3 ay önce evlendim bu sabah uyandığımızda kocam eski sevgilisinin adıyla seslendi sonra özür falan diledi ama çok kırdı beni benden önce 5 yıl sürmüş ilişikileri ayrılsam mı? akıl verin
Cevabın nedir?
Belki ruyasinda gormustu insan etkileniyor ister istemez yani bunun icin bosanmak bence olmaz. Eger evliliginiz iyi gidiyorsa sorun yoksa unutmaya calis. Ama anliyorum seni rahatsiz edici bir durum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılLan saçmalamayın sen insansın da adam köpek mi biraz insaf
49 Yorumla- +1 yıl
bravo valla helal olsun..
Soran+1 yılsenın basına gelsin de göreyım ben senı
- +1 yıl
Herkesin başına gelebilir
- +1 yıl
Sadece senin başına gelebilecek bir olay değil
Soran+1 yılnaparsın o zaman
- +1 yıl
Sen ufacık bişeyde bile olay çıkaran bir tipsen adama geçmiş olsun :)
- +1 yıl
Güler geçerim onu sevse neden benimle evlensin
Soran+1 yılbelki yanlız kalmamak için evlendi belki onla olamayacağı için evlendi
- +1 yıl
hiçbir erkek yanlız kalmamak için evlenmez emin ol
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeslenebilir bana seslense bile her zaman yanında olurum yanlış yapmış belli ki affediver ölecen mi 1 ad davası yüzünden evini yıkmak bu kadar basit mi geliyor sana bunlar
03 Yorumla
Soran+1 yılevı ben mı kurdum kı ben yıkayım o da insan gibi seslenseymış
- +1 yıl
Hayır inşaatçılar kurdu onlara yıktır dalga mı geçiyorsun yok sa denizde sörf mü yapıyorsun? nasıl bir cahilliktir sen sevmiyorsun onu sevsen bunları yazmazdın
Soran+1 yılne alaka ya o sevseydı yapmazdı bunu
+1 yılİyide kocan tesadüfen o ismi söyledi velevki aklında o olsun artk yuva kurmssnz bunu yıkma projesi değil onarma projesi yapmalı ve sizin daha yuvanız sıcacık
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
53Cevap
+1 yılSanki baskasiyla yatmis gibi hemen niye ayrilik geliyor akliniza kalip savasmak varken kocanizi kazanmak varken nedir bu millette ki ayrilma muhabbeti olabilir yani seslenebilir insanlik hali robot degil ki programla konussun kendin diyosun 5 yıl diye 5 yıl dile kolaydir ama seninle evliyse senindir birakin bir ayrilik islerini arkadas ya
20 Yorumladelimisin sen ya seni seçmiş sonuçta, rüyasında görmüştür aklına gelmiştir söylemiştir yalnışlıkla araya soğukluk sokma tamam mutluluklar size
111 Yorumla- +1 yıl
Bencede
Soran+1 yılne alaka belki de onu düşünüyor hla
Soran+1 yılevli misiniz?
Soran+1 yılyok artık görüşmüyor tüm gün benleydi
Soran+1 yılhayat?
Soran+1 yılönceden olmuş oalbilir eet
- Aile & Toplum konusunda 483 cevap paylaştı.
+1 yılHemen ayrılın zaten, ya insanlık hali 5 yıl diyosun, o isim unutulur mu, böyle şeyler için ayrılmak olur mu, görende sanır aldattı
04 Yorumla
Soran+1 yılo kadını düşünüyorsa da aldatmış sayılır
- +1 yıl
Ne yapsın beynini mi söküp atsın
Soran+1 yılatsın
- +1 yıl
O adamla öyle mutlu ol ki, öyle mutlu et ki, o kız aklının ucundan bile geçmesin
+1 yılAğzıyla değil yüreğiyle ne söylediği önemli. Saçma sapan şeylerden yuvan yıkılırmı. Çocuk oyuncağına çevirdiniz evliliği iyice.
10 Yorumla
+1 yıl5 yıl aynı kadınla birden fazla sevişmiş birinin onu düşünmemesi saçma olur. kendinden yola çık.5 yıl seninle birlikte olan birini unutman mümkün mü:)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 7,6b cevap paylaştı. Ayrılmak sözcüğü ne kadar basitçe söylüyorsunuz niye evlendin o zaman bu kadar kolay vazgeceksen
00 Yorumlaüzücü bir şey ama sonuçta senle evlenmıs salla gıtsın.
00 Yorumla
+1 yılAyrılma hemen özürünü dilemiş. Burdaki hemen ayrıl diyenlere de bakma hepsi bekar o durumda değiller hata yapma.
06 Yorumla
Soran+1 yılözür diledi ama ya onu düşünüyorsa
- +1 yıl
Düşünse niye tekrar ısrar etsin sana gitme felan diye kapı orda der git der biraz mantıklı olun ya
Soran+1 yılbilmiyorum kı çok üzdü beni
- +1 yıl
Oda senin kadar üzülmüştür. Kocanın yanında ol ve zamana bırak bu durumu çok kurcalama içine girme bence kimseninde ayrıl dmesine bakma evlilik kolay iş değil
Soran+1 yılonu mu düşündü kafam çok karışık
- +1 yıl
off tamam
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılyaw olur öyle şeyler. ne ayrılması. adam senden cok uzulmuştur. duyma herşeyı bıraz görmezden gelın ya. lafa bak 3 aylık evlısın. ayrılımmı. ayıp ya
05 Yorumla
Soran+1 yıle ayrılmayıta ne yapayım kolay bir söz mü yenı evlisin
- +1 yıl
dıkkat et bak ne diyorum. tamam haklısın ama. senın uzulldugun bın katı o uzulmuştur emın ol. bılıncsızlıkl yapılmış bışey. konuyu kapat olmamış say huzurunu kacırma yuva kurmak kolay değil . bu kadarda kolay bozulamaz. olmamış duymamış say
Soran+1 yılben evden gitmeye kalktım engelledi beni :(
- +1 yıl
sakın yapma öyle bişey sakın ol. o ne ezıklık duyacak bı bılsen. varya ıcı ıcını yıyor kahroldu bunu bıl
Soran+1 yılsalak ya insan gibi olsaymış o da
+1 yılKötü bir durum ama agız alışkanlıgı olmuş olabilir bence cok takılma
00 Yorumla
+1 yılHayır ne ayrılması daha yeni evlenmissin bida tekrarlarsa dusun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 356 cevap paylaştı. sakin ol dicem ama sakin olsan adamın burnundan getirirsin artık ömür boyu
05 Yorumla
Soran+1 yılayrılayım mı
Soran+1 yılbelki de aklında baskası var
Soran+1 yılee sonuç
seni gerçekten seviyor mu acaba? sen sevdiğin için evlenmişte olabilir. emin olmak lazım.
11 Yorumla
Soran+1 yılo evlenmek ıstedı
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılolabilir 5 yıl diyosun az bir süre degil. fark edip özür dilemiş dalgınlık sadece büyütme bu kadar.
00 Yorumla Evet kesinlikle ayril cok acayip kotu bisey yapmis sakın affetme. Allahim ya 😑
014 Yorumla- +1 yıl
Ciddi söyledin sandım bir anda :D
Soran+1 yılayrılmalı myım
Soran+1 yılonu mu sevıyor o zaman hala
- +1 yıl
Bende ciddi anladım bir an ama soranda ciddi anlamış herlade 😂
- +1 yıl
Hassas bir konu 😂
- +1 yıl
Değerli üye, onu sevdiğiyle hiçbir alakası yok bana kalırsa, insanlar yaşadıkları önemli anı/olaylarda hafıza bilinçaltına işlemiş olabilir. Örnek vermem gerekirse; teyzem benim adımı soyleyemeden önce tum kardeşlerimin adını söyler sonra bana gelir karıştırı (yada bir travma sonucunda boyle bir şey olmuştur) Sadece bizde olur diğer yeğenlerimde falan olmaz. Sebebi, benim yüzümden dedem çok kötü dayak yemişti çocukken psikolojik olarak benim ismim ona travmasını tetikliyor. Öyle şeyler. O yuzden takma. O insanla iletişime geçmedikten sonra hiçbirşey olmaz. Sana sevgisi dillere destansıysa eğer hiç şüphe etmene gerek yok :)
Soran+1 yılsorum eşime sevmıyorum dedi
Soran+1 yılevet hep şiir şarkı falan yazar bana ama belki de ona da yazdı
- +1 yıl
Herkes yazdı ona bakarsan? Belki sen geçmişinde neler yaşadın o onu düşünüyor mu? Düşünmüyor bana kalırsa içine kurt düşeceğine sevdiğine sahip çık. Kıymetini bil.
Soran+1 yıldaha önce kimseye şiir yazmadım dedi bna
+1 yılBende evliyim benim esimde bisey soylerken eski sevgilisinin ismini soyledi hani nasil diyim insanin o an zoruna gidiyor unutamadigini dusunuyor ama bu ayrilmak icin bi sebep deyil evliligin guzel gidiyor ya unutmaya calis derim
00 Yorumla
+1 yılbidaha yaparsa ayrıl simdilik dur ama kırıldıgını belli et görsün
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten çok kötü bir durum, seni sevdiğine inanıyorsan ayrılma.
00 Yorumla unutamamış eski kırığını belii ağzına s*ç onun ama ayrılma öyle hemen
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 63,8b cevap paylaştı. İnsanlık hali Ne var yani
Evlilik ne kadar basit Ayrılın o zaman01 Yorumla
Soran+1 yılayıp ya denır mı öyle söz
Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı. ayrılma kırıldığını söyle eğer sevgisine güveniyorsan
01 Yorumla
Soran+1 yılsöyledim
+1 yılİnsanlık hali olabilir tekrar olursa ya da eşinden şüphelenşrsen öyle bitir
00 Yorumla
+1 yılbirkaç gün konuşma..
sonradan barış, gerçekten pişman olsun..00 Yorumla
+1 yılağız alışkanlığı olmuş olabilir... zamanla söylemez kendini tutar.. bir anlık dalgınlık bence
06 Yorumla
Soran+1 yılötesi değil mi ya onu sevıyprsa
- +1 yıl
hayır yahu sevse seni niye alsın... saçmala ma
Soran+1 yılbelki iç burukluğu vardır içinde ona karşı
- +1 yıl
canım benim, illaki ağız alışkanlığı olmuştur, bir an boşluğuna gelmiş ağzından kaçmıştır. oluyor böyle bende eve gidiyorum eşime işyerindeki kızın adını pat dyye söyledim. ne yapalım yani boşanalım mı :)
Soran+1 yılama önceden sevgilisiymiş o kız onun
- +1 yıl
yahu olabilir.. bir isim dedi diye boşanacakmısın
+1 yılBence uzatma basit düşün 5 yıl sürmüş dil alışkanlığıdır
010 Yorumla
Soran+1 yılerkek gözüyle dürüst cevap ver
- +1 yıl
Yok gerçekten dürüstüm. Ağız alışkanlığı olabilir. Sen sana karşı sevgisinden ilgisinden memnunsan uzatma. Zaten soğuk davranıyorsa durum malum.
Soran+1 yılyoo soğuk davranmaz aksine çok yakındır ama işte içime bir kurt düştü
- +1 yıl
Sakin ol biliçaltının oyununa gelme. Kapris yap tavır yap ama tadında bırak
Soran+1 yılbu ilk değil ki daha gecen gun işyerındekı kızın adıyla seslendı sohbet esnasında
- +1 yıl
İyide birden fazla kozın ismiyle mi sesleniyor sana
Soran+1 yılhayır sabah eski sevgilisinin adııyla seslendi kavga ettik bu ayrı geçenlerde de işyerindeki kızın adıyla seslenmişti bir kere soyadımı yanlış söyledi falan filan
- +1 yıl
Valla insan sevdiği kişinin adını soyadını şaşırmaz bunu bilir bunu sölerim
Soran+1 yılo zaman benı sevmıyor mu
- +1 yıl
Körüklemek istemem ama kocanın yaptığı yanlış. Sevip sevmediğini sen bilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılha ayrıl hıhımına. insanlık hali ağız alışkanlığı neden hemen ayrılcam diyon
08 Yorumla
Soran+1 yılne alaka ya
Cevap sahibi+1 yılolabilir insanlık hali isteyerekmi öyle seslendi ağız alışkanlığı işte bn öz kardeşime seslenirken diğer ailenin tüm fertlerini sayarım bazen
Soran+1 yılistemeyerek seslendi sonradan özür diledi neden dedim bilmiyorum dedi
Cevap sahibi+1 yılya ablacım ağız alışkanlığı bu en ufak bişeyde ayrılimmi fikrini çıkar aklından. 15 yaşında ergenler gibi davranma hemen ayrılimmi ayrılimmi. ayrıl bu ne ya ufak bişeyde ayrlacam insaf ablacım ya
Soran+1 yıliyi de öyle sey olur mu ya demek kı kafasında o var
Cevap sahibi+1 yıltamam ablacım uzattıkça uzat. ya siz kadınlar işin içinde deriiin manalar ararsınız halbuki erkek ölemi basittir belli başlı durumları vardır o siz kadınların belli başlı durumu yokki dk nız öbürüne uymuyo söylediğinizi dolaylıyosunuz mesela kız babasından para isteyeceği zaman şurda şöle gördüm burda şöle gördüm çok güzellerdi dersiniz babanın peki kızım çok beğendiysen al bu parayı al kendine demesini beklersin. erkek baba para lazım der. ( tabi bu misal ) yani bişi yaptığımızda söyledğimizde çok derin Mana aramayın. ikincisi aklından çıkar öyle bir seslenme ile ayrılcam diyosan sen seneye kadar zor durursun adam ne güzel Özür dilemiş uzatma bak benim eşim öyle bişi dedim ve özr dilediğim halde gidecem ayrılcam diye tutturrsa gitsin ne hali varsa görsün
Soran+1 yılonu düşündüğü için demedi yanı öyle mi
Cevap sahibi+1 yılevet abla
Aile & Toplum konusunda 560 cevap paylaştı. Böyle bir şey için ayrıl diyemeyiz ama iyi bir ders ver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılniye evlendin o zaman kendini verdin sonra da ayrılayım mı seni kim alır ya dul kadını kim alır ayrılma
00 YorumlaÖyle bir şey yapma adını sayıkladı diye ayrılma senin amacın onu teselli etmek.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 410 cevap paylaştı. evlendim diyorsun saçma sapan konuşma sevgili degilsiniz, kendini affettircek bir şeyler yapar illa
00 YorumlaOyuncak mı bu? Bu nedenden boşanılır mı? Sevgilin değil o senin kocan olabilir insanlık hali
00 YorumlaBenim esimi sevisirken söyledi ve ben hatırlamıyorum diyor hâla. Sessizim bekliyorum bakalım ne yaparım bende bilmiyorum. Ama unutup gitmem bu durumu
00 YorumlaAgiz aliskanligisri ya feci durum ama tekrar olmazsa bence affet
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleyvah eyvah ! gerdekte de onu hayal ettiyse sen şimdi bak kıyamete...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRuyasinda onu gormustur. Seytan ruyasi iste cima ederken olmustur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleminim pişman olmuştur alışkanlıktır, bilinçli değildir. bunu 3 4 kez tekrarlamazsa sorun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl hemen demek seni yara bandı olarak kullanıyor..
Yağmur bahçeme yağmadı..00 YorumlaAyrılma da üzücü bir durum
10 Yorumla
+1 yılBeyinler kolay kolay ayrılmaz. Hatıraları silmez.
00 YorumlaKoy kapının önüne akıllansın 🔫🔪
00 YorumlaDili sürtçmüştür. Ayrılma bence
06 Yorumla
Soran+1 yılo mu var hala aklında
Soran+1 yılmasum olduğunu mu hissediyorsun gercekten
Soran+1 yılbilemedim pek valla
+1 yılayrılmalısın ya mal ya
018 Yorumla
Soran+1 yılevet ayrılsam mı
- +1 yıl
saçmalama iyi misin
Soran+1 yılne alaka ya evden çıkıyordum bu sabah kapıyı kilitledi özür falan diledi ama..
- +1 yıl
olur kafası doludur bu seni sevmeyeceği anlamına gelmez aklında olması seni evmediği anlamına da gelmez
Soran+1 yılne anlama gelir peki
- +1 yıl
bak o an küfür ediyordur içinden belkide hakaret ediyordur ama takılmayacaksın ama bunu onada söyleyeceksin yuva hemen yıkılacaksa kurlmamalı bence senden eş olmaz
Soran+1 yılo düzgün konuşsa bende düzgün konusurum da
- +1 yıl
kadınlar erkeklerine karşı baş kaldırırsa gereksiz yere o evlilik yürümez laf söyleyeceksin kendini elbet savunacaksın ama altta kalmayan insan olmamalısın
Soran+1 yılben sustuğumda o konusur ben kızmaya baslayınca susar
- +1 yıl
o zaman güzel bir anlaşma bu doğru bir hareket ama dilin kemiği yok belkide seni kızdırmak için de yapmış olabilir sinir etmek için yapmıştır çünkü antenlerin o kıza dikilidir sen onu bir gece önce delirtmişsindir şimdi o delirtiyordur seni
Soran+1 yılyok yok ondan yapmadı emınım
- +1 yıl
sen bilirsin ama zamanla sen onu kendine bağlayacaksın korkma
Soran+1 yılşu anda bana bağlı değil mi
- +1 yıl
bağlı ve yakında aklındakilerde bitecek sadece sen olacaksın aklında fikrinde de bir daha duymayacaksın az zaman ver
Soran+1 yılaklında baskası mı var yani hala
- +1 yıl
aklında başkası yok sadece o an düşünüyordur karşılaştırma yapıyordur onunla olsa mutlu olurmuydu diye ama seninle de mutluluğu yakalayacaktır inanmalısın sorun olacak bir durum değil bu
Soran+1 yılaklından o mu geçmiştir yani
- +1 yıl
o an geçmiştir ama mallık yapmış ya da seni kızdırmak istemiş de olabilir ne tür bir erkek olduğunu bilemiyorum
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Oo ağır kafa dalgın sanırım yine de boşver affet
00 Yorumla
+1 yıl:D bu yüzden ayrılıyosan s. git
00 Yorumlahak etmiyosun ayrıl da adama yazık etme
08 Yorumla
Soran+1 yılben mı suçlu oldum şimdi
Soran+1 yılinsanlık hatası olduğuna nasıl emin olayım
Soran+1 yılbilerek söylemediği kesin ama aklına nasıl gelebilir o an o isim
Soran+1 yılunuttum sadece sen varsın dıyor ama
+1 yılBir çok kişinin başına geliyor bu durum niyeyse.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAlışkanlık sonuçta bence çok büyütmemen gerekir
00 Yorumla
+1 yılayrıl gitsin ya bilinç altında kalmasa demez
02 Yorumla- +1 yıl
Bekara boşamak kolaydır tabi
- +1 yıl
tam arkadasıma onu diyodum agzımdan aldın lafı :D
ayrılma be birkac hafta tavır koy yeter
10 Yorumlageçmış olsun eskı degıldır o
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıloha be abartmayın sizde :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeyseki benim ikisininde ismi aynı😊
00 Yorumla
+1 yılHemen ayrılmak nedir ya😂
00 Yorumla
+1 yılyok artık yaa. insanlık halidir
00 Yorumla
+1 yılİyi olmuş haketin sen kanka,
02 Yorumla
Soran+1 yılnıye
- +1 yıl
Öyle
Ben kaldıramazdm bunu
00 Yorumla
+1 yılne gibi yardım istiyorsun arkadaş?
00 Yorumla
+1 yılSen de farklı isimle seslen
00 YorumlaŞaka yapmıştır belki
11 Yorumla- +1 yıl
Yok artık :D
+1 yılolur oyle seyler.
00 Yorumla- Devamını Gör (26)
Devamını Gör(71)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi