Ya burda gerçek profilimi göstermiyorum. İstediğim şeyleri yazmak için. Ama ben güzelliğime kimseye laf söyletmem. Tescilledim de. Ayrıca benim bütün arkadaşlarım çok güzel Türk kızı olmalarına rağmen. Türk erkekleri kendilerine bakmıyor asıl. Kısa çirkin kilolu ve kıllılar. Biz 4-5 saat spor yapıyoruz. Fit olmak için. Erkekler göt göbek büyütsün bide utanmadan Türk kızlarına laf söylesin
Kızarım tabi.. Hepiniz sürekli böyle eleştiriyorsunuz güzellik yarışmalarında bizi geçiyorlar. Ama bizden güzel olduklarından değil. çıkar ilişkilerinden dolayı..
kes be egoist ses çıkarmadıkça adamın üstüne çıkıyon. Genelleme yapıyorsunuz ikinizde. Ben de türk erkeğiyim 185'im, kıllı falan değilim, hayatım boyunca sporla uğraştım, şu an da fitness yapıyorum, kızların yorumuna göre baya yakışıklıyım. Türk erkeklerini ezcen diye sacma sapan genelleme yapıyorsun.
İsveç ırkı güzeldir ama Türk kızları da fotodaki gibi değildir 😂
4
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
ulan isveç gibi bir yere gitmek isterdim, isveç kızları maymuna bile benzese yinede giderdim. bir ülke bu kadar güzel olabilir amcam orda yaşıyo fena kıskanıyorm üffffffff :(
birazcık avrupalı erkeklerle evleninde, çocuklarınız güzel doğarsa türk kızı diye yutturursunuz. bende avrupalı kızlarla evlenitim. yani türk kızlarını güzel yapmış oluruz böylece.
En İyi Cevaplar