidir. Uğraşmaya değmez
Bilmiyorum
Ben de öyle sanıyordum
Lakin iki aslan kadını tanıdım
Fazla zekiler 😐
değiller. Sen ne yap biliyomusun kızın eski manitasına yönel
Çocukluğumdan beri en yakın dostum dediğim kızın zayıf noktasını buldu. O zayıf nokta üzerinden beni vurdu. Ve bunu o kadar üstruplu bir şekilde yaptı ki elimde kanıtım yok. Herkes melek olduğunu sanıyor.
Bir diğeri ise işyerinde ne yaptı etti bnim alacağım projeyi kaptı. İki haftada ofisin gözdesi oldu.
Alık insanların yapabileceği cinsten işler değil bunlar. Küçümseyerek 4-0 yenik başlamak istemiyorum 😐
İstisnalar çıkabiliyor. Aslanları iyi tanıyorum, en ufak tatmin edici sözde yelkenleri indirirler, egolarının okşanmasını çok severler. Sen pasif kalmışsın, onlar akıllı değil. Kızı iyi araştır, hayatını, yaşam biçimini, eski ilişkisini ve bunlardan biriyle vur
Iyy kız beraber intikam alalım, ben de bir kızdan nefret ediyorum aslan burcu. Ego tavan.
Bence bu işin burç ile alakası yok gibi
Bence alakası var gibi.
Birçok insanda rastladım
İyi bir araştırma sonrası hedefine ulaşabilirsin
Ben de aslanım. Söylemem.
egolari cok. egolarini zedelemelisin
Gordugum en boş soru sanirim
Bn sana ne yaptım be😅
Makyaj kendisi bencildir
Antiloplar. gördümü dayanamaz 😂
Akrep burcu erkek 😂
Zayıf noktam yokk😎