Resimlerim var elinde ne yapmalıyım?

Meraba arkadaşlar
Bundan 1 yıl önce internetten birisi ile tanıştım. Çok iyi anlaştık ve sevgili olduk baya yakın hemde. Benden resimler istedi başta vermeyeceğini söylesem de verdim (uzatmıcam) bana sileceğim dair sözler ve yeminler verdi. Her gönderdiğim de sildiğini söylemişti. Bana söylediği herşey yalandı yaşı işi herşey. Ayrıldım. Ve aradı beni. Başkasıyla konuşuyorum arama artık dedim ve beni resimlerle tehdit ediyor. Küfürler edip duruyor beni aldattın vs. gibi arkadaşlar ben kurtulmak istiyorum. Yaptım bir hata. Telafisi veya hiçbir şeyi yok bunun. Kurtulmak istiyorum artık. Sabah nasıl oldu bilmiyorum. Engelledim. Ama resimlerim hala onda.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ağlamadım. Farkındaysanız, kendime de acı duymuyorum. Yaptığımın arkasında duruyorum. Ve beni kanamadan önce herkesin başına böyle şeyler gelebileceğini düşünün. Ben bir hata yaptım. Ve ağlamıyorum. Size o insan kurtulmak istediğimi ve nasıl yapacağımı soruyorum. Bu ağlamak değildir.
Güncellemeler
+1 yıl
Resimler açıktı. Video da vardı. Yargılamayın. Belki de ben kınadığını için başıma bu gelmiştir. Siz siz olun büyük konuşmayın.
Resimlerim var elinde ne yapmalıyım?