Herkes hep dini referans alıp aynı şeyleri söylüyor ya da internetteki videolara bakarak sürekli pis diyip duruyor ama ben salamını pastırmasını kebabını yedim gayet de sağlıklıyım 5 senedir doktor yüzü görmüyorum pastırmasının tadı da oldukça lezzetliydi. Eğer gerçekten pis olsa amerika ve avrupa'da bu kadar tüketilmezdi. Çünkü kuzu etinden çok domuz eti kullanılıyor avrupada. Hamamböceği vs yemek pistir bence onu bangladesh çin gibi yerlerin dısında amerika avrupada'da tüketmiyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı. domuz kendi dışkısını yiyebilen bir hayvan. Haklı olabilirsin dışkısını yedikten sonra hayatta kaldığını göre sen onu yediğinde neden hasta olasın?
Ancak 5 yıldır sağlıklı olman 10 yıl sonrada sağlıklı olacağın anlamına gelmiyor. Sigara mesela çocukken maruz kalanlarda belirtiler 40 yaşında ortaya çıkabiliyor bu durumda sence 5 yıla ne kadar güvenebiliriz?
ama hepsini geç tadı güzel diyorsun ya cipste güzel, kolada güzel ama sağlıksız, zararlı.
Kendi dışkısını yiyen bir hayvanla beslenmek midene normal geliyorsa söyleyebilcem bir şey yok ama ben böyle bir şeyi kabul edemem. Tadının iyi olması umrumda değil
İslam bunu bildiği için yasaklıyor çünkü diğer hayvanlar dışkılarını yemiyor. Üstelik eşini kıskanmayan tek hayvan domuz. Yurtdışına bak ilişkileri kısa sürer, birbirlerini pek kıskanmazlar, sahiplenme duyguları azdır olursa olur gözüyle bakarlar belki yediklerine benzemeye başlamışlardır.
Ben müslümanım ve İslam'ın yasaklamasını doğru buluyorum dışkısını tüketen hayvan birde helal olsaydı asıl o dinden şüphe duymak lazım.
Ayrıca hrıstyan birisi bana aslında onlardada domuzun yasak olduğunu ama insanların uymadığını söylemişti ne kadar doğru bilmiyorum araştır istersen. Üstelik avrupa gibi ülkelerdede domuz gibi bir hayvanı neden tükkettikleriyle ilgili açıklamalar yapılıyor ancak senin gibi tadı güzel deyip yemeye devam ediyorlar.
Herkesin midesi kaldırmaz benimki kaldırmıyor sen istediğini yap30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılPislikten değil de çoğu insanın sebebi dinen günah oluşu. Yoksa kimse çıkıp diyemez ki yediğimiz helal etler tamamen temiz diye. Nasıl ortamlarda neler üretildiğine son birkaç senedir hepimiz şahit olduk.
00 Yorumla
Ülke halkının ekseriyeti müslüman ve domuz etini yemek müslümana yasaklanmış. Bu bilinmiyorsa cahilliğe ne demeli? Biliniyorsa başka neden aramaya lüzum var mı? Besmelesiz kesilen kuzu eti de haram. İlla sağlıksız olması gerekmiyor. Hiçbir zararı olmasa da haramsa yapmamak icap eder. İman bunu gerektirir. Ama zararı vardır. Bugün fenin tespit edebildiği zararları olduğu gibi tespit edilmeyen zararları da olabilir. Domuz etinde Trişin bulunur. Çok zararlıdır ve tehlikelidir. Domuz etinin kıskançlık hislerini dumura uğrattığı da gerçektir. Et yemek, bedene olduğu gibi psikolojiye de tesir eder. Devamlı etle beslenenlerin sert mizaçlı olduğu, otla beslenenlerin yumuşak huylu olduğu gerçek bir vâkıadır.
00 Yorumla
+1 yılBikaç avrupa ülkesine gittim. AVM lerin yemek bölümlerine girmekten nefret ettim. O ne pis bir koku. dayanılır gibi değil. sebebi domuz eti. inanılmaz pis kokuyor. zaten dinen de haram. Çiftliklerde üretilse bile hayvanın metabolizmasından kaynaklanan sakıncalı durumlar var. bilimsel olarak da kanıtlanmıştır.
11 Yorumla
Soran+1 yılBana o koku hic gelmedi niyeyse hakbukı bırcok cesıdını de tattım
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
33Cevap
Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. Domuz, Kendi pisliğini yiyen, metabolizma ve sindirim sistemi en zayıf olan canlıdır. Kendini mikroplardan arındırması kolay olmuyor. Ve boynu sabit olduğu için yukarı kaldıramaz bu sebeple genelde ağzı burnu yere yakındır bu da mikrop ve pislik kazanmasına sebebiyet verir bunun gibi bir çok sebepleri var. Sen şimdi elinde ki dürümü ekmeği ya da herhangi bir şeyi yere çamura falan düşürsen alıp yemez çöpe atarsın ama böyle bir canlının etini yemekten bahsediyorsun.
00 YorumlaHaram ilan edildiği dönemde hijyen açısından uygunsuz olabilir, tabii ki şu an böyle bir durum yok. Tamamen dini gerekçeler yüzünden ön yargılı insanlar.
14 Yorumla- +1 yıl
haram edildigi donemde muhammedin esi ayse koyun tuccarligi yapiyordu.
- +1 yıl
@Gelpusypusy Biz domuzdan bahsediyorduk
- +1 yıl
ben de domuzun neden haram edilmis olduguna ait bir fikir yürüttüm
- +1 yıl
@Gelpusypusy allahın cahili hadi bu dediğini ispatla oturma organından uydurma..
+1 yılDomuz kendi dışkısını yiyen bir hayvan olduğu için tercih etmiyorum fakat bir gün deneyebilirim. Ona bakılırsa alkol ve sigara da yasak kılınmış ama kimse dinlemiyor.
23 Yorumla- +1 yıl
İşinize gelince kimseyi umursamazsınız işini gelmeyince herkes yapıyor bir kendiniz olamadınız..
- +1 yıl
benim fikrim, fikirlere saygı olmalısınız herkese saldırmamanızı rica edeceğim :)
- +1 yıl
Sen söyleyince ' fikir ' ben söyleyince ' saldırmak ' tamam tamam anlıyorum..
Domuzlar kış aylarında tarlalarda yiyecek bir şey bulamadıkları zaman kendi dışkısını yiyen pis kokulu hayvandır. Canlısına bile 10 metreden daha az yaklaşınca pis kokusu nasıl bir hayvan olduğunu belli ediyor. Kokularının genetik olduğunu duydum çiftlik domuzlarında da aynı koku varmış. O koku sayesinde kendilerini mikroplardan koruyorlarmış ne kadar doğru bilemem.
00 YorumlaDiğer konusunda 2b cevap paylaştı. Küçüklüğümden beri neredeyse her gün yerim karışık olanlarından gayet de sağlıklıyım. Ne kaçırdıklarını bilmiyorlar bence 😂
10 YorumlaO dedigin yerlere gidip pisirmeyi dene o eti. Kokusuna dayanabilecek misin bakalim? aşırı pis bir et. Din bunu yasaklamis. Amerika avrupada tuketilmezdi diyosun da o dedigin yerleri pislik götürüyo zaten.
00 Yorumla
+1 yılZaten yeme diyenler dine göre haram olduğu için yeme diyolar müslümansan dikkat et 😄
10 Yorumla- Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılDomuzlar çöp yiyor lan. Herseyi yer onlar bu yuzden haram denmis haram olan seyide ulkemizde satmak yasak.
218 Yorumla- +1 yıl
Niye yasak olsun? Suudi arabistanda değiliz ki bu ülkenün resmi dini yok!
- +1 yıl
bilmem yasak degil mi ben oyle biliyorum.
- +1 yıl
@Orhan_Yenisey orha mallasma kimliginde islam yazar bu ülkenin dini islamdir
- +1 yıl
Sana kimsin diye soran olmadı katıksız mal. Aç anayasayı oku.
- +1 yıl
@Orhan_Yenisey ama aynen o konuda sacmalama orhan.
- +1 yıl
Saçmalayan sensin haberin var mı? Ülkenin anayasaya göre resmi dini yok laik bir ülke! Uzayda mı yaşıyorsun sen?
- +1 yıl
@Orhan_Yenisey laik okey herkes istedigi gibi yasiyor takiliyor zaten ama islam ulkesi diye geciyor turkiye ki öyle.. Bu yuzdende domuz eti satilan yerler sikayet edilir sonra kapatilir. Cunku domuz haramdir dinimize gore. :)
- +1 yıl
Laik bir ülkede senin dediğin olmuyor. 2 hafta önce cola almak için markete indim yanında küçük çocuk olan bir teyze domuz etini gram hesabıyla aldı parasını ödedi gitdi şimdi yine market tıkır tıkır çalışıyor müslümana haramsa ülkede satılmaz diye bir kural yok. Bende domuz etini saf bir şekilde alıp yemek için değilde başka şey hazırlamak için kullanıyorum. Büyük marketlerin hepsindede git gözlerinle gör. Tabi evden bakkala çıkabiliyorsan
- +1 yıl
ne demek evden bakkala cikabiliyorsan 😂 cikiyorum gider bakarim ben yok biliyordum ne atar yaptin ya.
- +1 yıl
Ben sağlığımdan dolayı tüm et ürünlerini tüketmiyorum ama şu an kardeşim yediği için buzdolabımızda duruyor. Her ayda alıyorum marketden kardeşim için. Sen nerden uydurdun böyle yasağı anlamadım
- +1 yıl
Ergen kuzum hadi git sütünü iç yat uğraştıma beni.
- +1 yıl
duydum sadece haber maber bir ara duydum onuda sikayet edildi flan diye aklimdada oyle kalmis hani biz aramiyoruz o eti arasak bilirdim varligini
- +1 yıl
tamam ya abartma sende
- +1 yıl
Ona kalırsa içkide islamda haram ama bu ülkenin her köşesinde yasal olarak içki rahatca satılıyor. Birinin canı domuz eti ve ya içki istediyse gidip alır. Abaratan sensin demek ki bu ülke senin saçma inançlarıla yönetilmiyor. Eşit yönetiliyor.
- +1 yıl
@Orhan_Yenisey ya tamam iste alla allaa bende canim istese gider alirim icki micki ee ne olucak. Sadece domuz etini yemem pis cunku herseyi yiyorlar. Ama bir yandanda haram oldugu ve pis oldugu icin satilmior diye biliyordum ben iste. Satiliyormus tamam sinirlendim yaa. Sende beni ne sandiysan artik.
- +1 yıl
Cahil sandım ve her seferinde kanıtlıyorsun bunu. Domuz eti pis yemez. Ancak tvde gördüğüne inanıyorsun çünkü. Domuzların türevleri var ve eti yenilenler temiz bir biçimde ahırda besleniyor.
- +1 yıl
@Orhan_Yenisey hıı aa tamam ne guzel artik bende yerim herkes yer bilgilendirdigin iyi oldu. 😒😒
- +1 yıl
olums neın bahsettıgın cumhiriyet dönemindeki laiklik.. ben ondanmı bahsedıyorum kımlıgımızde islam yazmıyormu sen ona bak dıyorum..
vede türkiyede.. hiçbir sart altında domuz eti satılamaz.. helal olmayan bir markaya izin verilmiyor. madem islam değiliz bu ne pekı hee
bilinir de yinede atim
https://www.youtube.com/watch?v=lp-EO5I60KA&list=LLFWUveZ3Trz4fBwCWS5ka3A&index=1300 Yorumlaçok haklısın ben de yedim hiçbir zararı yok ayrıca tüm etlerden daha lezzetli proteini de fazla bu ön yargıyı anlamıyorum hep bir bahane
10 YorumlaDiğer konusunda 636 cevap paylaştı. dini sebebin disinda diger hayvanlara gore sindirim sistemleri farkli bu yuzden fazlasiyla riskli bakteri ve mikrop barindiriyolar kendilerinde hem sende saglik sorunu ortaya cikmamis olabilir ama baska insanlar zarar gorebilirler
00 YorumlaCunku domuz kendi pisligini yer.. ayrica dinen yasak denilmisse sorgulanmaz
30 Yorumla
+1 yılTed diye bir social web sitesi vr orada bir bilim insanı domuz etinin gerçekten vücuda zararı olduğunu açıklamıştı..
00 Yorumla
+1 yılDomuz hayvanı pis kendi seeyini yiyor yatıyor biliyosun demi ondan tiksiniym bn pis olduğu için günah
01 Yorumla- +1 yıl
Senin peygamber efendin dediğin adam flörtü zinayı sevgili hayatınıda günah ilan edip haram kıldı peki sen neden o zaman zina edip sevgili ediyorsun?
+1 yılDomuz kelimesinin söylenmesini bile yadırgıyorlar ne diyorsunuz
10 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sağlıklı olmadığı ıçin müslüman olmayanlar bile yemiyor bir cok yerde.
02 Yorumla
Soran+1 yılYiyolar valla sen öyle zannet.
ben tadını sevmiyorum kokusunuda sevmiyorum eskiden ymeişliğim vardı birkaç kez ama tadı da kötü kokusuda
00 YorumlaDiğer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Senin zihniyetinde insanlara birsey anlatılmaz ki avrupa billur yese Yarın sende onu yersin ve iyi olduğunu savunursun.
00 YorumlaSıçtığı boku yiyerek beslenen hayvanı müslümanlar yemez. Ve metobolizmayı değiştirerek obez bir gen yapıyor
00 Yorumla
+1 yılBir zararını görmedim diyorsun görmemiş olabilirsin benim midem kaldırmaz şahsen öyle pis bir şeyi yemeye.
00 Yorumla
+1 yılkuran da allah domuz etini zorunlu kalmadığın sürece yemeyeceksin diyor müslümansan yemezsin yok bana ne dersen ye sana ne önyargıdan bu yaşa kadar anlamadın mı daha
00 Yorumla
+1 yılDomuz hayvanının pisliğini ve etinin zararlarını tartışmamızı istiyosun? Cahillik seviyesi bu derece mi
21 Yorumla- +1 yıl
Bende inanamadım bu kadar cahil olsam ben kafama sıkarım..
- Diğer konusunda 18,8b cevap paylaştı.
+1 yılyani yiyebilirsin asla ön yargılı değilim bu senin seçimin elbette.. ama ben yiyemem..
00 Yorumla
+1 yılDini referansu bir kenara koyuyoruz senin dediğin gibi.
Şimdi diğer referanslara geliyoruz;
1. Domuz kendi pisliğini yiyor.
2. Hayvanların içinde eşini kıskanmayan tek hayvan.
bunlar da referans alınabilir.47 Yorumla- +1 yıl
Birçok hayvan çok eşlidir yani bu doğru değil ama doğru olsaydı bile ne alaka yani? Çok eşli olması neden yememek için sebep olsun?
Soran+1 yılEşini kıskanması senin için yemek yeme kriteri midir? Yani semiz otu eşini kıskanıyor mu?
- +1 yıl
Yediğin etin yani hayvanın davranışları karakteri direk insanı etkiler. Bunu bilmiyorsan ya da inanmıyorsan sana ne anlatırsam anlatayım boş. her gün haberlerde bir swinger partisi baskını, eşini pazarlayan gavatların haberlerini izler olduk. Bu haberlerin artışındaki nedenlerden birisidir bu. Sen domuz etini sormuşsun kendince otla b*kla geyik yapıyorsun burda bana. ben soruna dilim döndüğünce görüş paylaştım. Ama senin maksat farklı sanırım sana iyi geyikler :)
- +1 yıl
İnek eti yiyince vejetaryen olmanız lazım bu mantıkla... Keşke bilim ve din çeliştiğinde bilimi seçseniz...
- +1 yıl
@goodnightpoe oturup sana burda uzun uzun yazmayı çok isterdim ama yazdığım her şey askıda kalacak sanırım.. O yüzden o güzel düşüncelerine saygı duyuyorum. :)
- +1 yıl
Bilimsel dayanak sunamadığın sürece yazdığın her şey askıda kalır tabii ki. Saygı duyman güzel, karşılıklı olmasını isterdim ama cehalete tahammülüm yok.
- +1 yıl
@goodnightpoe Doktorların da bilimle açıklayamadığı bir çok durum var. Bir kişinin beynindeki timör bir anda iyileşip yok olabiliyor. ama cahil doktorlarımız buna mucize diyor. Neyse dediğim gibi maksadım tartışma ortamı yaratmak değil :)
+1 yılHaram ablacım haram geviş getirmeyen kendi pisliğini yiyen hayvan. müslümanlığın şartlarını kabul etmemek kendi kararın
20 YorumlaDomuz eti müslümana haramdır kur'anda da geçiyor ancak açlıktan ölecek kadar açsan başka yemek yoksa domuz Eti yiyebilirsin o Zaman ucunda ölümolduğu için helal kılınmıştır. Biz müslümanız bu yüzden yemeyiz
00 Yorumla
+1 yılsıctıgını yıyolar ya ondna dınle alaksı yok avrupada bı cok elıt kesım bıle domuz etını ıcındekı parazıtler nedınyle tuketmıyo saglık aısından
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPeygamber efendimiz (s. a. v)
Domuz etini yasaklamış yani dinen uygun değil
sen yemeğe devam et dininide unut Allahım zihniyetsiz geziyo10 Yorumla
+1 yılafiyet olsun sana ben dinimizce haram olan seyi bile bile neden yiyeyim
00 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaradan yarattığı hayvanın yenip yenmemesi gerektiğini bilmez mi? Zaten bilimsel olarak sağlık açısından insana zararlı olduğu bilinmektedir.
00 Yorumla
+1 yılSenin tercihin amamherkesin yaptığı bir şey doğru olduğunu göstermez
00 Yorumlakendi dışıkısını yiyen hayvandan ne beklersin ki afiyet olsun...
00 Yorumla
+1 yılKendi b*kunu yiyen bir hayvanın hiçbir ürününü yemem.
00 YorumlaMüslümanım eğer inanç dışı bakarsak olaya midem kaldırmıyor mis gibi koyun kuzu inek eti varken.
00 Yorumla
+1 yılkendı boknu yıyen hayvandan tıksınmıyomusun ilginç haram omasa dahı asla yemem
00 Yorumlaonyargi degil kuranda necis bir hayvqn oldugu yaziyo
10 YorumlaDiğer konusunda 10,4b cevap paylaştı. din ya da değil domuz pis hayvandır bu açıktır da yani yemiyorum sağlıklı olduğunu da sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılCevabı kendin vermişsin zaten
20 Yorumlaona bakarsan çinde de köpek eti yeniyor. demek ki pis olsa orda da yenmezdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaç defa hocalarımızdan duydum bir defa domuz etinde hiç vitamin yokmuş.
27 Yorumla- +1 yıl
gida muhendisimi hocan?
Cevap sahibi+1 yıl@Gelpusypusy camide öyle diyolar vaz esnasında
- +1 yıl
olum imam nerden bilsin ette ne kadar vitamin var.
Cevap sahibi+1 yıl@Gelpusypusy bir defa hocalrımız her şeyi biliyorlar onlara da hocaları anlatmış
- +1 yıl
bir sey soracam? şaka yapiyorsun demi?
Cevap sahibi+1 yıl@Gelpusypusy niye şaka olsunki domuz o derece mendebur bir canlı hiç vitamin bile yok düşün yani
- +1 yıl
tamam kardes senin icin yapilacak hic bir sey kalmamış yolun acik olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlay sadece sağlık değil ki. Kendi pisliğini yiyen pisliğinde yüzen bir hayvan domuz. Benim için böcek yemekle aynı şey.
03 Yorumla
Soran+1 yılDenemediğin için bu önyargın var :)
Cevap sahibi+1 yılDenememle ne alakası var anlamadım.
Soran+1 yılBöceğe benzettigin icin
- Diğer konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılbende istiyorum nereden aliyon
04 Yorumla
Soran+1 yılMacrocenter'dan almıştım bir defa ve turistik yerlerdeki migroslarda var ama çeşit yok. Yurtdışında özellikle avrupa'da bol bol var
- +1 yıl
aslinda ben yaban domuzu avlayip onu denemek istiyorum ama cok zor is. avci arkadas varsa kisa bir bilgi gecsin
- +1 yıl
Asitli su içtiklerini de biliyor musun?
00 Yorumla- Diğer konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılAvrupalılar ne b. k yiyoesa ondan ye.
00 Yorumla
+1 yılDomuza domuz eti birşey yapmaz rahat ol sen ye..
10 Yorumla- Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılkendi bo*unu yiyen hayvandır bunu düşündün mü?
02 Yorumla
Soran+1 yılAma lezzetli? Ayrıca çoğu hayvan da pis kokuyor evde beslediğimiz hayvanlar da kıçını yalıyor sonra sahibini yalıyor ne olmus?
- +1 yıl
ay saçmalama yaa :D nerede gördün kı*nı yalayan ineği tavuğu vs :D
Diğer konusunda 4,5b cevap paylaştı. b. kunu yemese iyi hayvan aslında
00 Yorumla
+1 yıliğrenç yanağından öpim ya
01 Yorumla- +1 yıl
ulan site sansürlemee
- Diğer konusunda 12,4b cevap paylaştı.
+1 yılDomuz etini denemek istiyorum.
00 Yorumla Önyargı değil dinimizce haram kılınmıştır.
00 Yorumlabilmeden yemisdim domuz tadi berbat
00 YorumlaHaram denildiyse bir sebebi vardır
05 Yorumla- +1 yıl
demi ama. sen hic okuyup arastirma zaten.
- +1 yıl
@Gelpusypusy Sen nerden biliyorsun benim okuyup araştırmadığımı? Müneccim misin sen?
- +1 yıl
gorusunden acik bir sekilde anlasiliyor ya da yanlis anlasiliyor.
- +1 yıl
@Gelpusypusy Bakara suresinde yer alıyor ve orda böyle bir şey yazıyorsa mutlaka bir kötülüğü vardır demek istedim ama malesef kafan negatifliğe yatkın olduğu için hemen kötü eleştiri yapıyorsun
- +1 yıl
bu iddaa uzerine kurani kanitlaman lazim
Bu yaşına kadar hiç mi duymadın haram olduğunu
00 Yorumla- Diğer konusunda 21,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzel et
10 Yorumla Müslüman degilsen sorun yok, istediğini ye
00 Yorumladini açıdan tabi ki
00 Yorumla
+1 yılDini
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaçnaliyisun
10 YorumlaÖyle va riste
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz