Yeni evliyim dugunum temmuz üçte oldu. Kocamın kötü zamanlarında yanında olmuş bir kadin var. Kocam onu kardesi evladı sanki karisiymis gibi cok sever ve korur. ona kötü bir soz söylememe asla izin vermez. Nereye gitsek onuda çağırır ozelimiz yok kocamla. Nisanli olduğumuz zaman ona olan sevgisini bana hic böyle yansıtmamıstı. Aileme ne kadar çaktirmamaya çalışsamda onlar da cok rahatsız bu durumdan. Ben kocama aşık bir kadınım ama onun bir kadını benden daha cok sevmesine dayanamıyorum kalbim acıyor. Ona olan sevgisi aşk değil biliyorum ama bir kadına böylesine deger verip sevmesi beni cok uzuyo. Yardım edin akıl verin lütfen napayım?
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılOrtada ciddi bir sorun var. Bana göre sadece bir çıkış yolunuz var.
Öncelikle çok akıllı ve sabırlı olmalısınız.
Yanlış bir tutum sizin sorununuzu derinleştirebilir.
Duygularınızı kontrol etmelisiniz. Öfkeyi, kıskançlığı bir tarafa koyup akılla sorunu kesinlikle çözersiniz.
Kendi kendinize telkinde bulunacaksınız. Sonra da belirlediğiniz bir plan çerçevesinde eşinizle halledeceksiniz...10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıltamamen saçmalamış kocan tamam arkadaşını sevebilir bir insan ama o cidden abartmış, karımla yalnız romantik yemek yemek isterim eğlenmek isterim ben ya gittiği her yere onu çağrıyorsa ve oda geliyosa kusura bakma ama kocana aşıktır açılamamıştır bugüne kadar, kocanda onsuz yapamayıp laf söyletmiyorsa aklıma o kızın büyü yaptırdığı geldi
12 Yorumla
Soran+1 yılO kadar mutsuzum ki ben hic böyle hayal etmemistim onunla evlendigimi dusununce kendimi hep dünyanın en mutlu kadını olarak hayal ederdim.
- +1 yıl
hakediyor senin gibi kadınlar mutluluğu çünkü gerçekten sevmişsin, okut üflet sende bişey yap okız yapmıştır bak söyleyim
Birinci olarak ikinizin bir yerlere giderken onu alma kısmını konuş. Azaltılması gerektiğini söyle. Evli olduğunuzun farkına varsın. Madem onunla bir hayat istiyordu neden evlendi. Bunlar işe yaramazsa tanımadığı bir akrabanı arkadaşım diye tanıt ama adam bekar olsun. Kadınla onun arasını yap kurtul.
12 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce kac kez konustum gittigimiz yerlere onu cagirmasin onunla bu kadar ilgilenmesin diye ama hep kötü olan ben oldum. Ve cevremde o kadına ayarlayabilecegim bir erkek yokki:(
Böyle yapamayacağını , onu çok sevdiğini ve kıskandığını söyle aranızda ki ilişkiyi bitirin demiyorum ama bir mesafe olsun sen evli bir adamsın! diyebilirsin eğer hala aynı şekil devam ederse canını acıta acıta sil o Sevgi'yi, bu kim olursa olsun biri için uzun süre acı çekemezden hayat kısa...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
19Cevap
+1 yılben kadin olsam boşanirdim çok samimi ve ciddiyim, bu ne lan evlisin kendi karin var. Gidip başka kadini kendi karin gibi namusun gibi korumanin amaci ne? bu ne şerefsizlik iki yuzlu bir seydir kardesim? sktr basacaksin oyle birilerine aklina gelse bile affetmiyceksin. Seninle takilmak varken niye bide yanina baska kadin goturuyo? mal mi bu kocan? sende malsin galiba, dilin ya da gururun yok sanirim? ne halin varsa gör. hangi evlilikte boyle bir sey varmiş? saysan 5 tane çikmaz, dengesiz bir insanlarsiniz yemin ederim. bak sinirlendim yemin ederim. eger benim evledigim kadin oyle yakin oldugunu birini ogrensem hatta getirse, ilk adami öldürürüm sonra kadini, sonra da boşarim.
48 Yorumla
Soran+1 yılOnun kötü bir niyeti yok tanısan cocuk gibi masumdur.
- +1 yıl
he he oyledir, istedigi kadar masum olsun, burda evlilikten bahsediyoruz, sonucta benim evliligim degil ben sadece kendi fikrimi soyledim sen bilirsin beni zerre ilgilendirmez sadece boyle sacma olaya ilk defa tanik oluyorm.
- +1 yıl
Kesinlikle haklısın. En doğru yorum
Soran+1 yılBu durumu yaşayan benim dışarıdan tabiki de ağzından köpük saca saca yok adamı öldürdüm tarzında mantıksız yorum yapmak kolay. Iste senin anlayamadığın sey benim bu adamı canımdan çok sevmem. Evliligimi biri yüzünden tehlikeye atamam. Yarın gidip kadınla konusucam. Ve emimki halledicem
- +1 yıl
Adam haklı.
- +1 yıl
Kocanla konuş. Hafife alınacak bir şey değil ya bazı şeyler düzelsin ya da yol yakınken dön.
- +1 yıl
dedigim gibi beni zerre ilgilendirmez, madem oyle bir insanin fikrini kabul edemez bir kapasiten varsa o zaman soruyu sormiycaksin paşam, ben burda özgürce fikri mi sordum çünkü sende bu özgür ortamda sorunu herkese açik sordun. istedigim gibi cevap veririm senin sonra gelip vidi vidi yapman beni pek incitmez ilgilendirmez. dedigim gibi hic umrumda degil, benim evliligim de degil, bu senin evliligin zaten toplum icinde anormal olalrlak kabul edilir, onu istedigin kadar sev ama yaptigi sey neredeyse butun kadinin kabul etmedigi bir gercek, ben napim lan senin kocani? bana gore o erkek adam degil, insan kendinin eşini keşfetmek ona ilgi gostermek varken başkasina... neyse, bence sen ona iyi davran çünkü onu seviyorsun ve onu mutlu etmek içinde, o kadini eve davet et ve deki bundan sonra bizim evde kalsin üçümüz ayni yatakta yatalim :D asdada kolay gelsib karşim, yakşamlar...
- +1 yıl
sana hic bir nefret soylemim yoktur sadece kocana kizdim o kadar, sana hic bir kizginligim yoktur yanliş anlama burda butun kelimeler ona yazdigimi say.
+1 yılkocanla konus kuzum deki ben boyle bırını cok sevsem gorustursem sızı sen neler hıssederdın empati yaptır belkı ozaman daha ıyı anlar. ona karsı yanlıs bıseyler dusunmedıgını ama artık tek kısılık degıl ıkı kısılık dusunmesı gerektıgını ve evlı bırı gıbı davranması gerektıgınıde soyle
00 YorumlaDiğer konusunda 997 cevap paylaştı. Seni cok iyi anliyorum. Ben de fena kiskanirdim. Ama söyle düsün, sen yokken o vardi. Seni onunla kiyaslanirsa daha az süredir taniyor. Zamanla sen yaninda olup sana olan degeri artacaktir. Fakat sürekli sizinle olmasi dogru degil. Yanliz da vakit gecirebilmelisiniz. Bunu ona sakin dille anlat bence.
00 Yorumla- Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılzor bir durum gerçekten ne kadar da kardeşi olarak görsede sonuçta karşı cinsi hem ne demek her gittiğiniz yere onunda gelmesi demekki kadında anlayışlı bişey değil en iyisi eşinle konuş bu durumdan rahatsızlık duyduğunu dile getir kocanın anlayış göstermesi lazım o artık evli biri
03 Yorumla
Soran+1 yılhic anlayıslı değil artik ailemin suratına bile bakabiliyorum onun yüzünden
Soran+1 yılbakamıyorum
- +1 yıl
kadınla konuş o zaman azcık saygısı olsun
Böyle devam ederse işin sonunun boşanmaya kadar varabiliceni söyle , seni kaybetme korkusu yok sanırım kocanın, gözünü korkut. Ayrı yat, yemeğini hazırla ama başının ağrıdığını yemek yemek istemediğini söyle ve odana çekil. Biraz yanlız kalsın da aklı başına gelsin
02 Yorumla
Soran+1 yılYarın gidip kadınla konusucam.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadini bir ara davet et kocani o ara birsey alma bahanesiyle bakkala gönder ve kadina düzgün bir dille izah et durumu işte yanlis anlama ama eşim ile samimiyetiniz rahatsiz edici falan durumu anlat de siz samimi olabilirsiniz ama benim esim o siz de beni anlayin gibi eğer ondan sonra da devam ederse o kadina bir erkek arkadas bulup evlendir 😃
03 Yorumla
Soran+1 yılBen konussam esimin kulagına giderse evliligim tehlikeye girer Allah korusun. Ve cevremde onunla tanistirabilecegım bir erkek yokki
Cevap sahibi+1 yılEvliliğin neden tehlikeye girsin saçmaliga bak o kadin iki es arasina girerken utanmiyor da senin yaptigin neden yanlis olsun, o zaman 2. şık kaldi geriye ne yap ne et bu kiza bir erkek bul gerekirse kocana söyle de ki geldi bana dert yandi yalnizliktan falan buna birini bulsak mi gibi 😃?
Cevap sahibi+1 yılAma sunu da göz önünde bulundurmalisin kocan bu kadinin varligindan seni haberdar etmis ya gizli gizli buluşsaydi daha mi iyi olurdu?
+1 yılAllah yardımcın olsun. Kocanın ailesiyle konuş. Söyle. Tabii önce kocanla konuş. Hoşuma gitmiyor de. Ben yapsam ne hissedersin de. Cidden kolay bir durum değil ben de çok kıskanırdım
05 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle evliligim bozulur diye cok korkuyorumm.
- +1 yıl
O kızin da heralde kocanda gözü var manyak mıdır nedir. Kızı çek karısına söyle ben istemiyorum sürekli seni görmek de. Evliliğin felan bitmez merak etme. Adam seninle evlenmiş onu tanıdığı halde. Kıza ters yap. Kocana belli etme. O kadın birşey söylerse de cevabını verdi ikisine de herkes yerini bilsin.
Soran+1 yılYarın gidip konusmayi düşünüyorum
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun inşallah düzelir herşey dileğin gibi olur
Soran+1 yılcok sagol
Kiskandigini ve bu hissettiklerini güzelce açıkla
Sen artik evli bir adamsın bana biraz saygın olsun de02 Yorumla
Soran+1 yılKeske konusmakla olsa...
- Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın tabi sonuna kadar bence al kocanın konuş açık açık söyle canını acıttığını baktın devam ediyor biraz uzaklaş evden ki ciddi olduğunu anlasın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıkça ortaya koy duygularını ve bir tercih yapmasını söyle. Kadınla erkek sadece arkadaş olmaz. Bir süre olur gibi olur sonra işin rengi değişir. Senle tartıştığı vakit ondan akıl almak için buluşur ve yakınlaşma illaki olur.
20 YorumlaAcıların en büyüğüdür bu sevdigin insanin sende başka bir insana daha çok değer verdiğini hissetme bence konuş empati yaptirmaya çalış
10 Yorumla
+1 yılkadının medeni hali bekar ve sanırım yaşça kocandan büyük birazcıkta çirkin. ama yine de kıskanıyorsun kusura bakam ama kıskançsın. :)
00 Yorumla
+1 yılKocan çok yanlış yapıyor. Hem de çok. Bunu konuş. İleride çok sorun olur eminim.
30 Yorumla- Diğer konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılO zamanla degisir oylece bakma biseyler yap izin verme
02 Yorumla
Soran+1 yılBu sefer de aram açılır diye korkuyorum ne yapabilirim ki?
- +1 yıl
Acik acik fazla samimiyeti gereksiz buldugunu rahatsiz oldugunu soyle var mi oyle sacmalik benim kocam kiz arkadasinida bize katacak var mi oyle sacmalik
bunu kocanla açık açık konuş. sonuçta seninle evli. belki çok eskiye dayanan dostlukları vardır ve sana anlatmamıştır.
00 Yorumla
+1 yılAralarinda seviyeli bir muhabbet varsa agzini dahi acma ama lakayt tavirlar varsa ayar ver ikisine de. Ama onlari ayirma
00 Yorumlaben kabul edemem boyle bir sacmaligi. sen bunu bile bile nasil evlendin. dunyadaki son erkekmiydi? baslarim oyle aşka. kusura bakma canim.
14 Yorumla
Soran+1 yılNisanliligimda bana hic böyle yansıtmamısti
Soran+1 yılKocamla aramı bir kadın yüzünden bozmak bana zor gelir. Daha yeni evliyim bu kadar kolay degilki boşanmak. Yarın o kadınla konusucam galiba esimin haberi olmadan.
+1 yılAkıl veremiyorum çünkü benim için boşanma sebebi. Allah yardımcın olsun
10 YorumlaBen olsam asla kabullenmezdm böyle bir şeyi dikkatli oll kocanın burnundan getrr
05 YorumlaDiğer konusunda 22,4b cevap paylaştı. Ben çıldırırım kesinlikle böyle yakın olamaz kimseyle ASLA. Sevemez ya benden başka kadini gebertiriiim
00 Yorumla
+1 yılBunu kocanla konuşsana başka türlü çözemezsin zaten rahatsız edici bir durum saygısızlık etmeden tabii ki açıkla durumu
00 YorumlaKIZLA kanka olup ona bir koca bulma vakti gelmiş anlaşılan
00 Yorumla
+1 yılKadını çek bir kenara konuş.
Kadın dediğin biraz düşünceli olur ya.
O ne öyle, erkekler böyle şeyleri düşünemez ama o hiç mi anlamamış senin rahatsız olduğunu?
Sinirim bozuldu şimdi.00 YorumlaDiğer konusunda 25,7b cevap paylaştı. sen ona kocana sevgini göster o seni severse aynı değeri veriyorsa diğer kadınlar umrunda olmaz
10 YorumlaKocan yankın arkadaşını götürür sende iyi eglenceler dersin hemde domaltir
Çok sevdiği icin çok da yapar
E kizda cok seviyor zaten dünden razi coktan suyu gelmistir
Kocan sana bunuda alalim eve diyecek yakinda ama dili varmiyor00 Yorumla
+1 yılAdamin tapusu sende adami serbest birak eger aldatirsa bu senin yararina olur :) ilk celsede bosanirsin nafakanida her ay çatir catir alip istediginle sevgili olursun :)
00 YorumlaŞöyle yapabilirsin mesela o kızla konuşup bu işi halledebilirsin
00 YorumlaAgirligini koy
Herkes yerini bilsin madem öyle onla evlenseydi00 Yorumlasenin bilmediğin kardeşi falan olmasın gizli olabilir
00 Yorumla
+1 yılBana bak bana sende bir erkek arkadas bul ayni durumu uygula
08 Yorumla
Soran+1 yılEvliligimi tehlikeye atamam.
- +1 yıl
O atiyor belkide onunla kac kere yatti bile
Soran+1 yılYa deme böyle kafayı yicek duruma geldim
- +1 yıl
Iyi kafayi ye sen :)
- +1 yıl
Güzel mi kız ?
Soran+1 yılÇirkin değil
- +1 yıl
Kesin keisn :)
Seni bıraksın onu alsn ozaman boyle sacmalikmi olur
00 Yorumla
+1 yılNiye onla evlenmemiş? ^^
10 Yorumla
+1 yılsorsana niye o kadınla evlenmemiş kocan...
00 Yorumla
+1 yılbana oek saglam gelmedi bu ne yakinlik
01 Yorumla- +1 yıl
bncede
+1 yılEvlenmeden önce de böyleydi?
00 YorumlaDiğer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Saçmalık ben boşanırdim
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir seye dayanamamki ben
ayrıl bence iyi misin sen
01 YorumlaKocanin kiz arkadasi?
00 Yorumla
+1 yılAyıp ediyor. Bunu onunla konuşmalısın.
00 Yorumla
+1 yılSanki karısıymış gibisinden sonrasını okumadım.
00 Yorumladeliye dönerdim kafayi yerdim
10 Yorumla
+1 yılPek arkadaşlık gibi değil bu durum.
10 Yorumlaonla evlenseymiş o zaman :)
00 YorumlaParcalarim o kadinida adamida oyle seymi olur.
00 YorumlaRahatsız olduğunu söyle. O sana izin verirmiydi
00 Yorumla
+1 yılNiye onla evlenmemiş ki
00 Yorumla
+1 yılSaçma böyle yapması kocanın
00 Yorumla
+1 yılAralarını boz kanka
00 YorumlaKonuş bunları
01 Yorumla
Soran+1 yılkac kez konustum ama kötü bir soz bile soylememe izin vermiyor.
- Diğer konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılYeni evli birde
00 Yorumla
+1 yılsaff misn
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!