Sen şuna çok benziyorsun dedi bir heyecanla Google'dan arattım bir baktım beynimden vurulmuşa döndüm
Böyle birşey yaşadınız mı?
Böyle birşey yaşadınız mı?
beni sabana benzetirler abtiye benzetirler mazlumu getirim bana ona benzetirler iyimi diyorlar kotumu anlamadim ama hepsinin kesistigi tek nokta bu karakterlerin hepsi bir adamdir oda Allah rahmet eylesin benziyormuyuz benzemiyormuyuz takdiri ilahi ye kalmis
eig için tşkler
one direction midir nedir ordaki zayn a benzetiyolar. yakisikli miyim çirkin miyim bende anlamadım bacim biz ölmüşüz
yaşadım tabi yaşamaz mıyım 12 sene boyunca zombi dediler saf salak dediler dışladılar şu an üniversite 2. sınıftayım ve şimdi çok güzelsin nasıl seni görmemişler diyorlar ama ben hala kendimi çirkin buluyorum
Şuna benzetdiler
www.dizistil.com/.../...-kırmızı-kareli-gömlek.jpg
Cevap
13Cevap
Beni de bu yüce insana benzetiyorlar.
https://i.hizliresim.com/vZZg1O.jpg
Kim kardeshian demişti baktım beğenmemiştim 5 yıl önce
beni antony casua ya benzeten bir arkadaşım vardı onun gözünden kendimi görmek istemişimdir hep :) çirkin biri değilde alakam yok :D
Yok hiç yasamadim bir ara alman futbolcu Mario götze ye benziyosun dedi bir arkadaş oda karşılığını aldı 😃
Kız olmama rağmen en yakın arkadaşım dil anlatım hocasına benziyorsun demişti ve dil anlatım hocası 50 li yaşlardaydı ve erkekti :)
güzelsem umrumda olmazdı
Ben Google'da arattığın o kişiyim... :(
Benzetenin ağzını burnunu kır kardeş.
kim kardashian a benzettiler aksllsld
ALLAH ın yarattığı her canlı güzel dir takma :)
yaşamadım ama anlattığın komik geldi
Olabilir böyle şeyler
Çokşükür benzetmiyolar birine
Genelde kısa saçlı kim varsa benzetirler
yaşamadım. umrumda da olmaz.
Sende onun kardeşi de
hakkı bulut falan mı çıktı.
çok oldu çok
Şuna?
kime benzetildin
Bu da senin sınavın.
Kime benziyormuşsun