bir yerlere giderken ondan izin alırsan ondan ağır bir şeyler taşırken yardım istersen falan bunlar erkeklerin bir taraflarını kaldıran egolarını okşayan şeyler. Saçma ama öyle. Bide işin cinsel boyutu var tabi oral seks ve doggy pozisyonu da erkeklerin erkeklik gururunu arşa yükseltiyor he bide "erkeğimmmmm" kelimesi
13 Yorumla
Soran+1 yılO kelimeyide hiç sevmem ya
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Kavanoz açtırmak. Şunu yapınca adeta bir aslan edasıyla dolaşıyorlar.
B: "Ben açamıyorum sen açabilir misin?"
Erkek kişisi: "Ver bakayım" (açar)
B: "Oha nasıl açtın?
Erkek kişisi: (Omuzları dikleştirerek) "Ne sandın kızım, çok kolay"
Su şişesinde bile aynı şeyi yaşamışlığım var. True story08 Yorumla- +1 yıl
Eline geçen herşeyi pek açtırma yinede sen :)))
- +1 yıl
@mertcanturk senep?
- +1 yıl
Az daha büyüyünce anlarsın ;) - +1 yıl
@mertcanturk istediğimi istediğime açtırırım seni ilgilendiren bir şey göremiyorum. 15 yaşındaki çocuk gibi emoji koyunca laf soktuğunu sanan abaza seni.
- +1 yıl
Tabi canım istediğini açtırırsın benim ne haddime de sonra gelip buralarda zırvalıyonuz ya ona ayar oluyorum bende.
- +1 yıl
@mertcanturk gerçekten ama gerçekten ne haddine senin. Kimsin sen ya? Burada isteyen istediğini yazabilir -kurallar çerçevesinde- beğenmeyen de defolur gider. Bu, bu kadar basit.
- +1 yıl
Ben senin için oksijen bari tüketmeyeyim by.
- +1 yıl
@mertcanturk katılıyorum. Beyin hücrelerin çok zorlanıyor belli ki
herkez evlenince layt erkek olursun çogu erkek öyle oluyor karısının sözünde çıkmıyor diyelimki evlendim eşim benden izin alarak evden bir yere gidecekse gitsin ben gelince gülümseyerek kapıdaıda karşılasın hoşgeldin desin terlikleri hemen önüme koysun
01 Yorumla- +1 yıl
Terlikleri önüne koyması? Aman Tanrımmm eski dönemlerde misin acaba?
- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılHey maşallah bacak aranda ejderha mı besliyon aslanım be dersen gurur uçar gider.
42 Yorumla
Soran+1 yılAhahahahaha
- +1 yıl
Dedin mi la yoksa hhahhahahaahahah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
sanki her şeyin doğrusunu o biliyormuş gibi yap ve ne diyorsa yap bu fazlasıyla yeterli kendimizi bir şey sanıyoruz
Ben dikkat ettim özellikle gerçekten haklı olduğum kavgalardan sonra baya uzun bir süre sürekli laf dinliyorsunuz26 Yorumla
Soran+1 yılBende laf dinleme yok hiç ya dün ilk defa sözünü dinledim diye şok oldu bilmiyorum gururunu oksadim mi
Erkeklerin gururunu okşama bak yanlış olur. Sonra g. tü tavan yapar indiremezsin bacım. Sonu ayrılığa kadar gider sana diyim. Kendini kaf dağında görür, " ben neymişim beaaa, her kız bana bakar heyyyttt bee" nidalarıyla uzaklaşır senden beybisi.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. '2Sen iyi bir insan ve son derce güvenilir bir erkeksin.. Senin ile olmak bana hem güven hem huzur veriyor.''derseniz erkeğin gururunu okşamış olursunuz..
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılBunu bir kere yaparsan sonra kolunu kurtaramazsın ama haberin olsun bunu yapma ilerde pişman olursun. Sakin doğal davran yeter poh pohlamak hiçbir zamn iyi olmaz ilerde kavga edersiniz kesin.
10 Yorumla
+1 yılHer yaptiqini öw. İste adam bu yaa zekana hayranim ben bunu dusunememistiim kac erkek sen qibi boyle biseyi yapar ki erkek dediqin boyle olur ws ws.
Ama bence yapma sonra tepene cıkar02 Yorumla
Soran+1 yılMecburum çok aşağıladım ezik gibi bir şey oldu övünce zaten inanmıyo gerçekten mi diye soruyor
- +1 yıl
Asaqiladiqin zamanlarda ki hislerinle simdinin ayni olmadiqini qostermek icinde pismanliqini da son demine kadar hissettirmelisin. Kisacasi onu dusurduqun durumda biraz ilerlemelisin
Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. "Erim, yiğidim, aslanım, gurban, adamım, gıbbbahh" diyerek, değil gururunu okşamak, yürürken totosunu tavana sürttürürsün.☺😊😀😁
03 Yorumla
Soran+1 yıladamım, gıbbbahh" ne demek
Soran+1 yılAhahahahaha güzelmiş😂
+1 yılBişey yapma Geç Karsima bak Gozlerime Senin Gözlerinde ben kendinmi Gorup gururumu Oksarim Sen yanımda olsan yeter. Senin sorunun cevabı Bu Sözüm de Anlamasan Sor Anlatrm:)
07 Yorumla- +1 yıl
@Felicityy Sen ne biçim bir şey sin suna bak adamın gururunu ok siyim derken yakan bozuk pantolonun utulu değil bu gömlek sana yakışmamış dersin. O yüzden sen sus adam gözünde kendini görüp gururunu okşar:)
- +1 yıl
@Felicityy Sen nokta virgül le Takıntı yapıyorsun O
Admida seviyorsun Heycanlanip da kusur arayacan kesin Adamda seni seviyorsa Bir Bakış deyip geçme bir bakış ta neler gizlidir. Tabi bu Seven bir Göz de Mevcuttur. Oyle Eşşeğin Tirene baktığı gibi deyil Karşın dakinin elli ayağı titriyecek sen Ona güzel laf soylemeden o sana ne iltifat edecek kontrolü ve sağlam ol yeter. - +1 yıl
@Felicityy teşekkür ederim ikizler
- +1 yıl
@Felicityy sana Başarılar dilerim!
+1 yılerkegim benim de kollarını okşa şu kaslara bak de... ne kadar büyük de... vuvvv de :D :D
11 Yorumla
Soran+1 yılYa çok zayıf yemez yani😂hoş ona sorsan kaslıdır😂
+1 yılKavoniz açtir acamiyorum aşkıooom yardim et de. Guclu oldugunu hissetsin acincada minnettar oldugunu gisteren hareketler yap op felan vsvs
00 Yorumla
+1 yılHiç demediğim için bilemeyeceğim. Kimsenin gururunu okşamakla uğraşamam. Kendim olurum en iyisi...
02 Yorumla- 7 ay
+1 yıledepli namuslu imanlı durarak aksi halde yücelttiğin şey de okşadığın şeyde başkadır
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Okşadıkça yücelir o otomatikman.. nasılına gelince.. ben den bu kadar tüyo yeter ;)
00 Yorumla
+1 yılGöğsüne dokun hepsi senin mi yavruumm de :D awefawf
10 YorumlaSadece onun oldugunu ona hissettirirsen seni getcekten seven icin bu en buyuk gururdur
00 Yorumla
+1 yılGoççuum beniiim diyerekten enseye bir tane geçirmek suretiyle haftada 3 kez bu hareketi uygulayın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyavaş yavaş okşayarak tövbe ya rabbim neler oluyordu bana
ne yapacaksın boşver ama şunu dersin senin kadar erkek gibi erkek görmedim çok karakterlisin şereflisin bilmem ne bilmiyorum bu konuya hiç çalışmadım00 Yorumla
+1 yılAğır şeyleri ona taşıt. Başka türlü de yüceltmeye çalışma kendini bişey sanmasın
00 Yorumlalan kim bilir ne çıkar için kullancan seven bunu sormz
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok aşşağıladım ezik gibi bir şey oldu şimdi iyi bir şey desem inanmıyo gerçekten mi yemin et filan diyo
Soran+1 yılYa bana hayalimdeki erkekten ne eksiğim var diye sordu bende baya yardırdım orda
Sonra hep onu arzulamadığımı sıkıcı olduğunu söyledim
Geveze olduğunu, kendini beğenmiş olduğunu vs söyledim
+1 yılBalonlari birleştir ucuna sevgili ni bagla Ve göğe sal :)
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı. Pipin küçük de
Sonra
Şaka yaptım
Pipin büyük de00 Yorumla
+1 yılOkşarsın ya basit mevzu. Yak ufak bir mum gerisi onda
00 YorumlaYatakta kaslı bölgelerimize ufak öpücükler kondurarak mesela
12 Yorumla
Soran+1 yılSadece bunu yapsam yeterli olur mu
- Kişilik & Karakter konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılerkeklik gururu diye sınıflandırma. Sonuçta bizde insanız. Yani senin gururunu ne okşar?
02 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar da insancıl biri afferim. :)
- +1 yıl
@TürkKızıyız sağol be.
+1 yılPenisinin büyüklüğünden bahset, istediğini yapar😃
01 Yorumla
Soran+1 yılOnu diyince gülüyo
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. migros dönüşü poşetleri ona taşıt :D
30 Yorumla
+1 yılÖküz muamelesi yapınca hoşlarına gidiyor..
02 Yorumla- +1 yıl
O öküzün yanında ne işin var bende bunu merak ettim bak ;(
+1 yılSakso yaparak yüceltebilirsin..
02 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin
- +1 yıl
Hayır tabiki değilim..
+1 yılnaber lan deli yürek de bas ensesine tokadı
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılGururunu havaya fırlat yücelir.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılerkek oldugunu hissettirirse
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
onuda mı ben ögreteyim
ona verdiğin değer ve bir bakış yeter
00 Yorumla
+1 yılaşkım ben senin sonuna kadar kadınınım lafı
00 YorumlaHaydi aşkım yapabilirsin evet evet evet
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Erkek olduğumuzu heranlamda hissettirerek
025 Yorumla- +1 yıl
@Felicityy rica ederim ne demek tam anlamıyla anlamışsındır umarım yani gömlek mi giydim diyelim yakamı düzeltmeli sürekli gözü bende olmalı kahve içiyorum demi yanımda bardak su var birde su şişesi var içtim bardaktan belli miktar su içtiğim kadarını şişeyi açıp tekrar koymalı her anlamıyla beni tamamlamalı umarım anlamışsındır beni
Soran+1 yılHizmet mi etmeliyiz yani sürekli onun gibi bir şey mi
Soran+1 yılYatakta ne yapmak lazım yatağı mı düzeltcem
Soran+1 yılHep reddediyorum
Soran+1 yılOna istemediğimi söylüyorum da öyle değil rahat olamıyorum utanıyorum
Soran+1 yılEvet o böyle tam edepsiz olmamı istiyo onu yapamıyorum işte
Soran+1 yılBana aynen böyle dedi tam edepsiz olman gereken yerde niye cekiniyosun filan dedi
Soran+1 yılbir şey demedim ki
Soran+1 yılNe yapmalıyım yani şimdi
hep kedi gibi olcaksın
05 Yorumla
Soran+1 yılNe derse yapım mi
Soran+1 yılYa ama o hiç benim dediklerimi yapmıyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe için sorduğuna bağlı
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDüşünüyorum.
Soran+1 yılHâlâ mı
Cevap sahibi+1 yılO halde varsın
Kişilik & Karakter konusunda 883 cevap paylaştı. bilmiyorum bilsem söylerdim yalka
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. aslansın kaplansın de
00 Yorumlafazla bastırmadan, dairesel hareketlerle
00 Yorumla
+1 yılHadi aslanım hadi erkeğim
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Erkek gurular nasıl okşanır anladım ksjdjsds :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklik gururun okşanır cinsten de
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiliyorsun işte daha ne soruyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkegim demen yeterli
00 YorumlaYapma
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. erkeeeem de
10 Yorumla
+1 yılbilmem 😎
00 Yorumla
+1 yılSeverekk
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılBol bol öv
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Pohpoh en kolayı
00 Yorumla
+1 yılBsşını okşa
10 Yorumla
+1 yılNabzına gire serbet
00 Yorumla
+1 yılDeğişir
00 Yorumla
+1 yılOveceksin onu ov
00 Yorumlakocummm benm be
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılEline alı p
00 Yorumla Senin vilcegin is
011 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsevişirken altta ol
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Gizli Üye(30-35)+1 yılöv fala
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri