Boşlukları silin
Hümanist misiniz?
Boşlukları silin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu tür şeyler olanlar salaktır zaten. Hümanizmmiş, satanizmmiş. Hey Allah'ım ya. Ateisler var bir de tabii daha. Birçok şey var belki de bilmediğim. İnsanlar rahatça duramıyor ki, aptalca şeyler olmaya çalışıyorlar.
Humanizmi halen anlayaman arkadaşlar için söylüyorum. Hümanizm siyasi bir görüş değildir. Bir ideoloji de değildir. Vicdani birşeydir. İnsanları seviyosan, barış ve eşitlik istiyosan humanistsindir zaten.
Hah bende onu diyecektim
onee
İnsancılık
Cevap
13Cevap
Ben hümanistim bu dünya da hićbir şey insan dan daha önemli değil.
Güncellemeye bak
gizliden yazmanı kınıyorum ilk önce ve sanane la milletin görüşünden...
haklisin at kafasi
kaarşim yanlış anladın profil fotoğrafına bakipda dedim onu
Sanane be görüş paylaşma
ya bir hadi ordan git daha kendi görüşünü savunamazsın gizliden yazacak kadar korkaksın... ÇOK KONUŞMA... da yaylan...
https://i.hizliresim.com/7AqkRP.jpg
Ya havlamak için gelme buraya gönderdiği sözden ne ergen oldugu belli hümanistlerle bir bilgi paylaşacaktım. Laff ebeliği yapmak için zırlama
Ya sen içtin mi bir dinlesen anlayacaksın hümanizme karşıyım ben
O zaman yazma aptall ya yemin ederim konuşmak için gelmişin dinlemeyeceksen siiktir git konu başlığı hümanizm dinlemeyeceksen ne bokkk yemeye geldiin salakkk ergen ya konuşmaya grlmiş ahahhaha ezik
değilim ve kimsenin de hümanist olduğuna inanmıyorum
Aynen !
Ya siz müslümler kadar dengesiz tip yokur. Size ne kuzum hümanistlerin çoğu adamdır adam. Müslümler gibi yobaz değil
Genelde bunları internet ortamında haykırabiliyorsunuz normaldir. Korkak olarak yaşamaktan Cidde'n ne zaman bıkacaksınız merak ediyorum açıkcası
@Canyilldirim 1. si ben hümanist değilim. Korkak hiç değilim. Aşırı müslüman bir aile de islamı çok iyi eleştiriyorum ve hiçte korkmuyorum. Arkadaşlarımla kavga etmişliğim oldu.
Sizin gibi elime satır alıp kafa kesmeyoruz.
Sen ilk önce islamda sevişmenini günah olşduğunu öğren.
Görüşlerim hümanizm e yakındır.
Bilinçsiz satanistlikten kastın nedir?
Araştır herseyi anlatıyo ya da bekle sana gondereyim
https:// sadoglu. wordpress. com/2011/01/07/humanizmi-savunanlar-ne-oldugunu -biliyorlar-mi/
Boslukları sil
Satanizm ile hümanizm in nasıl bir alakası olduğunu anlıyamadım. Göndermeni bekliyorum
Gönderdim de güncellemede boşlukları sil
Tamam bu zaten hümanizm in genel felsefesidir. Bunu herkes bilir. Lakin bunun satanizmle hiçbir alakası yoktur. Satanizm de bir inanıştır. Hümanizm ise insan otoritesini savunur. İnançlara karşıdır temelinde.
Evet hümanist biriyim
Güncellemee😊
Değilim. hayvancilim.
Yess... her zaman.
Güncellemeye bak 😊
Araştır abicim. İyi günler
hayır. animalistim
Hümanizmin ne olduğunu bilmiyorsun tatava yapma.
Hayır
Değilim
Çok değilim
Yooo
Yeterince.
Hiçte sevmem.
Pek degilim
yerine göre
Humanım evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar