Sabah 7'de kontrol etmiştim. Kağıtta kakası vardı. Saat 10'da bir baktım ki aşağıda bir kısmını yiyor. Ne yapmalıyım
Not: Altına serdiğim kağıdı her gün değiştiriyorum
Not: Altına serdiğim kağıdı her gün değiştiriyorum
Kağıtta Kakası Var? Kağıdı Yemeyi Amaçlıyor. Kuşun Dişi mi? Dişiyse Hamile Olabilr, Kocası Yok İse Erkek İstiyordur :P
Kuşum dişi. 5 aydır bizimle
Henüz erkeği yok. Bir de kanatlarını koparıp kanatmaktan zevk alıyor resmen.
Akşama kadar özgür normalde. Stresten değil de bile bile yapıyor bunu
Erkek İstiyordur, Tüylerini Koparmaktan Zevk Almıyor, Daha Güzel Olmak İçin Çabalıyor Kopanların Yerine Yenileri Çıkıyor.(Benim Eski Kuşum Aklıma Geldi ıyy, Göğüs Bölgesinde ki Tüm Tüyleri Sökmüştü,2-3 Ay Dilenci Gibi Gezdi) Sürekli Kafeste Tutmayın, Hayvan Suç İşlemedi ki Ömrünü Kafeste Geçirsin :D
Ne kafese tutması ya 😄 bizim bir avize var aksama kadar orda durur hanımefendi
Aç kalmak uğruna kafesine dönmeyi bile düşünmez 😄
Aman Avizeye Dikkat :D Bir Gün Eve Geldiğimde Sigortalar Atmıştı Nedeni İse Kuşumdu , Telleri Koparmıştı :D Anılarım Depreşti Şimdi, Keşke Kaçmasaydı Şıllık kuş :D
https://i.hizliresim.com/rE2307.jpg Sırf Göstermek İçin Resmi Yükledim, Keşke Kaçmasaydı <3
Biz orayı bantladık 😏 oraya konamıyor artık
Vay eşek sipasi çok güzelmiş 😊
Bizimki ben bir şey yerken gelir, dudagimdan almaya çalışır. Bazen gagasını dudagimla tutarım. Kulağımı çeviririm rahat rahat ısırmaya çalışır. Stresini atsın kuş
protein değeri yüksek kaliteli yem ver tavsiyem quik paket yem kullan
Bazı kişiler karınca yedirebilirsin diyor 😄 yediriyim mi
O da protein sonuçta
Un kurdu dediğin şey, böyle kahverengi oluyor arada uçuyor o mi? Kuş geldi geleli bizim ev böceklendi
Tamamdır teşekkür ederim 😊
Kimse senin kadar bilgi vermemişti. Teşekkür ederim gerçekten. Bir de vitamin ve mineral alayım mi? Suyunun içine 1 damla damlatılmasi lazım diyorlar
ben 3 yıldır besliyorum vitamin ve minareli kullanılmasını tavsiye etmiyorum ama ben de zor durumda kaldığımda kullanıyorum bu zor durumlarda kış aylarında kuş nezle vb hasta olduğunda kullanıyorum başka zaman vermiyorum vitamin ve mineral tedavi aşamasında kullanılmalı her zaman verirsen hasta olduğunda versen bile vucudu yenik düşüp ölecektir vitamin olarakda eczanelerden bir adet devit3 d vitamini alabilirsin kış ayları için
yem ne kullanıyorsun mama falan veriyormusun bide sebze meyve
Hâlâ ilk geldiğinde babamın getirdiği yem bitmedi. Onu kullanıyoruz. Salatalık veriyorum genelde
Meyve de yediriyorum elimde
Hım midesinin ağrıdığı nasıl anlaşılır kii
Tamam teşekkür ederim
Bir şey sorcam. Kuşa hangi marka yem alayım?
Hım nerde bulabilirim bunları
Çok teşekkür ederim 😊
Cevap
2Cevap
Biri beddua etmiş demekki, sıç da b0kunu ye demiş.!.
hadi ordan yaa
Yemini temizle
Onu da her gün üflerim 😊
Canı mı sıkkın acaba biraz dışarı sal, bok yenir mi çıldırtma beni de. Bizimki de yedi bıraktı bir süredir 😊
Evet onunla konuştum 😄 kızım neden kakanı yiyorsun dedim. Hep dışarıda zaten her gün 😊
Şımarmış o
Bilmem belki de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar