Bunu Tübitak'a götürsen ampulün niye ezan okumuyor diye geri gönderirler. Ama bence şahane bir şey yapmışsın emeğine sağlık. Hayvanseverliğinde insanlara örnek olunası bir şey gerçekten.
21 Yorumla- +1 yıl
tşkler karşim.
En İyi Cevaplar
+1 yılhelal olsun dahice bir fikir tebrikler :D
17 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim :)
- +1 yıl
rica edeim :)
- +1 yıl
yeni video çektim: https://keyword.pw/civciv_vid3_20160911_085905.mp4
Mutlu görünüyolar gördüğün gibi ama maşallah de :) - +1 yıl
maşallah çok tatlılar :)
- +1 yıl
6 günden sonra ilk defa sen yazdığın için alsana EIG
- +1 yıl
teşekkür ederim :)
- +1 yıl
ricalar.
+1 yılSen Yaptıysan Dikkat Et :D Alev Almasın, Güzel Görünüyor :D
116 Yorumla- +1 yıl
ısı koruması devrede :) Olur da terostat devreden çıkmayıp 40 dereceyi geçerse kapatıyor.
- +1 yıl
Belki Kısa Devre Olur :D Ayrıca Onları Nasıl Besleyeceksin, Üşenmeyecek misin?
- +1 yıl
yok be ne üşeneyim. kutuda kendi kendine büyüyolar yemini ve suyunu at tamam. el sürmeyince hasta da olmuyolar kolay kolay.
- +1 yıl
İlk Doğdugunda Yem, mama Yiyemiyorlar. Şiringa İla Beslemen Gerekiyor.
- +1 yıl
öğretiriz biz de :P
- +1 yıl
Kesin Öldürcen :D Çıktıktan 3,4 Gün Sonra Buraya Yaz Lütfen, Yaşıyorlar mı Merak Edicem :D
- +1 yıl
tamam yazarım :D
- +1 yıl
güncellemeye bak dostum.
- +1 yıl
Çok tatlı yaf :D Ama şimdi beslenmesi var :D
- +1 yıl
3 gün açlığa dayanabiliyomuş. artık yemeyi içmeyi bişekilde öğreteceğiz :D
- +1 yıl
Çok Güzel Yav :D Hadi Bakalım, Umarım Bir An Önce Mama Yemeyi Öğrenirler Yoksa Kısa Sürede Öteki Tarafı Boylarlar :D
- +1 yıl
tek tük yem yiyolar ama suya aşina olmadılar hala :D bugün çakıl taşı doldurup su koydum ufak bir kabın içerisine içine girip ıslanmasınlar diye. gagalarıyla çakıl taşına vurmaya çalışıyolar haliyle azcık su bulaşıyor içmek zorunda kalıyolar ama tam olarak hala içemiyorlar :D
- +1 yıl
Gerçekten Tebrikler, Onlar Benim Elimde Olsaydı Yumurtadan Çıktıktan Sonra Ertesi Gün Ölürlerdi, Benim de Muhabbet Kuşlarımın Yavruları Hava Akımına Maruz Kalıp Vefat Etmişti. DD Onları Büyüyünce Yiyecek misin :SSD
- +1 yıl
hava akımı mı? yuh.
bak dostum o hayvanları 35 derecede tutmazsan tüyleri olmadığı için vücut ısılarını koruyamazlar ve haliyle ısı kaybından ölürler. Bu yüzden ortam sıcaklığı 35 dereceye yakın olmalı.
Boşuna annelerinin kanatları altına girmiyorlar. Onlar henüz çok küçük ve vücutları yediklerini ısıya çevirebilecek kadar yüksek enerji üretemezler. Bu yüzden koruyamıyolar vücut ısılarını. - +1 yıl
O Zaman 12 Yaşındayım, Bu Tür Şeylerden Anlamıyordum. Şimdi ki Aklım Olsa Hava Akımına Maruz Kalmasına İzin Vermezdim :D
Diğer konusunda 600 cevap paylaştı. Vay be, harika bir is yapmışsın gerçekten tebrik ederim :)
11 Yorumla- +1 yıl
EYvallah kardeş. 4 tanesi çıktı kaldı 1 tane. o da kırmaya çalışıyor yumurtayı. ufak bir delik açtı ama geç kaldı biraz :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Çok çok güzel ya. Benim abimin de 2 tane kuluçka makinesi var bir de kendi yaptığı var. Aynı sen :D
Ama kışa giriyoruz o hayvancıklar üşür :/ İyi bak bari :)11 Yorumla- +1 yıl
yok be üşümez ısıyı iyi koruduğun sürece. straforla kapatılmış bir kutu bunun için ideal çünkü straforun ısı izalasyon katsayısı yüksektir. içerdeki ısıyı iyi tutar düşük elektrik enerjisi harcayarak. kış mış hikaye. her mevsim civciv büyütülür rahatlıkla.
Gayet güzel düşünmüşsün başarılı da olmuş😄😄 Şimdi civcivleri koruyup büyütme vakti. Annesi olmadığına göre iş sana düşüyor sanırım. Hemen ölürler dikkat et :)
11 Yorumla- +1 yıl
ooo büyüdüler bile :D hepsi oyun oynuyo kutu içinde maşallahı var fıldır fıldırlar :D
Cok merak ettim gelismelerden haberdar et bizi insallah saglikli olurlar anne icin uzuldum guzel duzenek kurmussun zekayi gosteriyosun helal olsun tebrik ederim :)
14 Yorumla- +1 yıl
eyv. kardiş.
- +1 yıl
Mutlu görünüyolar gördüğün gibi ama maşallah de :)
+1 yılCivcivler de büyüyünce fotoğrafını at bence. Çok güzel fikirle harika bir şekilde yapmışsınız tebrikler
11 Yorumla- +1 yıl
Çıktılar zaten. yeni video çektim: https://keyword.pw/civciv_vid3_20160911_085905.mp4
bunlar çıkınca niye ölüyor hemen pazardan alınca ölüyorlar evde sıcak ta tutuyoruz düşünüyor gibi hayvanlar bizümkiler öyle oldu
110 Yorumla- +1 yıl
sıcak ama kaç derece? sıcak tutuyon diyosun da kime göre neye göre sıcak? sıcaklık göreceli bir kavram. 35 derecede sabit tutman gerek civcivlerin kalacağı alanın içini. vücut ısısını koruyamazlarsa ölürler hemen. ben 90 tane besliyom 4 hafta olacak iyice büyüdüler en fazla 10 tanesini kaybettim onun da çoğu ezildi kalabalıktan öldü. bazıları da iyi yem yiyemedikleri için öldüler çünkü zayıf kalınca diğerlerlerinden yem yemeye fırsat bulamıyordu.
- +1 yıl
pazara geliyor bizimkiler ama orda hayvan soğuk yiyor eve gelince kutunun içinde bir kavonozun içine kaynar su doldurup havluya sarıyorum kutunun içinde duruyor ya bir ya iki tane alıyorum ama ölüyor maşşallah siz büyütün çok sevindim yeni bir can olmasına sebep oluyorsunuz bu arada o yumurtalar bakkal yumurtası değildir nasıl hangi yumurtadan oluyor ki
- +1 yıl
döllü herhangi bir yumurta işte. sahibinden. com'da satıyolar kuluçkalık yumurta diye arattır. kendin de yapabilirsin. ortam sıcaklığını 37.5 derecede sabit tut dijital bir termostatla. ısıtıcı (ampül) fazla enerji yakmasın diye strafor köpüklü bir kutu kullan. yumurtalara bir işaret vur, günde 3 defa 180 derecelik açılarla çevir. 21 günde civciv elinde. son 3 gün nem oranını %70lere çıkar içine 40-50 derecelik sıcaklıkta su koyarak.
- +1 yıl
saçmalama deri altına boya enjekte edersen hayvan can verir anında.
Eline sağlık :D Son evrelerde olduğu için işe yara ama başından itibaren bunu kullanırsan sonuç alamazsın
16 Yorumla- +1 yıl
evet aynen. hareket düzeneği lazım. o da olsa tam kuluçka makinesi. neyse boş bir vakitte onu da ekleriz.
- +1 yıl
çıktı 2 tanesi :D
- +1 yıl
burda çok tatlışlar: https://keyword.pw/civciv_vid3_20160911_085905.mp4
ama maşallah demeyi unutma :)
Takdir ediyorum ya :) Evlat gibi bakıyorsun civciklere :) Tebrik ederim seni güzel insan...
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim. ya yazık olmasın dedim canlı sonuçta :(
- Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir şey soruyum bu yumurtalar herhangi bir yumurta mi yoksa onun civciv cikarmasi icin ayri bir yumurta mi gerekli?
112 Yorumla- +1 yıl
döllenmiş yumurta dostum. 12 tane koymuştum 7 tanesi dölsüz çıktı kokmuş içi onların hepsine fenerle tek tek bakıp ışık geçirgenliğine göre dölsüz olduğu kanaatına vardım ve çöpe attım hepsini daha fazla koku oluşmasın diye.
sahibinden. com üzerinde döllü kuluçkalık yumurtalar satılıyor eğer benzer düzeneği kurabilirim dersen al kendin de çıkartırsın 21 güne ihtiyacın var 37.5 derecede sabit tutman gerek ısıyı ve nem %60-70 lerde olmalı özellikle son 3 gün. bir de belli açılarla günlük hareket ettirmelisin yumurtaları civciv sağlığı için. son 3 gün hareket ettirmeyeceksin çünkü çıkım olacağı için civcivler pozisyon alıyor. - +1 yıl
Ben restaurant işi yapiyorum bize yumurta geliyor bazilarinin ici kanlanmis cikiyor kirdigin zaman demekki onlar döllenmis oluyor peki anlamak icin ne yapmak lazim ışığa mi tutacagiz?
- +1 yıl
oha ya. kanlanmış bayat yumurtaları mı veriyolar restaurantlara? bak ilk defa duydum bunu demek ki dışardan hayatta yemek yenmez bu konuda kendime bir kez daha hak verdim.
kanlanmışsa 35 derece sıcaklıkta uzun süre yumurtalar beklemiştir ve döllüdür. yani embriyo oluşmuş. belki 1 haftalık bile olmuştur. embriyo iyice oluşmadan fenerle anlaşılması çok zor döllenmiş olup olmadığı. kırdıktan sonra ancak belli olur ilk evrelerinde. bence patronuna söyle yumurtaları aldığı yeri tekrar gözden geçirsin. veya siz nerde saklıyosanız oranın soğuk olmasına özen gösterin. normalde market yumurtaları pek döllü olmaz ama sizin yumurta aldığınız yer galiba çok horoz bulunduruyor tavukların arasında. yumurta satarken civciv de yetiştirip daha fazla para kaznamak için. - +1 yıl
Yok demek istedigim herzaman degil yani 2 tane 360 koliden 3-5'i böyle hepsi böyle olsa o yumurtayi kafalarina atarim zaten.
- +1 yıl
hı anladım. ama sıcaklık koşulu önemli. sıcakta bekletilmese o kanlanma oluşmaz. embriyonun oluşabilmesi için 36-37 derece şart.
- +1 yıl
güncellemeye bak lütfen.
- +1 yıl
Başarmışsın gözün aydın ilk denemen mi 😃?
- +1 yıl
aynen reis ilk deneyimim.
- +1 yıl
İlke göre gayet başarılı şimdi çiftlik de kurarsın sen 😃yalniz hepsi yumurtadan cikip gece ötmeye başlarsa işin zor 😃
- +1 yıl
aynen öyle ama sıcaklık stabil olduğu için rahatlar o yüzden fazla ötmeyebilirler. :D
bir de ampül yanarken ampüle gidiyo direkt çıkan civciv :D sıcak ya hani içgüdüsel olarak oraya gidiyo galiba :D - +1 yıl
Ampule değip yanmasınlar sonra 😃Aslinda dükkanın arkasi müsait böyle bir düzenek kurmak lazim aklima şu geliyor bu hani buzdolaplarinin motor kısmı var ya oralar cok sicak oluyor oraya koyup 1 ay hic almasan cikar mi aceba 😃?
- +1 yıl
sıcaklığın homojen olarak dağılması gerek ama. bence sağlıklı olmaz. bir de hareket düzeneği kurman gerekir. 180 derece açıyla günde 3 defa döndürmelisin. bunu yumurtanın bir noktasına ufak bir işaret koyarak yapabilirsin.
+1 yıltebrikler, ama çok sert yerde duruyolar pamuk mamuk yokmuydu
11 Yorumla- +1 yıl
talaş koycam da bit yapıyor diye koymak istemiyom.
+1 yılYaratıcı olmuş çıktıklarında çek bakalım olur mu :D
11 Yorumla- +1 yıl
güncellemedeki videoya bakmadın mı çıktılar zaten 2 gün oldu. soru eski davet ediyim dedim sdhfgj
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHarika bayılıyorum şöyle şeylere çıkınca fotoğraf at olur mu
16 Yorumla- +1 yıl
atcam herkese.
- +1 yıl
güncellemeye bakabilirsin.
- +1 yıl
Evet bir harikaaa 😋👍🏻
- +1 yıl
video da koydum :D
- +1 yıl
Çok hoş allah neler yaratıyor ya
- +1 yıl
Aynen.
çok güzeller tüyleri parlak parlak :D
Ay çok enteresan civcivler çıkınca da bizimle paylaş lütfen :D
13 Yorumla- +1 yıl
olur kardeş. paylaşırım :)
- +1 yıl
paylaştım güncellemede :D
+1 yılHelal be. Türkiye'nin bunun gibi beyinlere ihtiyacı var ksjskksşslsk
11 Yorumla- +1 yıl
agfhgj
Güzel olmuş mantıklı yumurtadan çıkıncada resimlerini at :D
15 Yorumla- +1 yıl
atarım :D Çıkım anını videoya çekcem yakalayabilirsem.
- +1 yıl
güncellemeye bak lütfen.
- +1 yıl
burda daha tatlışlar: https://keyword.pw/civciv_vid3_20160911_085905.mp4
+1 yılartık anne olacaksın seninle gurur duyuyorum kardeşim D:
12 Yorumla- +1 yıl
eyv kardeş :)
- +1 yıl
rica ederim düzenek güzel eline sağlık bu arada
+1 yılkesin civciv çıkar mı dersin hala cıvık olabir mi içi
17 Yorumla- +1 yıl
çıktı zaten be. 12 yumurta vardı 5 tanesi döllü çıktı diğerleri tırt hepsini attım
- +1 yıl
iyimiş o zaman emeğine sağlık hadi seri üretim yap sat. . d
- +1 yıl
sermaye kat sdhgg
- +1 yıl
Aynen yapin bence
- +1 yıl
He ben mi para katicam?
- +1 yıl
evet dshfj
- +1 yıl
fikir bende çıktı diye mi para katicam. o
+1 yılVay çok güzel eline sağlık çıkınca da bizimle Paylaş
12 Yorumla- +1 yıl
olmaz nazar değer :P
- +1 yıl
Çıktılar zaten. yeni video çektim: https://keyword.pw/civciv_vid3_20160911_085905.mp4
+1 yılÇok iyi olmuş bu :) zaten kuluçka makinesi de aynı duzenek..
Ve civciv de cok tatli :)13 Yorumla- +1 yıl
maşallah de fhfgjgh
- +1 yıl
Masallah masallah :)
+1 yılbeyin bedava sende kullanmasini biliyosun helal sana valla 😊😊
14 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler kanks sdhg
- +1 yıl
rica
- +1 yıl
Yeni video çektim: https://keyword.pw/civciv_vid3_20160911_085905.mp4
masallah☺☺
+1 yılya öyle şeylerle uğraşan insanları görmek beni çok mutlu etti asdhfuadsfhu
11 Yorumla- +1 yıl
eyvallh asgfj
+1 yılBizim kuluçka makinamız vardı 100lerde civciv baktık 😌
319 Yorumla- +1 yıl
bana tecrübelerini anlat lütfen, bilmediğim çok şey var :D
- +1 yıl
Şimdi bular sahroş gibi oluyor doğduklarında 😂 Bide tarihini bilmen lazım çünkü küçük kapalı bir kutu yapmışsın havasız kalıp ölebilirler, suyu makine buhar alsın diye koymuşsun ama çok yüksek olmazsa apatl onlar kıyamam boğulabiliyorlar. Doğduktan sonra kanlı oluyorlar temizlemeye çalışma 2-3 güne tüyleri düzeliyor bide ayrı bir kutuya al çünkü hepsi aynı anda doğmayabilir hata hiç biri doğmayabilir. Bidee bunlar çıkamayabiliyor yumurtadan kırıp içinde ölebiliyorlar biz öyle çok kurtardık bir parça kırmış devamını kıramamış biz elimizle açmıştık ama bazıları çok yaşamadı ve doğduktan sonra onları koycağın ortam yine sıcak olsun ışığı üzerlerine yaklaştır yine ve azcık yem su bez koy bezin üstüne yatır yani son olarak hasta doğma ihtimalleri oluyor bazıları mutasyona uğramışta doğuyor ama 100 de 1 ihtimalle çünkü bizim bir tanesinin 5 parmağı vardı ama onlarda çok yaşamıyor 😁
- +1 yıl
çok teşekkürler.
peki buhar yüksek mi olmalı yoksa düşük mü? boğulabiliyorlar demişin çünkü. o kısmı biraz detaylı anlatır mısın? - +1 yıl
Makine onu kendi ayarlıyordu o yüzden pek bir bilgim yok birdemakine yumurtaları süreklii haraketli tutuyordu nedeni sanırım tamamının ısınması 200 tane mi ne yumurta koyabiliyorduk internetten iyice bir araştır istersen bu arada rica ederim
- +1 yıl
Hmm anladım.
Hareket ettirilmesinin asıl sebebi sanırsam yer çekiminden dolayı yumurtanın içindeki maddeler aşağı çöküyo ya civcivin daha iyi beslenebilmesini sağlamak olabilir ama tam emin değilim. Prof. makinelerde sıcaklık her tarafa homojen yayılıyor zaten fan sayesinde. - +1 yıl
Makinede bile çıkmayan yumurtalar oluyordu yani çıkmayabilirler, çıkmazsa üzülme ama umarım çıkarlar:)
- +1 yıl
yumurtalardan cik cik ses geliyor ama yav. 21 günü geçip de çıkmazsa ben müdahale edeyim mi? yoksa açlıktan ölürler yumurta içinde hapsoldukları ve bişey yiyemedikleri için. yumurta kabuğu yumuşasın kırılması kolaylaşsın diye buharlaşan suyun içine sirke döktüm biri söyledi bunu bana. nemi korumaya çalışıyorum kabuğu iyce yumuşasın diye.
- +1 yıl
Çatlatamadıysa o zaten ölcektir eğer ufacık çarlattı ve çıkamadıysa yardım et
- +1 yıl
25-30 geçerse artık zaten sen aç
- +1 yıl
hadi ya? peki ufak bir yerden ben çatlatsam sıkıntı olur mu sence?
- +1 yıl
25-30 gün mü diyosun yuh açlıktan ölmez mi o kadar beklersek?
- +1 yıl
21 den sonra deneyebilirsin ve bazı civcivler 21 den sonrada çıkabiliyor ve zaten çıkmasa ölme ihtimali yüksek
- +1 yıl
güncellemeye bak lütfen.
- +1 yıl
Elleme şimdi o onu biraz kurusun başka kutuya koy
- +1 yıl
kurudular zaten. diğer 3 tane çatlamış yumurtadakiler hala çıkamadı. nem kazanması için kutuyu kapattım sence nem artınca çıkan civcivler havasızlıktan falan boğulur mu? ben sanmıyorum boğulcaklarını çünkü çıkmadan önce de nemi artırmıştım boğulsalar yumurta içinde de boğulurlardı.
- +1 yıl
Bak sen arada yine 😂😂
- +1 yıl
bakarsam içerdeki nem kaçar yav. diğer yumurtaların da çatlaması lazım o yüzden nem şart
- +1 yıl
Sen bilirsin
- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAnnesiz yaşayabilirlerse iyi çok tatlı gözüküyorlar 😃
12 Yorumla- +1 yıl
aynen. maşallah de :D
- +1 yıl
Maşalllah bebişlere 😃
+1 yılSana helal olsun.. cidden helal olsun
Çok tatlılar..13 Yorumla- +1 yıl
ama maşallah demeyi unutma :) - +1 yıl
:))) maşallah subhanallah
Yakında kavga etmeyi de öğrenecekler,, her yer dar gelecek onlara - +1 yıl
aynen aynen :D
Diğer konusunda 726 cevap paylaştı. Cok tatli ama o bir siyahı eziyolar cok küçük kalmış onu kurtar ya 😍😍😑
19 Yorumla- +1 yıl
yoo şu an iyiler :D o siyah yeni çıkmıştı ondan yürüyemiyodu şu an yürüyo
- +1 yıl
35 derece sıcaklık şart. ufak olduklarından vücutları yeterince enerji üretemez ısıtmak için. üstüne tüyleri de fazla olmayınca hemen ısı kaybederler ve hızla ölürler. bu sebeple termostatlı dijital bir ısıtıcı koymak şart. bu arada benim siyahlar da ufak. genetik galiba.
- +1 yıl
o kadar tatlış diyosun fhgfj
- +1 yıl
benim de hem de öyle böyle değil
- +1 yıl
yo hiç beslemedim tavşan.
hmm kediler de tatlıdır ama minik olmalı :D
- Diğer konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAllah sizin gibi insanlarda razi olsun. Bir hayvani oyle guzel bakiyorsun ki. Oyle bir hayvani hayatini kurtariyorsun ki ne guzel ya.
13 Yorumla- +1 yıl
napim başkası gibi yumurtaları çöpe atamazdım. bir kaç kişi tanıdım öyle yapan gerçekten üzüldüm. canlı var sonuçta yumurtanın içinde.
- +1 yıl
Cok iyi yapmisin gercekten
- +1 yıl
Artik isini yaptin mi sonuna kadar yap
Vay annesiniiii :D
Adam ampulle civciv yapıyo. :D13 Yorumla- +1 yıl
hiç sorma imkansızlıklar içinde :)
- +1 yıl
ben sadece vesileyim. Yaratan kusursuz yaratmış. çok tatlışlar. bu arada hepsi çıktı
https://keyword.pw/civciv_vid2_20160909_214111.mp4
+1 yılTebrikler. Civcivler çıkınca koysana çok merak ettim 😄Yanlız uğraşmışsın bayağı büyük başarı👍
18 Yorumla- +1 yıl
tşkler karşim.
- +1 yıl
Rica ederim karşim😂
- +1 yıl
cicikler çıkınca fotosunu atarım. inşallah bir aksilik yaşanmaz yumurta kabuğunu kırmada. kabuk yumuşasın diye nemi korumaya çalışıyom :/
- +1 yıl
İcini ferah tut bu kadar ugrasmissin. Umarim bir sorun cikmaz :)
- +1 yıl
güncellemeye bak lütfen.
- +1 yıl
Ay emeklerine değdi bak. Çok güzel ya 😊
- +1 yıl
2 oldu :D
+1 yılsadece merhametinden dolayı bile alkışı hakediyorsun...
15 Yorumla- +1 yıl
tşkler karşim. hayvanlara dayanamıyom zaafım var hep.
- +1 yıl
İnşallah hepsi sağ salim dışarı çıkarlar.. ve paylaş lütfen sonrasını da...
- +1 yıl
İnşallah sağsağlim çıkarsa paylaşcam.
- +1 yıl
paylaştım.
- +1 yıl
aaa ne güzel, maşallah :)
+1 yılDostum sen bir dahisin umarım farkedilirsin geleceğinde nobel ödülü gözüküyor :D
15 Yorumla- +1 yıl
abartmayalım kanks
- +1 yıl
yoo ben olanı derim asla abartmam hadi hadi mütevazı olma :D
- +1 yıl
:/ :/
- +1 yıl
çıktı 2 tanesi :D
- +1 yıl
ne tatlı :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılhelal olsun kardeşim benim. bugünlerde, böyle beceri gerektiren, doğal ve yaratıcılık barındıran şeylerle uğraşanlar kalmadı, herkes sığır gibi yaşıyor ekmek yiyip sularını içiyor sonrada s*kişiyor.
ellerine sağlık, oldukça başarılı.11 Yorumla- +1 yıl
ahahaha güldürdün. eyvallah kardeş
Çok zekice hemde inanılmaz zekice tebrik ediyorum :) ama civ civ korkunç korktum :(
18 Yorumla- +1 yıl
neden korktun ki :D ilk çıktıklarında ıslak oluyolar. 1 saatte sıcaklığın etkisiyle tüyleri yumoş gibi oluyo.
- +1 yıl
https://keyword.pw/civciv_vid2_20160909_214111.mp4
tüyleri kurumadı da ondan. al bir de şimdi gör dhfj - +1 yıl
aynen :D oynuyolar birbirleriyle. çok tatlışlar.
- +1 yıl
:P.
- +1 yıl
Diğer konusunda 575 cevap paylaştı. İyi olmuş Civcivlerin annesi sen mi olcaksın şimdi 😀😀😀 oy oy bir de foto at beraber görelim 😊
14 Yorumla- +1 yıl
evet öyle görünüyor :D :D
çıkınca atarım :D - +1 yıl
gözüm gibi bakcam :D video koydum güncellemeye bu arada.
+1 yılHarika olmuş 😄
Civciklerinde fotosunu at mutlaka 😄12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler. atarım tamam :)
- +1 yıl
güncellemeye koydum.
Diğer konusunda 18,1b cevap paylaştı. Güzel olmuş, inşallah civcivler çıkar. Yeni doganlarida ısıtmak icin. kullanirsin bu duzenegi.
11 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle düşünüyom zaten.
Ya harikasın arkadaşım! Yine yine civcivvv oleyyyy gözün aydın civciv babası 🐣🐣
12 Yorumla- +1 yıl
burda çok tatlışlar: https://keyword.pw/civciv_vid3_20160911_085905.mp4
+1 yılVay zekice sana imkan versek uzaya uydu bile firlatirsin tebrikler 😊
12 Yorumla- +1 yıl
abartma be dostum herkes yapabilir bunda bişey yok ki
- +1 yıl
Abarti drgil duusnup yapmissin kolay degil ben yapamam mesela
+1 yılÇok akıllıca. Hem civcivler yaşamış hem kuluçka makinesi olmadan kendi icadınla. Tebrikler valla.
10 YorumlaAdam dahi valla hi geleceğin tavuk çiftliğini böyle kurdun dersin 😂
10 YorumlaTeknoloji ne kadar kötü bir makineye annemi diyecek şimdi o yavrucaklar
10 Yorumla- Diğer konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılçok güzel bende yapmıştım tabiki daha konforunu buzdalabı kullandım veterinerim ben
13 Yorumla- +1 yıl
aynen buzdolabı hatta derin dondurucu olsa süper olur çünkü ısı yalıtımları çok iyi onların. az enerjiyle yüksek sıcaklıklara kolayca ulaşılabiliyor.
- +1 yıl
aynen
- +1 yıl
sağlıklı görünüyor mu sen veterinersin anlarsın bu işlerden: https://keyword.pw/civciv_vid3_20160911_085905.mp4
Gizli Üye(25-29)+1 yılinternettenmi buldun bu düzeneği yoksa senmi icat ettin?
12 Yorumla- +1 yıl
icat? asdgfjgh
Cevap sahibi+1 yılNe bilim ne deniyosa asdf 😂
Eline sağlık iyi olmuş Hayvanlara da iyi bak :)
22 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim :) bakıyom bakıyom sdhfj
- +1 yıl
https://keyword.pw/civciv_vid3_20160911_085905.mp4
+1 yılAnne tavuğu sabredemeyip yedik deme sakın :D
21 Yorumla- +1 yıl
ahahah güzeldi bu bak.
+1 yılyaa ne güzel elinize sağlık
21 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖzürlü doğarlarsa napcan😂😂
24 Yorumla- +1 yıl
sana veririz sen bakarsın.
- +1 yıl
puhahhahhahah koptum :D
- +1 yıl
Ya kızma😔 Uğraşmışsın eline sağlık. İnşallah beklediğine değer
- +1 yıl
yok be sana öyle geldi kızmadım neden kızayım
- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar uğraşacağına sen üstüne otursan daha kârlı olurdu.!.
21 Yorumla- +1 yıl
Peki gardaş
+1 yılİlginç ve hoş bir çalışma.
Sonucunu merakla bekliyorum umarım paylaşırsın :)10 YorumlaNick inin hakkini veriyon dayi
22 Yorumla- +1 yıl
Aynı şeyi düşündüm.
- +1 yıl
eyvallah karşim.
+1 yılNe kadar da tatlısın.
12 Yorumla- +1 yıl
ben mi yoksa civcivler mi? tam anlamadım sdhfgj
- +1 yıl
İkisi de.
+1 yılYazık hayvanlara bence öleni oluyor
12 Yorumla- +1 yıl
sıcaklığı 35 derecede sabit tuttuğun sürece bişey olmaz Allahın izniyle.
- +1 yıl
Amşn
Ayyy çoktan tatlı yaaa
11 Yorumla- +1 yıl
ay evet ya :D
Guzeell😊 ay bitanesini bana versenee😂
11 Yorumla- +1 yıl
istanbula gel verim sdhgfj
+1 yıloy çıkmış gerçekten ^^
11 Yorumla- +1 yıl
4 tanesi çıktı dünden bu yana. 5. si de çıkmak üzere :D
adamsın adam :D helal olsun
11 Yorumla- +1 yıl
tşkler karşim.
+1 yılÇok iyi olmuş inşallah işe yarar
11 Yorumla- +1 yıl
ses geliyo. hareket de ediyolar yumurtalar :D
Ohaa yarın civcivleri de koyar mısın 🙊🙊
17 Yorumla- +1 yıl
videosunu atcam çekebilirsem. ama maşallah diyin :P
- +1 yıl
güncellemeye bak lütfen.
- +1 yıl
hayır o ikincisi :D
ilk çıkan kahverengi olan sonra sarı/beyaz olan, son 3 de siyah tüylü olanlar :D
+1 yıleline emeğine ve merhametine sağlık😊 👏
11 Yorumla- +1 yıl
tşkler kardiş.
Diğer konusunda 3b cevap paylaştı. ahahah güzel düzenek olmuş allah bağışlasın :)
11 Yorumla- +1 yıl
saolasın :)
+1 yılAyy çok güzel olmuş çok tatlı :)
12 Yorumla- +1 yıl
Evet gerçekten mutlu görünüyorlar çok tatlılar maşallah süper ya :)
Woww super bu 😀helal bee
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler kanks dhdfh
- Devamını Gör (107)
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar