Diğer Esmer Tene Koyu Dövme? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba arkadaşlar, ben dövme yaptırmayı düşünüyorum ama tenim esmer. Sizce esmer tene siyah dövme gidermi? Burada elim 2 ama kollarım falan daha 3 e yakın.Yaptırmak istediğim dövmede bu. Esmer Tene Koyu Dövme? Cevapla Fal Soruları Dövme Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Creamberry Takip Et Xper 7 Yaş: 37 +1 yıl Ben esmerim dövmem kötü durmuyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl seninki nasıl birşey Yorumla Creamberry +1 yıl Yazı yazıyor kolumda. Only God Can Judge Me Yorumla Soran +1 yıl Çok güzelmiş (: Yorumla
Desiigner Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Bence hoş durmaz 0 3 Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla Desiigner +1 yıl Moruk şimdi bak esmersin ve koyu bir dövme torbacılar gibi olursun renkli bir dövme yaptır Yorumla Soran +1 yıl Cevabın için sağo (: Yorumla
Gececibaykuşşşş Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Oha süper durur 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Cevabın için sağol (: senin dövmen var mı Yorumla Gececibaykuşşşş +1 yıl Hayır ama ilgiliyim Yorumla Soran +1 yıl Cevabın için sağol (: Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben esmerim dövmem kötü durmuyor
seninki nasıl birşey
Yazı yazıyor kolumda.
Only God Can Judge Me
Çok güzelmiş (:
Bence hoş durmaz
neden
Moruk şimdi bak esmersin ve koyu bir dövme torbacılar gibi olursun renkli bir dövme yaptır
Cevabın için sağo (:
Oha süper durur
Cevabın için sağol (: senin dövmen var mı
Hayır ama ilgiliyim
Cevabın için sağol (: