Moralim çok bozuk ders çalışamıyorum?

üniversite sınavına hazırlanıyorum ders calısmayı rayına oturtturmuştum ama bir yerden sonra ileri gidemedim hedefim yüksek oldugu için çok çabalıyorum ama bu konuda ailemden hiçbir destek göremiyorum evde durmadan ses yapıyorlar bir kitap istediğim zaman alamayız para yok muhabbeti yapıyorlar ama herhangi bir şey alınacağı zaman para bulabiliyorlar dün sinir krizi geçirdim ağladım baya annem kılını bile kıpırdatmadı son senemde üstümde titremeleri gerektikleri yerde beni çok yalnız hissetiriyorlar en son dayanamadım anneme uzunca mesaj attım içimi döktüm yanıma geldi ne yapabilir senin için demeye basladı ama artık iş işten geçti bir hedefim vardı şimdi o da yok maddi durumumuzda acayip sıkışık bir aydır ve ben kazanamayacağıma emin oldum çünkü hedefim kolay erişilebilecek bir şey değil ve çok çaba sarf etmem gerekiyor içimde ne ders calısma isteği kaldı ne de bir şey yapmak hiç bir şeyden zevk alamıyorum babam içkili eve geliyor sohbet muhabbet yok aramızda annem az da olsa ilgileniyor gibi ama evde hiç huzurlu değilim durmadan ağlıyorum ne yapıcam bilmiyorum
Moralim çok bozuk ders çalışamıyorum?