Üniformanın verdiği hava görünüşte güzel görünse de arka planda zorluklarını bu resim göstermiyor. Özellikle bir telefon ile kışın ortasında gece 3 te kalkıp aç aç operasyona gitmeler bu fotografta hiç görünmüyor. Şunu fark ettim, bilmiyorum tv den göründüğünden midir bilmem ama son zamanlarda böyle bir istek var gençlerde, bir yandan seviniyor ve mutlu oluyorum ama çoğunun bilgisi olmadığını, gerçekleri görmediğini görüyorum sonradan, üniforma arka plandaki zorlukları sivil halkın görmesini engellemek için fosforludur derdi askerdeyden komutanım sanırım haklı.
Ama öyle olmuyor işte tatlıcan, özellikle okumayı sevmeyen bir millet olmamız ve okumayan insanlara göre maaşlarının iyi olması ve havalı üniforma özellikle birçok kişiyi bu mesleğe itiyor ama geri planda çalışmaya başladıklarında işler değişiyor ve sonra 10 yılım dolsa da istifa etsem moduna giriliyor. Bence devletin bu mesleklerin arka yüzünüde tanıtan güzel anlatım lar yapması gerekiyor bu konuda eksiklik var.
Dünyanın en zor mesleği.. Üniforma hikaye.. Kot pantolon olsa ne yazaaaar - mayo olsa ne yazaaar.. Her an kelle koltuktasın.. Bir tüfeğin mermisinin öldürme kapasitesi 1000 metredir.. yani adam 1000 metreden lazer noktası ile direk kafandan indirir üzerindeki çelik yelek fasa fiso.. Gençlerin içinde eğer eğitimmiş yurt sevgisiymiş gibi şeyler varsa çok güzel tabii ki katılsınlar.. Ama asla üniforma için değil.. üniforma o işin makyajı...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
canlar feda olsun aslanlarıma onlar bu ülkenin bel kemikleri onlar varolsun biz rahat edelim diye canlarını ortaya koymuş bekliyorlar haine aman vermeden aslanlarım duyun sesimi yıkılmak yok
Nice şehitlerimiz can ı feda etmiş vatan için bizler için. Bizim hain insanlarımız bu ülke içinse kalsın diyor bu başlık altında. Alayınız yol alsın ozaman ya insanlar
En İyi Cevaplar